90-ih tinejdžerske zvezde: gde su sada? | BA.centerar.org

90-ih tinejdžerske zvezde: gde su sada?

90-ih tinejdžerske zvezde: gde su sada?

Flashback do 1990-ih, kada je život dobio puno slađi s dečkima poput Jonathan Taylor Thomas i Luke Perry bulji u vas iznutra ormariću.

Ali gdje su oni sada? Evo, pogledajte gdje devet od dreamiest Dreamboats završio.

JONATHAN TAYLOR THOMAS

Mi smo još uvijek ogorčen zbog odluke JTT da ostavim postupa u cilju da nastavi dosadne stvari kao što su "fakultet" i "travel". Ovih dana 33-godišnji - koji je još nekako adorbs - se vratio u LA, čineći Cameos o emisijama poput Last Man Standing (pored njegovog bivšeg Costar Tim Tool Man Taylor).

ANDREW KEEGAN

Igrao je bad boy o emisijama kao što su Full House i 7th Heaven i na filmu 10 Things I Hate About You. Sada, možete pronaći 36-godišnji glumac u Mrtav Venice Beach zgrada crkve, vodeći članovi njegove "Full Circle" religija, kult - er, tip naprednih spiritualizma - koji je nedavno uhapšen zbog nezakonitog Kombucha.

SCOTT WOLF

Poznati najbolje za igranje Bailey Salinger na Party of Five, The Dude izgleda kao da nije ostario ni dan jer je show je izašla iz zraka u 2000. Od tada, on je imao velikih dijelova na emisijama poput Everwoodand Spin City i, samo ovog ljeta bio promotedto serije redovnih na NBC The Night Shift. Što se tiče njegov privatni život, on ima svoju stranku pet: Njegova supruga je rodila svoje treće childlast godine.

LUKE PERRY

To je od Beverly Hills je 15 godina, 90210ended a mi i dalje poderali o Brenda / Kelly / Dylan ljubavnom trokutu. Danas, Luke je 48-godišnji razvedeni otac dvoje (sjetiti kada je slavno weda 90210 Superfan koji ga je poslala joj je grudnjak?), Što Cameos o emisijama poput Hot in Cleveland. Oh, i zbog toga predstojeći 90210tell-Allset u zrak na životno ove jeseni? On želi nikakvu ulogu.

SCOTT Weinger

Posle nas udvaranja - i DJ Tanner - kao Steve na Full House, Scott je na glasu vodeću ulogu u Disney animirani film Aladdin. Onda je otišao na Harvard i od tada radi kao pisac-producent. U fantastična vijest odjela, on je na brodu za Netflix reboot Fuller House, postavljen na stream iduće godine.

RIDER STRONG

Voljeli smo ga kao problematičan-bestie Shawn Hunter na Boy Meets World, ali nakon serije završio, Rider uzeo pauzu od glume i otišao na Columbia University pre nego što njegova MIP iz Bennington College. Od tada, njegov glavni fokus je provodio vrijeme režira kratke filmove. To jest, sve do nedavno, kada je pristao da reprizira svoju ulogu kao Shawn na Girl Meets World, trenutno emituju na Amazonu Prime.

Jaleel WHITE

To je priča stara kao vrijeme: Bivši suspendered dijete zvezdica čini naslove za nasilje odijelo domaće (tvrdnja negira), a zatim reinvigorates karijeru pojavivši se na Ples sa zvijezdama.

JEREMY LONDON

Stranka Pet felga je nastavio da glumi u 7th Heaven i niz drugih emisija do bizarnom otmica i otmica incidentin 2010. Godine (koji čak i njegova majka i brat je imao ozbiljne doubtsabout) torpedom karijeru.

Jared Leto

Karijeru Šteta je ovaj tip nikada nije otišao nigdje. (JK. On je najbolji. Također smo srce njegova prekrasna, teče brave.)

Povezane vijesti


Post Umetnost

Vaš šahovit list 2018

Post Umetnost

7 muških pisaca koji zapravo mogu pisati ženske likove

Post Umetnost

6 Britanci (i australijanci) koji nagovore američke akcente

Post Umetnost

Kako izaći iz neugodnih situacija

Post Umetnost

16 slavnih slavica

Post Umetnost

Download-vredne pesme koje smo otkrili na tv-u

Post Umetnost

5 filmova koji će se videti ovog leta u San Francisku

Post Umetnost

Novo na Netflix-u: novembar 2017

Post Umetnost

10 epskih trenutaka od američkog idola

Post Umetnost

10 najvažnijih knjiga postavljenih u Čikagu

Post Umetnost

Ono što tvoja omiljena TV emisija kaže o tebi

Post Umetnost

Stvari koje nisi znala za Audrey Hepburn