Download-vredne pesme koje smo otkrili na tv-u | BA.centerar.org

Download-vredne pesme koje smo otkrili na tv-u

Download-vredne pesme koje smo otkrili na tv-u

Svi smo to uradili: žarko Google pjesmu nakon što čujem na omiljenu TV emisiju. Evo šest staza smo otkrili dok gledate tube.and kasnije je igrao do smrti.

"Chasing Cars" na "Uvod u anatomiju"

Ne možemo čak ni razgovarali o tome šta se dešava na Uvod u anatomiju od kraja (McDreamy noooooo!). Ali, vratimo se u epski vrhuncu, emisija je imala smisla za dovođenje malo poznati umjetnici u udarnom terminu. Uzmite Snow Patrol songthat zatvoren sezone dva sa punim na vodovod. Nikada te nećemo zaboraviti, Denny.

"I Love It" na "Girls"

Ovo Icona Pop pjesma odmah digli nakon što je predstavljena u Sezona 1 djevojčica. Možda je to veza između teksta i slika Lena Dunham plešu oko skladište Brooklyn u neonskim mreže majicu, ali svaki put kad to čujem želimo ustati i krenuti.

"Hide and Seek" na "The OC"

Imogen Heap je bolno prekrasna songmadethe scena kada Marissa pucao Trey on The OCIt je naš najveći muzički otkriće iz serije koja prikovan umetnost indie staze za dramatičan učinak - od mnogih smrti Kabina za Cutie trenutke na korištenje Coldplay-a "Fix You" na maturu (Seth i Summer 4ever!).

"Wicked Game" na "Friends"

A planetarij. Mlada ljubav. Chis Isaak sipa kroz zvučnike. Te scene u sezoni dva epizodu pod nazivom "The One Gdje Ross i Rachel.You Know" ne može biti više epski.

"Your Hand u Rudniku" na "Friday Night Lights"

U redu, tako da je ovaj inspirativan instrumentalby Explosions In The Sky nije zapravo ono što je igrao za vrijeme sekvence otvaranja Friday Night Lights. Kada je show prvobitno tražio bend da ga koristi, oni ne rekla - tako da je kompozitor u osnovi je otkinuta za TV sa manjim promjenama. Bilo je tako široko vjeruje da je Eits da je bend nakon svega pobijedio.

"Ako te ne znam bolje" na "Nashville"

Je malaksao zamah ove sezone jedan pjesma od Nashville - što Scarlett i Gunner obavlja sa savršenim usklađivanje i sparnom kontakt očima - ima nas odlično u emisiji i na country glazbi.

Povezane vijesti


Post Umetnost

5 ljetnih koncerata ne propustite

Post Umetnost

Novo u Netflix: avgust 2018

Post Umetnost

Ove 9 TV emisija su bile najskuplje u istoriji

Post Umetnost

Priče iza 6 zgrada Dallasa

Post Umetnost

12 filmova koji će vas odvesti u Njujork

Post Umetnost

8 načina da pokvariš mamu

Post Umetnost

29 najpoznatijih ljetnih filmova

Post Umetnost

Srećan rođendan, YouTube

Post Umetnost

7 puta Banksy je pričao svet

Post Umetnost

Ono što tvoja omiljena TV emisija kaže o tebi

Post Umetnost

Vodič za poklon majke

Post Umetnost

Dvanaest najboljih aktera u posljednjoj istoriji