Ima li sestru da vas čini konkurentnijim? | BA.centerar.org

Ima li sestru da vas čini konkurentnijim?

Ima li sestru da vas čini konkurentnijim?

Uvijek morate osvojiti: najbolji posao, najbolji kosu, najbolji bekhend. Tvoj mali brate? Ne toliko. Ono što morate zajedničko je vaša starija sestra - onaj koji uvek pokušavate da tuku, a on je uvijek pokušava udovoljiti.

Nova studyon porodične dinamike kaže da ima stariju sestru mogao da žene još konkurentniji, ali muškarci manje. Kako se teorija drži u svoju porodicu - ili još bolje, među njima poznat Sibs?

Olsen Sisters

Postoji mnogo više Olsen nego samo Mary Kate i Ashley. Mlađa sestra Elizabeth kodirane pratiti u blizanaca stopama - dobro, barem u njihovim djeluje stopama; pošto je samo glumio u The Avengers: Age of Ultron. Iako, samo vrijeme će pokazati da li je i ona ulazi u modni biznis. (Blizanaca linije Elizabeth and James je, u stvari, nazvan po njoj i njihova starijeg brata.)

Venus i Serena Williams

Na teniske zvijezde u osnovi definirati sestre rivalstvo - i oba su rangiran kao broj jedan igrač na svijetu. Ali u head-to-head Grand Slam lice-off, sestrice Serena trenutno drži vodstvo u (14-11). "Niko ne sme da više motivirani od Venere", rekao je Serena New York Timesin 2005. Godinu.

The Kardashians

To je prilično jasno da sestara Kardashian su konkurentni - njihova prepucavanja možda najrealniji stvar Keeping Up. Ali, mlađi brate Rob? On je poznat po visi vratio iz van, a studija starija sestra samo može objasniti zašto.

Jake i Maggie Gyllenhaal

No Sibs napraviti slađi crveni tepih par od ova dva, za koje se čini da se zajedno, dobro, slavno. Maggie je stariji, ali nakon što joj je oko nije prestao Jake od toga da svoj vlastiti put u filmu svijetu. Ranije ove godine, rekao je ET: "Na neki čudan način, sam proveo djetinjstvo gledao nju. Gledajući prema njoj. To je divno. "

Jessica i Ashlee Simpson

Tabloidi vole raspiriti između ova dva. (Navodno, oni trenutno u zavadi oko koji je proveo više na plastičnu operaciju.), Ali na Instagram, to je sve zagrljaji i poljupci: Na Ashlee je 30thbirthday, Jessica je pisao predivna slika od nje sis sa sentimentalnim poruku: "Hvala vam što ste me inspiriše svaki dan. Volim te!!! # Dirty30 "

Zooey i Emily Deschanel

Zooey je rekao da je kao dijete, bila je užasnuta četiri godine-starija sestra Emily, koji su je uplašim namjerno kada su njihovi roditelji bili iz sobe. Kasnije ove godine, Zooey će se pridružiti Emily u Babyland - treba da bude hrana za malo prijateljski mama konkurencije.

Warren Beatty i Shirley MacLaine

Mali brat Beatty nikada nije radio sa svojim ostvariti starija sestra, koja je imala tri nominacije za Oscara u Beatty je nula do 30 godina starosti (kasnije osvojio je najbolju režiju Oscara za Reds). Braća i sestre su putem javnih uspona i padova tokom godina, ali čini se da su dostigli kasno-u-igri primirje.

Taylor i Austin Swift

Zgodan mali braco pjevača Studirao je filmsku i TV na Notre Dame i tek diplomirali ovog proljeća - vrijeme će pokazati da li se bori za koplje njegova zvijezda kao visok kao njegov stariji sestre.

Povezane vijesti


Post Umetnost

5 najgorih rezolucija nove godine

Post Umetnost

Članovi pune kuće: Gdje su sada?

Post Umetnost

10 knjiga za čitanje i ponovno čitanje

Post Umetnost

Savršeno subotu na mjestu Brookfield

Post Umetnost

Novo u Netflix: februar 2018

Post Umetnost

10 najvažnijih knjiga o New Yorku

Post Umetnost

6 Britanci (i australijanci) koji nagovore američke akcente

Post Umetnost

10 priča postavljenih u kuhinji

Post Umetnost

10 memoara zasnovanih na Los Angelesu koje morate pročitati

Post Umetnost

Jimmy fallon je omiljeni autor vašeg djeteta

Post Umetnost

Naših 10 omiljenih Beck pjesama svih vremena

Post Umetnost

Download-vredne pesme koje smo otkrili na tv-u