Novo u Netflix: jun 2018 | BA.centerar.org

Novo u Netflix: jun 2018

Novo u Netflix: jun 2018

Pro od pijanka gledanje: pokreće kroz čitavu TV sezone u vikend. Kon: čekanja punih godinu dana da vidimo sledeći. (Gledajući vas, Orange je novi Black). Ali se raduju! Dame Litchfield su se vratili - zajedno sa nekim prilično Stellar, nagrađivani naglih pokreta.

"Orange je novi crnom"

Hoće li Piper i Alex se vrati zajedno? Da li Red prezivis? Šta će Crazy Oči piškim na ovaj put? Sigurno sezona tri će biti kao epski kao posljednji. (Dostupno od juna 12)

"Beyond the Lights"

Predstavljamo naizgled cheesy (još iznenađujuće awesome) ljubavna priča morate vidjeti. Dogovor je ovo: u usponu pop zvijezda padne na policajca koji spasava njen život. Život, priključenija i ljubavlju osvaja-svih bitaka uslijediti. (Dostupno od juna 24)

"Nightcrawler"

Ovaj kritički priznatih (još posebno Oscar-otresao) indie triler zvezdica Jake Gyllenhaal kao lopov okrenuo zločin snimatelj. (Dostupno od juna 10)

"Kolač"

Skladu sa temom Oskara kontroverze je transformacija Jennifer Aniston je u hroničnu-bol pacijent bori da zadrži zajedno. (Dostupno od juna 20)

"Dva dana, One Night"

Zašto je torta kontroverze? Jer Marion Cotillard oštrice Aniston iz nje Oscar nom s ovom pričom o ženi koja je doživela nervni slom. #drama (Dostupno od juna 16)

"A Most Wanted Man"

Kao da smo prošle ulogu Philip Seymour Hoffman je nije dovoljan razlog za gledanje, to je zapravo prilično veliki mali špijun film. (Dostupno od juna 19)

"Batler"

Trenutno direktor Lee Daniels je jahanje visoko na svoju over-the-top carstva uspjeh, ali nemojmo zaboraviti njegov ozbiljniji rad, kao što je ovaj komad za građanska prava u kojem glumi Forest Whitaker i Oooooprahhhhh. (Dostupno od juna 15)

"The Aviator"

Relativna klasik, ali je dobrica: Leonardo DiCaprio baca ga da igra čuvenu lud tajkuna Howarda Hughesa. (Dostupno od juna 1)

"Pussy Riot: A Punk Prayer"

Videli ste svoje maskiranih lica na vijestima. Sada ispunjavaju dame koje dovode u pitanje Rusije status quo. (Dostupno od juna 15)

"Balet 422"

Još jedna fascinantna ipak daleko manje intenzivan dokumentarac: Ovo Flick prati najmlađi koreograf New York City Ballet-a, Justin Peck, kao što je čini njegov savremenik trag na svetu umetnosti. (Program 25 juna)

Povezane vijesti


Post Umetnost

Celebi ovog leta vide na Brodveju

Post Umetnost

Članovi pune kuće: Gdje su sada?

Post Umetnost

14 puta poznate ličnosti su morale biti i djeveruše

Post Umetnost

8 stvari koje Angelenos radi sada

Post Umetnost

Mtv VJs: Gde su sada?

Post Umetnost

Novo u Netflix: mart 2018

Post Umetnost

7 Dallas: Sve aktivnosti

Post Umetnost

12 filmova koji će vas odvesti u Njujork

Post Umetnost

16 slavnih slavica

Post Umetnost

Kako izaći iz neugodnih situacija

Post Umetnost

8 načina da pokvariš mamu

Post Umetnost

Ove 9 TV emisija su bile najskuplje u istoriji