9 izuzetno normalne priče o angažovanju slave | BA.centerar.org

9 izuzetno normalne priče o angažovanju slave

9 izuzetno normalne priče o angažovanju slave

Mi smo svi čuli za super-splashy prijedloga: kada Kanye iznajmila stadion i pitao Kim na Jumbotron... Kad pečat izgradili iglu za njegov prijedlog da se Heidi.

Ali manje inča kolone posvećeno manje i verovatno više romantične priče o "Da, znam."

Čitajte za priče bombona prstenova, snijeg oluje i romantične večere kuhana Georgea Clooneyja.

@ taylorkinney11

Kada Taylor Kinney Dao Lady Gaga je Prsten Pop

To je bio Dan zaljubljenih. Padao je sneg. Zgodni Chicago Fireactor sagnuo i izvukao... A Prsten Pop plavo-malina ukusom. Gaga je već rekao da od trenutka kada je suprug-to-biti otkriven njegov realring - veliki u obliku srca dijamant koji možemo samo pretpostaviti izgleda divno s mesom haljine i pirotehnički grudnjake.

Kada Jerry Took Rebecca detinjstva Početna

Jerry O'Connell koristi putovanje u New York - i obilazak stana koji je odrastao u - na pop pitanje Rebecca Romijn. Cue linija: "Ja sam sanjao o tebi od kada sam bio mali..."

Town & Country

Kada Armie Hammer Rabljeni logika i razum

The Lone Rangerstar morao da ubedi pekaru vlasnika ženu. Kako je objasnila da Grad i Countrymagazine: "On mi je sjeo i rekao:" Gledajte, ne moramo to učiniti. Bismo mogli ići na svoj način, a onda jednog dana ćeš biti 40 i razvedena, a mi ćemo naići na jedni druge, pa ćemo se smejati i izaći na večeru i da taj isti priključak, a mi ćemo se pitate zašto mi propao sve to vrijeme. Ili bismo mogli da to odmah i uživati ​​u vožnji. "Kako... Razumno.

Kada George Made Amal Večera

Dame: On kuva. Clooney slavno se spustio na jedno koleno u svom LA kući nakon, Swoon, čineći je večera. (Mi zamišljajući nešto uključuju dinstana piletina i paradajz.)

Hollywood Life

Kada Kristen Bell Prijedlog za Dax Shepard.on Twitteru

Bračni par je javno izjavio da neće vezati čvor dok je bilo bračne jednakosti za homoseksualce i lezbijke. Nakon što je Vrhovni sud DOMA odluku je da je stvarnost, Bell na tviteru "Hoćeš li se udati za mene?", Da je njen suprug, uz hashtag #marriageequality i #loveislove. Ah, političke, tehnološke ljubavi osoba.

Kada David je Neil tamo gde je sve počelo

David Burtka i Neil Patrick Harris su bili na putu kući iz noćnog izlaska u kazinu Kad je David zatražio njihov vozač da stanemo. On naskakao, se spustio na jedno koleno i zatražio Neil da se uda za njega na uglu ulice gdje su se prvi put sreli.

Kada Nick Cannon koristio i Ring Pop

Cannon i Mariah Carey su uživajući u pogledu na New York krovu kada Nick predstavio Mimi sa pravim prstenom skriven unutar - pogodili ste - Ring Pop. Očigledno je da je samo stvar među skup osoba.

Kada Matthew McConaughey Nekako su pogodili

Na Božić, glumac umotan njegov prsten u osam sukcesivno manjih kutija - tako da kao porodica je otišla u krug i otvorio poklone, sada supruga Camila Alves će morati čekati da saznamo šta je dobija. Kad je napokon stigao do dobrih stvari, on se sagnuo na jedno koleno i pitao je. Ona je rekla ne. Rekao joj je da će ostati na tom koljenu i outwait nju. U redu, u redu, u redu, ona je konačno popustio.

Kada Will Smith Kinda telefonirao

Oni su zaspali. On nije imao prsten. Ali Jada ipak pristala.

Povezane vijesti


Post Umetnost

7 muških pisaca koji zapravo mogu pisati ženske likove

Post Umetnost

Dobra čita

Post Umetnost

Novo u Netflix: avgust 2018

Post Umetnost

5 ljetnih koncerata ne propustite

Post Umetnost

8 lokacija tv i filmova koje možete zapravo posjetiti u stvarnom životu

Post Umetnost

8 stvari koje Angelenos radi sada

Post Umetnost

Vodič za poklon majke

Post Umetnost

Sastanak misli

Post Umetnost

Devojčice koje su eksplodirale 2018

Post Umetnost

Čikago je 9 najhladnijih murala

Post Umetnost

Novo u Netflix: februar 2018

Post Umetnost

Velike nekretnine