9 britanskih emisija na Netflix-u koje nisu opatije u Downtonu | BA.centerar.org

9 britanskih emisija na Netflix-u koje nisu opatije u Downtonu

9 britanskih emisija na Netflix-u koje nisu opatije u Downtonu

Ako ste nešto poput nas, da si gledao (dobro, progutao) sve Downton Abbeyand Sherlock. Šta će zadovoljiti vaše britanski naglasak žudnja sada? Evo liste naših Favo (u) obred prikazuje od preko bare - sve dostupne na Netflix - će vam pomoći da krene dalje. (Iako mi ćemo vam uvijek voljeti, Matthew Crawley.)

"The Bletchley krug"

Grupa izuzetnih žena koja je radila u Bletchley Park - u sjedištu britanske kod-razbijanje tokom Drugog svjetskog rata - ujediniti deset godina kasnije riješiti niz uznemirujućih ubistava. To je kao imitacija igre / Sherlockhybrid, sans Cumberbatch.

"Fleming: Čovjek koji bi bili Bond"

Sexy, tajanstven i intrigantan na način na koji samo Bond može biti, ovaj mini seriju snima život Ian Fleming, čovjek koji je stvorio James Bond, i njegova supruga, originalni Bond djevojka. Martini nisu uključeni.

"Island at War"

Ovaj mini-seriji, koja ima nekoliko glumaca iz Downtonand Igra Thronesfame, beleži njemačke okupacije Kanalska ostrva tokom Drugog svjetskog rata i postavlja pitanje: Šta bi uradio da se zaljubila u neprijatelja?

"Vikar Dibley"

Izuzetno odlazne Velečasni Geraldine Granger je dobio dosadan konzervativni parohiju u Oxfordshire. Nevolje i komedija neminovno uslijediti. Plus, to je napisao Richard Curtis, koji je napisao Love Actually, Notting Hill andAbout vremena.

"Smrt dolazi Pemberley"

Šest godina nakon njihovog vjenčanja, Elizabeth i Darcy su smještena u bračnom blaženstvu Pemberley. I onda... Ubistvo! (Cue munje.) Na PD James roman, ovaj mini-seriji neprimjetno kombinira ponosa i Prejudicewith Murder, She Wrote.

"Doc Martin"

Dr. Martin Ellingham, hirurg iz Londona, iznenada razvija intenzivan fobiju od krvi. On i ostavlja svoju hirurški praksa da postane opšte prakse za neobičan malo Cornish sela. ThinkHousebut s više šarma.

"Poziv babica"

Dobro došli u život u East End, šturih dijelu Londona tokom kasnih 1950-ih. Mlade žene koje žive u samostanu urnebesno, a ponekad i tragično, navigaciju novi način života u okruženju tvrdoglavo otporna na promene vremena.

"Sjever i jug"

Na romantičnom romanu Elizabeth Gaskell, Sjeverna i Southfollows Engleski južnjak Margaret Hale kao ona prisiljeni da se presele svoj život čudan industrijski grad na sjeveru na bazi. Ovo će-da-ili-won't-oni romansa između Margaret i moćnog vlasnika mlina John Thornton će vas na rubu svog sjedala.

"Skrotuma Recall"

Čujte nas: Ova nova serija je urnebesno, drag i romantičan. Dylan je upravo rekao da ima STD. Sada je prisiljen da se obratite svaki žena koju je ikada imao seks sa, kako bi im reći novosti. Vidjeti pored drzak naslova i daju ovom smiješno malo priča pucanj.

Povezane vijesti


Post Umetnost

9 načina da prestane da kasni za sve

Post Umetnost

Moramo da razgovaramo o bonusima žena

Post Umetnost

15 celebi koji kažu Ne za plastičnu hirurgiju

Post Umetnost

Prolećna dešavanja

Post Umetnost

Učinite mamu posebnu pažnju sa datumom muzeja

Post Umetnost

Porodične stvari

Post Umetnost

Ko je tvoj tata: Poznato izdanje

Post Umetnost

Koji memoir treba da pročitate dalje?

Post Umetnost

10 puta Tina fei i Amy Poehler su potpuna savršenstva

Post Umetnost

Mtv VJs: Gde su sada?

Post Umetnost

Razgovarajte o prodavnici

Post Umetnost

7 muških pisaca koji zapravo mogu pisati ženske likove