7 Dallas: Sve aktivnosti | BA.centerar.org

7 Dallas: Sve aktivnosti

7 Dallas: Sve aktivnosti

Roštilja. Vjenčanja. Vikend getaways. Vaš dnevni red može se pakovati, ali to nije razlog da propustite ovih sedam stvari koje se dešavaju u gradu odmah. I iznenađujuće, nisu svi od njih će vas topi pod suncem, bilo.

Gledanje Shakespeare u parku

Ovo je prošlog vikenda da vidi da pukneš od smijeha tri-man show u Compleat WRKS od Wllm Shkspr, koji sabija sve 37. Bard radova u 90 minuta. Zgrabite svoj Beau, pokupiti Eatzi i dobiti spremni da se smeje pod zvezdama. Ulaznice su još uvijek na raspolaganju za ovaj zatvaranje ne može-miss igru.

Pričajmo o nedavno otvoren torta Bar. Novi desert mjesto nalazi u Trinity Groves ima neke od moistest kriške u 14 rotirajući okusa kao što su jagoda, ključ vapno, svadbena torta i napolitanski, koji ima slojeve čokolade, jagoda i bele maslac tortu za one od nas koji ne može nadoknaditi njihov um.

Zaboravite na Detroit-made auto - ići na Detroit-made bicikl. Ili gledati. Ili pas krevet. Ili koža dnevnog reda. Motor City-based Shinola je sada otvoren u centru Plano i to je mjesto za pronaći poklon za to teško shop-za prijatelja (ili, znate, sami).

Kroz ostatak ljeta, DMA nudi besplatan ulaz (i AC) za svaku izložbu, svaki dan, cijeli dan, uključujući i Late Nights, Story vrijeme i novi Pop-Up Art Spot, gdje možete stvoriti remek sebe i uzeti Dom.

Biskup Cider Kompanija ima sezonski kolekciju Ciders piva sada, uključujući i okusa kao što su jagoda, CrackBerry, Nectar i Cideways (istinski jabuka-naprijed cider). Pop u mali pivara i Sajdl do bar za let, koji nudi četiri okusa u šest unci izbacivanja ($ 10), ili uzmi pola litre svoj omiljeni i samo odmarati u zatvorenom prostoru za promjenu.

Mi smo tako da je preko Victoria Secret. Unesite Zsofia-a, najnoviji i chicest donje rublje spremište u Design District, gdje možete pronaći pravilno uklapanje grudnjak i seksi (ali udobna) gaćice, bez potrebe da je stupio nogom u tržni centar.

Zsofia Fine Donje rublje, 1130 Dragon St., # 160; 214-770-7696or zsofias.com

Playing House Hunter

Ne možete baciti kamen u ovom gradu odmah bez udaranja znak nekretnina. Mi ne može biti na tržištu, ali nekako smo se našli kruže naseljima u potrazi za Open House - samo da provjerite stvari.

Povezane vijesti


Post Umetnost

Ono što vaš omiljeni pas pasa kaže o tebi

Post Umetnost

6 stvari koje ne treba propustiti u julu

Post Umetnost

5 filmova koji će vas odvesti do Irske

Post Umetnost

7 filmova snimljenih u hamptonima

Post Umetnost

Prijateljske razvode u Holivudu

Post Umetnost

5 filmova koji će se videti ovog leta u San Francisku

Post Umetnost

Top 10 ludih trenutaka Davida Lettermana

Post Umetnost

Devojčice koje su eksplodirale 2018

Post Umetnost

12 filmova koji će vas odvesti u Njujork

Post Umetnost

Razne stvari

Post Umetnost

Novo u Netflixu: Juli 2018

Post Umetnost

Ljubavne priče koje ne možemo dobiti dovoljno