Jimmy fallon je omiljeni autor vašeg djeteta | BA.centerar.org

Jimmy fallon je omiljeni autor vašeg djeteta

Jimmy fallon je omiljeni autor vašeg djeteta

Kao i obično, Jimmy Fallon uhvatili ga. Ovaj put, to je izlazak svog prvog dječje knjige, koji priznaje da je bio inspirisan njegovom besramnih željom da mu dvije kćeri da ga volim više nego svoju ženu. (Sretno, tate svuda.) Ali on nije jedini celeb zainteresovani u svijetu dječje književnosti. Pogledajte ove 12 poznatih ljudi u borbi za mesto u biblioteci priča sat.

Jimmy Fallon

Vaša beba je prva riječ Will Be Dadais niz duhovitih ilustracija životinja koje pokušavaju (i ne) da bi njihovi potomci reći, znate, "dada". Fallon je rekao da odražava svoju borbu da postane preferirani roditelja svoje kćeri ". (Ha).

Ringo Starr

Hobotnica je Gardenis Beatles bubnjar Starr šarene, klinac-friendly interpretacija klasičnog pjesmu. Dolazi sa CD podvodnog tematikom melodiju.

Barack Obama

POTUS je od tebe I Sing: A Letter to My Daughtersis povijest morala oblikovanje lekcija koju istražuje priče Amerikanaca poput Abrahama Lincolna, Martin Luther King i Georgia O'Keeffe. I da, to je prilično suva kao što zvuči.

Bogorodica

Naravno Madge je napisao cijelu uokvirena setof čudno-ass, britanski sondiranje dječje lit: Englezi Roses, gospodin Peabody Jabuke, Yakov i sedam Thieves, The Adventures of Abdiand Lotsa de Casha. Ona je rekla Roseswas inspirisan kćeri Lourdes bića zadirkivao svoj čuveni majka u školi; Slate searingly analyzedher umišljajem kada je knjiga objavljena 2003. Godine.

Will Smith

Otac troje okrenuo 90-ih je pogodio samo vas dvoje Usinto dirljiva oda roditeljstvo. (Supruga Jada praćen Djevojke Hold Up This World.)

BJ Novak

Mislim knjige dece potrebna vizuale? Razmisli ponovo. Komičar BJ Novak urnebesno knjigu Nema slika radi pod pretpostavkom da ništa na stranici mora biti glasno čitati. Uključujući i riječi kao što su "Blork" ili "Blurf."

Julianne Moore

Moore je odrastao biti crvenokosa ljepotica, ali nekada je bila mala djevojčica sa pegama. Njen živahan, neodoljiva Freckleface Strawberryseries je o prihvatanju razlika u drugima. Awwwww.

Bethenny Frankel

Šta se dešava sa Fido kada beba dođe? To je quandry da čak i realnost zvezdica 'kućni ljubimci suočiti - što je razlog zašto Frankel napisao Meets Cookie kikirikija.

Steve Martin

Martin nije samo dobar glumac - čovjek može pisati, a on igra zao bendžo, previše. Sve zajedno dolazi u zakasniti u školu, njegova je prikazano avanturistička priča koja dolazi sa CD Martina prebiranje i peva svoj put kroz priču. (Martin je napisao Abeceda od A do Y sa bonus slovo Z!)

Keith Richards

The Rolling Stones gitarista saznao muziku na koljena svog dede, Theodore Augustus Dupree, koji je igrao veliki jazz band. Richards je kasnije napisao Gus i ja: The Story of My deda i Moj prvi Guitar - i on je imenovan njegova kćerka Theodora.

Nakit

Knjiga i CD-kombo za pobjedu: U to je ono što bih ja uradio, mama i narodne princeza Jewel isporučuje tender uspavanku o vezu između majke i djeteta u tisku i na pjesmu. Pratila ga sa Sweet Dreams (isti format).

Kristi Yamaguchi

Klizač imao New York Timesbest prodavaču na rukama s Dream Big, malo prase, priča o velikim stomakom leda čarobnjak koji je kasnije još više avanture u To je Big World, Little Pig. A zlatnu medalju i pisanje karijeru? Ono što ne mogu Yamaguchi učiniti?

Povezane vijesti


Post Umetnost

Savršeno subotu na mjestu Brookfield

Post Umetnost

10 najvažnijih knjiga o New Yorku

Post Umetnost

Vodič za poklon majke

Post Umetnost

10 najvažnijih knjiga postavljenih u Čikagu

Post Umetnost

Zašto gomili nuns mrze Katy Perry

Post Umetnost

Novo u Netflix: jun 2018

Post Umetnost

Dobra čita

Post Umetnost

10 puta Tina fei i Amy Poehler su potpuna savršenstva

Post Umetnost

Čikago je 9 najhladnijih murala

Post Umetnost

8 lokacija tv i filmova koje možete zapravo posjetiti u stvarnom životu

Post Umetnost

Kontroverze iza Harper Li-ja su postavile čuvara

Post Umetnost

Dvanaest najboljih aktera u posljednjoj istoriji