Prolećna dešavanja | BA.centerar.org

Prolećna dešavanja

Prolećna dešavanja

Dani su duži, sunce sija i na vrijeme je malo više predvidiv. Proleće je Suspenzija i to nas moli da se van. Ovim, popis must-do sezonske poslastice!

Fort Worth + Festival vina hrane

Kada: Četvrtak, 26. Mart kroz nedjelja 29. Mart

Fort Worth postaje pozornica za područje? E najbolje kuhari, zanatske pivara i vinara. Naš izbor: Subota e Burgers, Brews & Blues na Heart of the Ranch uz Trinity River, gdje će 22 zanat pivare se sipa veliki Texas piva.

Fort Worth; fortworthfoodandwinefestival.com

Dallas Art Fair

Kada: Četvrtak, 9. Aprila kroz Nedjelja, 12. April

Četverodnevni događaj na kojem se nalazi više od 90 trgovaca nacionalne umjetnosti i galerijama prikazati umjetnosti u različitim medijima, Dallas Art Fair u FIG u Downtown je sjajna prilika da nastavi predstojeće umjetnika ili do dućana.

1807 Ross Ave.; dallasartfair.com

ACM Awards

Kada: petak, 17. Aprila kroz NEDJELJA April 19

S obzirom da je sve veći u Teksasu, Akademija Country Music je domaćin 50.-jubilarne nagrade pokazuju u AT & T stadiona (aka Jerry svijeta). Naš najbolji pick: ACM Stranka za uzrok u Park Globe Life u petak i subotu. To je dva puna dana dnevni i večernji nastupi vodećih muzičara zemlji kao što je Lady Antebellum, Darius Rucker, Clint Black, Miranda Lambert, Florida Georgia Line, Dierks Bentley i Kenny Chesney (da navedemo samo neke).

1 AT & T Way, Arlington; acmawards50.com

Austin + Festival vina hrane

Kada: petak, 24. April kroz nedjelja, 26. April

Dakle, to je tri sata vožnje, ali + Festival vina Austin Hrana se planira da se države od strane oluja sa strašan postavi lokalnih i nacionalnih kuhara. Očekuju da će probati jela od čuvenog kulinarski talent, kao što su Hugh Acheson, Richard Blais, Antonia Lofaso, Paul Qui i Matt McCallister, i učiti od vrha vino entuzijasta kao Mark Oldman i master sommelier Craig Collins.

Austin; austinfoodandwinefestival.com

Hall of Famer Rođendan Benefit

Kada četvrtak, 30. April

Muzike, sporta i milosrđa sudaraju kao Texas Rangers MLB Dvorana Famer Eric Nadel domaćin svoj četvrti godišnji koncert Rođendan Benefit sa Jimmy LaFave i Emily Elbert na Kessler u Oak Cliff. Večeri prikuplja sredstva i svijest za Fokus na Teens, Dallasu neprofitna koji pruža podršku djeci i mladima u ranim fazama beskućništva.

1230 W. Davis St., Oak Cliff; thekessler.org

Untapped Festival

Kada: subota 9. Maj

Ljepotu života u skoro "Twin Cities" je činjenica da je Dalas domaćin Neiskorišteni u jesen, dok Fort Worth domaćin Neiskorišteni u proljeće. Jednodnevni Fort Worth festivala, koji je održan u Panther Island, uključuje piva iz više od 70 zanata pivare, kao i indie glazbe. Insider tip: Gates otvoriti u 2:30 sati, tako da možete ići rano i da savlada noćne publiku.

Panther Island Pavilion; untapped-festival.com

Oralna fiksacija

Kada: subota, 16 Maj

Ako do sada niste imali priliku vidjeti Oralna fiksacija uživo (ili čuti podcastof prethodne epizode), čine ovaj može pokazati imperativ. Večeri će se predstaviti nadahnute diskusije imigracije, od ljudi s obje strane ograde.

1717 N. Harwood St.; oralfixation.com

Byron Nelson

Kada: petak, 22. Maja kroz nedjelja, 24. Maj

Ovo Las Colinas turnir je jedan od najboljih partija ove godine, čak i za ne-golfera. Dani su sunčani i kokteli su uvijek teče. (Zaboravite standardni golf ruho i odlučiti za flirty šorc, slatka vrha i klinovi). Insider tip: Uzmite slobodan dan s posla i kabinom ga petak otvaranje za garantovano dobar provod.

4150 N. Macarthur Blvd., Irving; hpbnc.org

Dobrodošli na Margaritavil

Kada: subota, 30. Maj

Sačuvajte datum za najveće parkinga zabavu godine: Jimmy Buffett e povratak u Toyota stadionu u Frisco. Ovo je cijeli dan divljih budalaštine iz Parrot šefova širom države. Očekujte morima Tommy Bahama-obložena muškarci, hula-zaobišao dame i, naravno, više margarite nego što ima lipa u Dallasu. No karte. Bez brige.

9200 World Cup Way, Frisco; margaritaville.com

Povezane vijesti


Post Umetnost

Učinite mamu posebnu pažnju sa datumom muzeja

Post Umetnost

14 puta poznate ličnosti su morale biti i djeveruše

Post Umetnost

7 puta Banksy je pričao svet

Post Umetnost

90-ih tinejdžerske zvezde: gde su sada?

Post Umetnost

Najbolje u emisiji

Post Umetnost

Novo u Netflix: april 2018

Post Umetnost

10 knjiga za čitanje i ponovno čitanje

Post Umetnost

Devojčice koje su eksplodirale 2018

Post Umetnost

Razgovarajte o prodavnici

Post Umetnost

5 filmova koji će se videti ovog leta u San Francisku

Post Umetnost

Razne stvari

Post Umetnost

Porodične stvari