8 lokacija tv i filmova koje možete zapravo posjetiti u stvarnom životu | BA.centerar.org

8 lokacija tv i filmova koje možete zapravo posjetiti u stvarnom životu

8 lokacija tv i filmova koje možete zapravo posjetiti u stvarnom životu

Postoji mnogo faktora koje treba razmotriti prilikom odlučivanja gdje na odmor sljedeći: vrijeme leta, klime, bez obzira da li je predstavljena u najnovijem sezone Game of Thrones. Da, prema nedavnom studyconducted HBO, pop kulture igra glavnu ulogu u kojoj smo posjetiti.

Evo, pogledajte na TV i filmske destinacije ne bi smetalo stavljanje na našoj listi žlica.

Lovrijenac, "Game of Thrones"

Neki od Igra najupečatljivijih scena Thrones "(kao kad Tyrion osvaja Battle of Blackwater sa zelenim požara) su snimljeni u i oko tvrđave iz 11. Stoljeća, smešten 37 metara nadmorske visine u hrvatskom gradu Dubrovniku - aka kapitala od Kraljeve Luke.

LE Meurice, "Ponoć u Parizu"

Ova privatna 250 kvadratnih metara terase - gdje Owen Wilson i Rachel McAdams uživaju degustacija vina u Oskarom nagrađenog filma - je priključen na privatne suiteon gornjem katu poznatog Paris Hotel Le Meurice. A noć ovdje košta prilično penny (oko $ 19.000), ali hej, Žena može sanjati.

GRLITZER Warenhaus robne kuće "Grand Budapest hotel"

No, hotel sama zapravo ne postoji, ali to secesije robnu kuću u Görlitz, Njemačka, doubledas raskošnih atrij lobi u Wes Anderson je nagrađivani film. Prvobitno je otvoren 1913. Godine, prodavnici Samo za dobro u 2010. Godine i zapravo je planiran za rušenje dok se film doveo obnovljeni interes za svoju budućnost. Sada je trenutno u fazi renoviranja i planirano je da reopenas shopping centar krajem 2015. Godine.

Kualoa RANCH "JURASSIC WORLD"

Možda nećete naći nikakve dinosauri roaming osnovu ovog 4.000 jutara goveda ranchin Hawaii, dom za neke od najpoznatijih scena u Jurassic Parkand sada Jurassic Svijet - ali vidjet ćete puno vjenčanja. Legendarni spot - nalazi samo 22 milja južno od Honolulu na sjeveroistočnoj strani Oahu - može se iznajmiti za vjenčanje vikend iz snova. Za više low-ključ alternativa jednostavno rezervirati turneju.

Beverly WILSHIRE HOTEL "PRETTY WOMAN"

Vi ćete osjećati kao Julia Roberts (minus cijeli prostitutka stvar) kada rezervirati boravak u ovom kultni hotel Four Seasons, a utakmice na Rodeo Drive u Beverly Hills od 1928. U stvari, hotel i dalje nudi paket pod nazivom "Pretty žena na jedan dan ", koja vam omogućuje da oponaša scene od klasičnih 1990 film - uključujući i noć u operi i boravak u čuvenom" Pretty Woman "apartman.

MONTAUK Point Lighthouse "aferu"

Ćete morati popeti 137 koraka do vrha ovog povijesnog Long Island, New York, svjetionik - redovan dio pozadini kao Alison i Noah je odnos odvija na Showtime drame. Ali to je vrijedno toga - pogled je spektakularan. Ako visine nisu tvoja stvar, i dalje možete pješačiti oko stjenovita i slikovitom osnovi. Pozovite ispred organizirati obilazak.

CAF DES 2 MOULINS "AMLIE"

Spremite se da Instagram srce kada u posetu ovom neobičnim i šarene susjedstvu kafiću u Montmartre, Pariz, poznat po tome što je mjesto gdje Amélie radi u filmu iz 2001. Godine. Svratite za un café, onda ugrabiti sto (i jedan od jarko crvenih stolica) da se opustite i ljudi-sat.

CAMP TOWANDA "WET HOT AMERICAN LJETO"

Provedite noć u ovom potpuno operativan Sleepaway ljeta campin Honesdale, Pennsylvania, koji je također bio set za film iz 2001. Godine i predstojećim Netflix reboot. Zabava film činjenicu: Producenti sigurni vlasnika kampa su pravi obiteljski film kako bi dobili odobrenje za snimanje. Nepotrebno je reći da su vlasnici bili prilično užasnuti kada su vidjeli konačni rez.

Povezane vijesti


Post Umetnost

Ono što tvoja omiljena TV emisija kaže o tebi

Post Umetnost

5 filmova koji će se videti ovog leta u San Francisku

Post Umetnost

10 nastavaka knjiga koje želimo postojale

Post Umetnost

13 smešnih skica o kojima ste zaboravili

Post Umetnost

Ljubavne priče koje ne možemo dobiti dovoljno

Post Umetnost

Konačna lista za odmor: 25 stvari koje treba uraditi u Čikagu

Post Umetnost

7 razloga zašto ne bi trebalo da brinete o napadima na Shark

Post Umetnost

Sastanak misli

Post Umetnost

Ima li sestru da vas čini konkurentnijim?

Post Umetnost

Kontroverze iza Harper Li-ja su postavile čuvara

Post Umetnost

Gdje je ušlo 10 poznatih osoba u šaptone

Post Umetnost

8 najboljih tv zahvalničkih specijalaca