Gdje je ušlo 10 poznatih osoba u šaptone | BA.centerar.org

Gdje je ušlo 10 poznatih osoba u šaptone

Gdje je ušlo 10 poznatih osoba u šaptone

Mi Hamptonites se mogu pretvarati da ne primjećujemo kada je osoba u našem Barry Bootcamp klase. Ali istina je, volimo dobru viđenje koliko narednih gal. (Kako bi to vrijeme smo sjedili pored Marc Jacobs na Jitney, ha?)

Evo pogled na deset poznatih ličnosti koje vladaju East End - i gdje bi ih uočite (znate, nemarno).

Ina garten (East Hampton)

Pozdrav svetac Hamptons. Godinama je Barefoot Contessa u vlasništvu lokalne prodavnica hrane i snimila Food Network show u svom East End kuhinju. Potražite je na glavnoj plaži paviljon, ispijajući šampanjac sa prijateljima na zalazak sunca.

Martha Stewart (East Hampton)

Kada se ne u nju savršeno uređenim Lily Pond Lane nekretnine, domaće boginja je primećen pregledaju srebrninu postavlja na East Hampton Povijesno društvo Godišnji Antikviteti Show.

Christie Brinkley (Sag Harbor)

Njena ljubavna afera s East End je večna. Njena ljubav prema Peter Cook... Ne toliko. Potražite ovaj supermodel laganu vožnju The American Hotel (njen bivši je bivši hangout New Paradise kafić u razvod).

Jerry Seinfeld (East Hampton)

Držite oči otvorene i možda ćete uočiti ovu komičar krstarenje u vintage auto sa poznati prijatelj; On je poznat traka epizode njegovog online emisiju "Komičari u Automobili Getting Coffee" u Babette je.

Russell Simmons (East Hampton)

Ujak Rush je isto tako vjerojatno da se uočiti okružen gomilom žena najkasnije Hamptonsu hot spot jer je da se vidi razgovor radnja sa Rabin Marc Schneier.

Kelly Ripa (Southampton)

Live with Kelly i Michael stranu, Ripa i cohosts jedan od najvećih godišnjih East End humanitarne akcije, Super subotu zakazana je ove godine za 25. Jula.

Donna Karan (East Hampton)

Dizajner se događa da se drugi cohost Super subotu. I Karan kćerka posjeduje jedan od najpopularnijih mjesta gdje se jede tog područja, Tutto il Giorno. Gol na otvorenom stolu u Southampton mjesto, naredi hobotnice i postati špijun na lukavi.

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick (AMAGANSETT)

Omiljeni (understated) moćni par svima je prikladno postaviti radnju u dva plažu vikendice u Amagansett, jedan od quaintest područja u Hamptonsu. Možda ćete vidjeti golupčići dobiti svježe rajčice na Round Swamp Farmor razonodi na plaži Montauk. (Hint: Pogledajte za parkiranje iza traljav Tuna.)

Andy cohen (East Hampton)

Domaćin Watch What Happens Live posjeduje skroman prebivalište u Noyac Bay - i može se zahvalio za dovođenje gomile Real navijača Housewives na istoku svakog ljeta. Kada ne pokušava da se održi mir, on je bio poznat nosh na LT Burgerin Sag Harbor.

Povezane vijesti


Post Umetnost

Sastanak misli

Post Umetnost

Velike nekretnine

Post Umetnost

Novo u Netflix: april 2018

Post Umetnost

7 Dallas: Sve aktivnosti

Post Umetnost

Porodične stvari

Post Umetnost

Dobra čita

Post Umetnost

Šokantna slava Bridal stil

Post Umetnost

Dvanaest najboljih aktera u posljednjoj istoriji

Post Umetnost

10 memoara zasnovanih na Los Angelesu koje morate pročitati

Post Umetnost

Ima li sestru da vas čini konkurentnijim?

Post Umetnost

10 epskih trenutaka od američkog idola

Post Umetnost

12 najboljih reklama za super bowl svih vremena