Donesite letnje petke | BA.centerar.org

Donesite letnje petke

Donesite letnje petke

Ljeto. Petkom. Da li postoje dva slađe riječi na engleskom jeziku?

Bili smo čežnja da ih čuje, jer, dobro, Praznik rada.

Napred, devet jednostavno i bezbrižno načina da iskoristite slavne Dog Days of Summer - od zanatske do Kickball na seashell slika. Ove aktivnosti ne zahtijevaju mnogo truda i planiranja, tako da možete preći iz sale za sastanke u dvorištu (ili ležaljci ili trijem ili park), bez nedostaje ritam.

BuzzFeed

Kompanija Kickball

Kompanija koja igra zajedno, ostaje zajedno. OK, napravili smo da se, ali i dalje mislim da Kickball s kolegama je odličan način da se ubrizgati malo veselja u radne nedelje samljeti. Sve što vam treba su neki spremni kolege, patch trave i loptu. Koji je znao Gary iz marketinga je tako prokleto divlji?

Njen Campus

Book Club For Three

Ozbiljan book club izgleda kao puno posla za ljeto. Predstavljamo Book Club 2.0: Tri Amigos Edition. Podijelite dva prijatelja i zamolite ih da imenuju svoje svih vremena omiljeni romana. Odrediti jednog ljeta mjesec dana da pročita (ili ponovno čitanje) pick svake osobe. Come September, svi ćete pročitali dvije nove knjige... I osjećati bliže nego ikad.

Catch Up Over Cocktails

Mi uvijek u potrazi za izgovor da upuštati u malo šampanjca - dobra stvar ljeta petkom dolazi oko svake sedmice. Baci vanrednoj druženje miješanjem neke California Spritzes (frku bez koktel sadrži Chandon i grejpa, mente ili krastavac). E sad, da li da pozove susjeda ili drugari. U svakom slučaju, mi kažemo da.

Dirty Green

Uzmite klupi u parku Nap

Ozbiljno. Zašto ne samo udario odlaganja na sve svoje popodne ambicija? Samo osiguraj svoje stvari na prvo osobu, i zapamtite da je vaš novčanik može udvostručiti kao jastuk.

Dizajn Spužva

Domaćin stranka "Crafternoon"

Odreći dosadan DIY projekte. (Budite iskreni prema sebi: Nikad nećeš završiti da makrame stol trkač.) Umjesto toga, gledati popodne za porodicu, jednom i učinio-zanata. Mi smo pokupili sedam quickies ovdje (nisu oni zlata list oslikana školjkama savršenstvo?). Samo zgrabite nekoliko prijatelja i odvesti na terasi (bez unutarnji nered, hvala).

Chicks i Bikes

Ciklus

Danas je savršen dan za preskakanje teretanu: Umjesto toga, napolje i krstarenje na novom naselju, park ili trag. Promena perspektive zaista mogu posuditi energetski napitak - i inspiriše avantura - za vikend pred nama. Budite spontani ili mapu ga na aplikaciju biciklističke rute i podijeliti ga sa svojim igračem manje.

Sweet Treats Više

Eksperiment s smrznuto voće

Ljeto filmovi su prilično veliki. Ali sačuvali blockbustera za nećake i nećaci, i uzeti popodne da krivuda preko u art house za neuobičajenim dokumentarac. Mi smo posebno zanima je Wolfpack, pravi račun kako sedam braće (zaključan u NYC stan) gledati i ponovno donijeti svoje omiljene filmove kao krajnji eskapizam od njihove izolovane života. Pravi život film o ljubavi filmovima? Meta.

Hello Natural

Hrana za lice

Uzmite malo dodatnog vremena za sebe i prilično se da šolja sa maskom kože i osvjetljivanje. Mix 2 žlice kokosovog mlijeka, 1 žlica meda i 1 žlica običan jogurt. Umasirajte mješavinu na kožu i uklonite ga vlažnom krpom nakon 15 minuta.

Povezane vijesti


Post Umetnost

Gdje je ušlo 10 poznatih osoba u šaptone

Post Umetnost

25 načina na koje znate da ste odrasla žena

Post Umetnost

Najbolja zvezda kopa iz zlatnih globusa

Post Umetnost

Mtv VJs: Gde su sada?

Post Umetnost

5 filmova koji će vas odvesti do Irske

Post Umetnost

Šokantna slava Bridal stil

Post Umetnost

10 priča postavljenih u kuhinji

Post Umetnost

Savršeno subotu na mjestu Brookfield

Post Umetnost

5 ljetnih koncerata ne propustite

Post Umetnost

10 memoara zasnovanih na Los Angelesu koje morate pročitati

Post Umetnost

10 puta Tina fei i Amy Poehler su potpuna savršenstva

Post Umetnost

Novo u Netflix: februar 2018