Orange je novi crni osvežitelj | BA.centerar.org

Orange je novi crni osvežitelj

Orange je novi crni osvežitelj

Ne laži nas: Znamo da si ukinula sve što ste planirali za vikend zahvaljujući ranom releaseof Sezona Tri Orange je nova crna. Će vam pomoći da se pripremimo za 13 sati na kauču, evo mali podsjetnik o tome gdje stvari stoje. (Ako ste nikada nije gledao emisiju, spojleri unaprijed -. Očigledno)

Larry i Piper su dunzo

To nije kao da je njihov odnos je imao sve sunce i ruže, ali se u drugoj sezoni, Larry povezao sa prijateljicom: Polly, Pajper bestie. U slučaju da se držite se za pomirenje, ne računaju na njega. Jason Biggs neće biti backfor Sezona Tri.

Us Weekly

Alex je ba-ACK

Nakon što je uvjeren Piper da legne na štandu o susretu Kubra (majka svih narko), Alex je odobren za izlazak iz zatvora bez karton nakon svjedočenja protiv svog bivšeg šefa kriminala. Ali ona brzo shvati da je život odavde Litchfield nije ni piknik - posebno kada ste stalno viri preko ramena brinuti o Kubra pristalice. Dakle, ona se pojavljuje po zatvor da kaže Piper da je preskakanje grad. Ne tako brzo. Piper štakora nju Polly, koji savjeti off Alex je nadzorniku. Nazad u zatvor Alex ide.

Film Fone

Slika je van, Caputo je u

Možemo li dobiti šta, šta? Žena ozbiljno zaslužio da dobije nogu. A pošto Piper osnovi pomogao Caputo zapečatiti taj posao (spora clap), on ju je bacio kost i pozvao off joj transfer u zatvor u Virginiji.

Mi smo nekako nekako zabrinut Nicky

Da, jeste Red čvrst i ukrao Vee je heroin, ali nije ga baci. Ona ga je čuvati u ventilaciju. A ona je bivši ovisnik. Dun dun dun.

PopSugar

Vee i Rosa možda neće uspeti

"Ja sam, baby!" To su bile riječi prolazi kroz glavu Vee kad je koristila staklene izlaz za slučaj opasnosti Red je da pobjegne. To jest, do Rosa, koji je ubrzavajući niz autoput u zatvoru kombi (ukraden zahvaljujući pomoći iz Morello), prešla preko. Šanse su, Rosa - koji je rekao da je imala samo šest tjedana da žive - podlegao joj je rak. Fige to desilo izvan Litchfield zidina.

Povezane vijesti


Post Umetnost

Kako izaći iz neugodnih situacija

Post Umetnost

Čikago je 9 najhladnijih murala

Post Umetnost

5 najgorih rezolucija nove godine

Post Umetnost

7 filmova snimljenih u hamptonima

Post Umetnost

Sastanak misli

Post Umetnost

12 najboljih reklama za super bowl svih vremena

Post Umetnost

Moramo da razgovaramo o bonusima žena

Post Umetnost

Kontroverze iza Harper Li-ja su postavile čuvara

Post Umetnost

Porodične stvari

Post Umetnost

10 puta Tina fei i Amy Poehler su potpuna savršenstva

Post Umetnost

Prolećna dešavanja

Post Umetnost

Novo na Netflix-u: decembar 2017