Ko je tvoj tata: Poznato izdanje | BA.centerar.org

Ko je tvoj tata: Poznato izdanje

Ko je tvoj tata: Poznato izdanje

Ronan Farrow

Ovo prilično dječak MSNBC novinar je navodno rođen u Mia Farrow i njen tadašnji dečko Woody Allen u 1987. On je od udaljio se od Allen (koji cijeli Uskoro Yi stvar - ICK), a u 2013. Godini, izjavio je Mia Vanity Fairthat bivši suprug Frank Sinatra bi mogao zapravo biti tata. Ovo bi trebalo iznenaditi nikoga ko ima, dobro, oči.

Suri Cruise

Divlje precizno objavljivanje Nacionalnog Enquirerrecently udahnuo novi život u stara priča kada je objavljen račun rekavši da Tom Cruise je notthe biološki otac Suri, koji je rođen ne tako misteriozno dugo nakon Katie Holmes je razbijena sa glumcem Chris Klein. Plus, časopis kaže Cruise nije vidio devet godina u gotovo dvije godine. I, čekati za to, oni tvrde da bi mogla be.the proizvod smrznute sperme osnivača sajentologije L. Ron Hubbard.

Khloe Kardashian

Ovaj reality TV zvijezda izgleda malo drugačije od sestre Kim i Kourtney - i priča da je proizvod Kris Jenner-a 80-ih godina aferu sa njom frizer Alex Roldan.or Lionel Richie.or OJ Simpsona, koga njen zakonski otac, pokojni Robert Kardashian, prvo sprijateljila u 1970-ih godina.

Princ Harry

Je crvenokosa Windsor izgleda manje kao princ Charles i više kao što su đumbir kose bivši telohranitelj James Hewitt, koji je imao aferu sa Diana prije Harry rođenja. Monarsi! Njihova neverstva su baš kao i naša!

Liv Tyler

Liv je mama, model Bebe Buell, bio je dugogodišnji odnos sa glazbenik Todd Rundgren, koji je bio dogovoren tata u Liv ranim godinama. Ali onda, kada je budućnost Ostaci zvijezda bio je osam godina, upoznala je Aerosmith roker Steven Tyler i napomenuo određenu sličnost (dugi hair.big usta). Iznenađenje! Buell priznao Steven je bio pravi otac, ali da bih prepravila očinstvo zbog njegove nepouzdan, narkoman načine. Danas sve stranke su prijatelji, a Liv osnovi ima dva papas.

Povezane vijesti


Post Umetnost

Prolećna dešavanja

Post Umetnost

Novo u Netflixu: Juli 2018

Post Umetnost

29 najpoznatijih ljetnih filmova

Post Umetnost

Priče iza 6 zgrada Dallasa

Post Umetnost

Bill Hader je novi Paul rudd

Post Umetnost

Razne stvari

Post Umetnost

7 filmova snimljenih u hamptonima

Post Umetnost

5 filmova koji će vas odvesti do Irske

Post Umetnost

Prijateljske razvode u Holivudu

Post Umetnost

8 načina da provedete ljetne petke u Dalasu

Post Umetnost

Kako izaći iz neugodnih situacija

Post Umetnost

9 britanskih emisija na Netflix-u koje nisu opatije u Downtonu