Prijateljske razvode u Holivudu | BA.centerar.org

Prijateljske razvode u Holivudu

Prijateljske razvode u Holivudu

Osećamo vas: Ben i Jen najava dubok rez. Ali, kao što pokazuje ta dva, a ne svaki holivudski razvod uključuje devet figura lawsuitsand utakmice javnosti vrištanje.

U duhu pozitivnosti (jer samo Jennifer Garner mogao inspirisati), predstavljamo najslađa raskide Tinseltown a.

Jennifer Garner i Ben Affleck

Iako je ovo split je ipak malo sirovo, čini se da će se bivši par (u braku deset godina) i dalje dijele njihove domu u Kaliforniji, za sada. Par je čak uzeo post-razvod obiteljski odmor na Bahame.

Demi Moore i Bruce Willis

Trinaest godina i tri kćeri kasnije, ove dvije i dalje su svi drugari, čak i partnerstvo se na crvenom tepihu događaja i pohađa drugi vjenčanja jedni drugima.

Courteney Cox i David Arquette

Je Screamstars zaljubili na setu, što je dovelo do 11 godina braka i kćeri. Danas, oni ostaju aktivni dio njihovog 10-godišnjeg života, čak i izlazak na ručak redovno i pozivaju jedni druge prijatelje.

Gwyneth Paltrow i Chris Martin

Iz njihovih 12 godina zajedno su Apple, Mojsije i mnoštvo Gwyneth inspirisane Coldplay pjesme. Iz njihove divorcecame termin "svesno razdvajanja."

Reese Witherspoon i Ryan Phillippe

Uzimajući stranicu iz ko-roditeljstva priručnika, ovaj bivši par rukovati njihove split tiho i dalje družiti na marginama svoje dece nogomet igre.

Angelina Jolie i Billy Bob Thornton

Odgovarajući krvi bočicu ogrlice i glasine da žive u tamnici ne može spasiti ovaj vrtlog tri godine veze, ali Thornton tvrdi da je dva imao veliki brak i da oni i dalje provjeriti u jedni na druge redovno.

Kate Hudson i Chris Robinson

Glumica i Black Crowes pjevač vezali čvor kada Hudson je bio samo 21 i napravio da rade za šest godina. Sin Ryder je njihov jedini fokus sada, i Hudson navodno još uvijek voli Kris na komade.

Miranda Kerr i Orlando Bloom

Klinac opet spašava dan: U slučaju ove dvije ljepotice, ko-podizanje njihovog sina, Flynn, je ono što ih drži u životu jedni drugima. I to je ono što ih drži prijatelji (ili možda, prijatelji sa beneficijama?).

Jennie Garth i Peter Facinelli

Zvezda 90210 padne s nje Twilightex na aerodromu na reg, i oni su jednako finansiraju zajedničke bankovne račune za edukacije svoje tri kćeri.

Christie Brinkley i Billy Joel

Joel serenade njegova supermodel ex prošlog ljeta na koncertu Madison Square Garden. Ona je kasnije Instagrammed "naletio na starog prijatelja u Gardenu."

Lisa Bonet i Lenny Kravitz

Prije dvadeset godina, glumica i pjevačica nazvao je otkaz. Ali kad imaš priliku da prisustvuju 2015. Met Gala i odgovaraju svojim outfit na ex-a, ti uzmi tu priliku, zar ne?

Elizabeth Hurley i Hugh Grant

Dakle, oni nisu bili baš u braku, ali atraktivne dva su vruće stavke par 13 godina. Uprkos najozloglašeniji seksualnog skandala iz 1995. Godine (koji su mogli zaboraviti Grant noćne izvinjenje?), Par je zajedno ostao sve do 2000. Godine prije razišli, prijateljski. I sve se čini da se oprosti: Grant je kum Hurley sin.

Scarlett Johansson i Ryan Reynolds

Prije nego što Blake, bilo je ScarJo. Mirno udvaranja, super-privatno vjenčanje i gotovo tihi najava odvajanja nas je skoro zaboraviti da ove dvije su jednom par za vruće minut. Obojica imaju nove supružnici sada, ali i dalje drugari do današnjeg dana.

Povezane vijesti


Post Umetnost

Novo u Netflix: maj 2018

Post Umetnost

7 spotirajte liste pesama koje biste trebali slušati sada

Post Umetnost

13 smešnih skica o kojima ste zaboravili

Post Umetnost

9 britanskih emisija na Netflix-u koje nisu opatije u Downtonu

Post Umetnost

15 celebi koji kažu Ne za plastičnu hirurgiju

Post Umetnost

6 poklona majčinog dana u zadnjem trenutku

Post Umetnost

Ono što vaš omiljeni pas pasa kaže o tebi

Post Umetnost

7 filmova snimljenih u hamptonima

Post Umetnost

5 jednostavnih načina da se dočekate prijatelji ovog leta

Post Umetnost

7 filmskih parova koji bi se razbili u stvarnom životu

Post Umetnost

5 varanje skandala iz nedavne sportske istorije

Post Umetnost

Čikago je 9 najhladnijih murala