Mtv VJs: Gde su sada? | BA.centerar.org

Mtv VJs: Gde su sada?

Mtv VJs: Gde su sada?

To je dug put do vrha, ako želite da rock and roll - ili čak izvještavaju o tome. Ali, ima li života nakon što je "Želim svoj MTV?"

IZ Kurt Loder Carson Daly, evo pogledajte MTV VJ koji su bili najbolja - i gdje su sada.

Loud Girl: Kennedy

Kennedy, polarizirajući ranih 90-ih u doba domaćina Alternative Nation, predstavio bendovima poput Nirvane do Srednje Amerike. Trenutno, ona je desničarski politički učenjak, domaćin istoimeni showon Fox Business Network.

The Nerd: Adam Curry

Ravno začinjena Adam Curryinterviewed celebs kao Michael Jackson u kasnim 80-ih i ranih 90-ih. Uvijek digitalni Maven (bio je jednom bio tužen za registraciju mtv.com pre nego što mreža imala priliku da), Curry kasnije je postao tech poduzetnik i često se naziva "ocem podcasting."

Prof: Kurt Loder

Kurt Loder je sada 70. Neka da potone na trenutak. Vodeći domaćin The Week MTV Rock, čovjek koji ti je rekao Kurt Cobainwas mrtav, je dobro u njegovu godina socijalnog osiguranja. On je trenutno piše stvarno smiješno film reviewsfor online Slobodarske list Reason.com.

Klase Clown: Pauly Shore

Ah, '90. Imao si ime za otkačen i da je Pauly Shore, koji je bio domaćin Totalno Paulyand vrhunac sa svojim '92 film Encino Man. On trenutno radi na produkcijske kuće i ima podcastwhere on intervjue stripove.

Exchange Student: Downtown Julie Brown

Centar Julie Brown Funked mreže u plesne muzike ludost, hosting krajem 80-tih Club MTV-u. Njen britanski LILT sada se mogu čuti na SiriusXM radio emisiji "90-ih godina na 9."

The Girl Next Door: Duff

Model New York City-rođen Karen Duffy pojavio na MTV-u ranih 90-ih koristi svoje nadimak, rijetka bolest mozga ostavila djelomično paraliziran je sredinom 90-ih "Duff".; ona je opisivao njen oporavak u 2000. Memoarima Model Pacijent: Moj život kao neizlječiva Wise-Ass.

The Bad Boy: Jesse Camp

Jesse Campwas je nezgrapan, floppy kose heavy metal glazbenik koji je osvojio mreže '98 takmičenje Wanna Be VJ. Čin Connecticut privatnu školu klinac kao beskućnik propalica je bio hit kod publike, ali nakon što je TMZ snimljen kako pokušava da kupi drogu (Kamp kaže da je to šala), nije radio puno. Sada je trezven i pomaže drugim zavisnicima kroz njegovo prikupljanje sredstava programa, MusiCares.

Je Jock: Dan Cortese

U kasnim 90-ih godina, Dan Cortese bio trener na MTV-u Rock 'n' Jock. Kasnije je postao WCWF šampiona u teškoj kategoriji. Sada je glumac i Bill Hader šala na "Weekend Update."

Mozak: Serena Altschul

Serena Altschul je cool, završnica isporuke i zaleđenim ljepotu klasifikuju se MTV NewsIn '90 -ih i '00s. Ne čudi da je ona sada domaćin CBS Sunday Morning.

Najvjerojatnije uspjeti Carson Daly

Carson Daly, krajem 90-ih i početkom-aughts domaćina TRL, uvek bio poznat po svojoj blag, bezopasnim ličnost. On je od tada postao je blag, bezazleni kralj svih medija od strane domaćina i Last Call s Carson Daly i malo mi volimo zvati The Voice.

Povezane vijesti


Post Umetnost

8 jednostavnih ideja da iskoristite najviše svog leta

Post Umetnost

Ko je tvoj tata: Poznato izdanje

Post Umetnost

Download-vredne pesme koje smo otkrili na tv-u

Post Umetnost

5 filmova koji će vas odvesti do Irske

Post Umetnost

Novo u Netflixu: Juli 2018

Post Umetnost

5 najboljih stvari koje će se videti u Los Angelesu Ovog leta

Post Umetnost

29 najpoznatijih ljetnih filmova

Post Umetnost

Novo na Netflix-u: novembar 2017

Post Umetnost

9 britanskih emisija na Netflix-u koje nisu opatije u Downtonu

Post Umetnost

Najbolje u emisiji

Post Umetnost

5 filmova koji će se videti ovog leta u San Francisku

Post Umetnost

7 filmskih parova koji bi se razbili u stvarnom životu