5 jednostavnih načina da se dočekate prijatelji ovog leta | BA.centerar.org

5 jednostavnih načina da se dočekate prijatelji ovog leta

5 jednostavnih načina da se dočekate prijatelji ovog leta

Hej, gospođa List Maker: Imaš prilično ambiciozne ljeta planove tamo. Ali, da li stvarno misliš da možeš uvjeriti svoje najbolje prijatelje da sve ostavi i da vam se pridružim za Sex and the City-tematske plaže vikend?

Ne morate organizirati epski putovanjima ili getaways budžet-busting kako provesti vrijeme sa svojim ortacima. Ponekad jednostavno je najbolji. Posebno kako se približavamo najtoplijih, Laziest dana u sezoni.

Mi smo pokupili pet super-jednostavan način da uhvati korak sa svojim prijateljima. Minimalan napor, maksimalno uživanje. (Ne brinite: Uključili smo happy hour.)

Pijanka-Watch Zajedno

Ponekad kvalitetno vrijeme ne zahtijeva "govori" na sve. Razmotrite domaćin lazy devojka book club - također poznat kao maraton Netflix sesije. Možda to znači vraćati stari omiljeni (nema Sezona 1 prijatelja i dalje držati?) Ili istražujući nešto potpuno novo (evo šta dolazi ovog mjeseca). Ne može činiti da se dogovore? Samo provesti nekoliko sati gledajući prikolice.

Ohladite malo

Spontana okupljanja kod kuće ponekad čine najupečatljivijih večeri. Još bolje ako imate bocu Chandon roséchilling u frižideru. Sastavite svoje prijatelje (znaš da si odavno za ulov-up), zaokružite uz vrt namještaj i početi pijuckam ovog ukusnog Dijamant. Kick off cipele i imaš domaći happy hour.

The Dogist

Započnite Dog-Walking Club

Uzmi na ulice (ili park ili šumu) sa četiri noge Pals. Studije pokazuju prijatelje koji ostvaruju zajedno su zdraviji ljudi na duge staze. Da ne spominjem da ćete dobiti divan poticaj endorfina iz smeje cijelo vrijeme.

Swap Odjeća sa Vašim najviše stila Sisters

Kako ići u kupovinu bez trošenja denar? Raid ormari svojim najmodernijih prijatelja s organiziranom odjeću swap. Neka vaše šik drugari donese torbu neželjenih stvari i dogovorite "butik" u slobodno spavaća soba (ne zaboravite na ogledalo). Izvući brojeve iz šešira kako bi se utvrdilo koji solidno prvo pare na jednu stavku, postaviti timer za pet minuta da se pregledavati i probaju, i nastaviti u rundama dok svi ne osjeća zadovoljan. Donirati bilo ostatke u dobrotvorne svrhe.

Imaju Progressive Večera: poneti Edition

Najbolja stvar o ovom PotLuck stilu događaj? Ne Kuhanje. Potrebno. Svaka osoba je domaćin naravno (predjela, salata, glavno ili desert) u svom domu sa svojim omiljenim brze hrane pri ruci. Na večeri počinje u kući jednog (predjela) i kreće na sljedeću za svaki progresivni tok. Do kraja večeri, imali ste eklektičan, bez muke obrok (koji kaže peciva jaja i enchiladas ne pripadaju na istom meniju?) I svako dobije da igraju hostesa.

Povezane vijesti


Post Umetnost

Članovi pune kuće: Gdje su sada?

Post Umetnost

Koktel kultura

Post Umetnost

Konačna lista za odmor: 25 stvari koje treba uraditi u Čikagu

Post Umetnost

29 najpoznatijih ljetnih filmova

Post Umetnost

10 priča postavljenih u kuhinji

Post Umetnost

Šokantna slava Bridal stil

Post Umetnost

11 New York spotovi za koje verovatno ne znate postoje

Post Umetnost

8 najboljih tv zahvalničkih specijalaca

Post Umetnost

Razne stvari

Post Umetnost

Srećan rođendan, YouTube

Post Umetnost

9 izuzetno normalne priče o angažovanju slave

Post Umetnost

Ove 9 TV emisija su bile najskuplje u istoriji