Vaš šahovit list 2018 | BA.centerar.org

Vaš šahovit list 2018

Vaš šahovit list 2018

Filmova premijerno na Sundance Film Festivalu, koji se događa ove sedmice u Park City, Utah, mogu skliznuti ispod radara. (Skoro smo zaboravili da Whiplashand Boyhood, kako za Oscara idućeg mjeseca, bili su veliki hitovi na prošlogodišnjem festivalu.) Zato se u kontaktu sa svojim indie strane i uzeti u obzir ovih 10 obećavajući filmova.

  • SHARE
  • PIN

"Dope"

Set u Inglewood, Kalifornija, Dopeis ispričana iz perspektive Malcolm (Shameik Moore), a štreber u srednjoj školi viši u potpunosti uronjen u hip-hop kulture '90 -ih. I okrepljenje soundtrack ima nove glazbe Pharrell Williams.

  • SHARE
  • PIN

"Istinita priča"

James Franco i Jonah Hill su na to opet, ali ne očekujte svoje uobičajene budalaštine kao u ovo je kraj. Duo pokazuje više mračan strani u True Story, u kojem Franco igra ubica koji krade identitet Michael Finkel, osramoćeni New York Times pisac igra Hill.

"Mississippi Grind"

Ryan Reynolds i Ben Mendelsohn igraju putujući nomad i uznemiren kockar koji putuju u New Orleans zajedno kako bi to velika u poker turnir. (Sienna Miller i Analeigh Tipton takođe nastupa.)

"Ja Smile Back"

Ova filmis zasnovana na stvarnom životu eksperiment Dr. Philip Zimbardo, koji je, 1971. Godine, dodijeljen 24 studenata na Stanfordu da igra zatvorenika ili zatvorske čuvare da ispita psihologiju zatvorenom prostoru. Eksperiment je ružna obrt i ostaje jedan od najkontroverznijih studija u akademskim krugovima.

Dotaknuti

Unatoč naizgled mrzovoljan parcele, Tigtreats predmet bolesti sa pozitivnim, komičan koso. Dokumentarac prati Tig Notaro, koji su se okrenuli na stand-up komedije kada se suoči s dijagnozom raka dojke opasne po život.

"D Train"

Jack Black se vraća kao bivši štreber koji postaje strastveni i animirane na njegovom čelu odbora za okupljanje u srednjoj školi. Svojoj potrazi da se za svoje visoke školske dane ga vodi da rizikuje svoj odraslih odnosa.

"Ja sam Michael"

I Am Michael James Franco igra Michael Glatze, bivši gay aktivista koji je inspirisao milione prije usvajanja hrišćanskog fundamentalizma i odbacivanje homoseksualnosti. U filmu također glume Zachary Quinto i Emma Roberts.

"Sleeping s drugim ljudima"

A sada obavezne rom-com, jer ko može odoljeti? Jason Sudeikis, dobronameran ženomrzac, i Alison Brie, koji je teško ostati vjeran, početi mijenjati svoje načine kada je njihov platonski odnos traje neočekivano romantičan red.

"Montaža Heck"

Ovo documentaryabout kratke, vrstan ali tragičan život Kurt Cobain je bio prvi koji je napravljen u suradnji s Cobain porodicu. Film je već pokupila HBO.

Povezane vijesti


Post Umetnost

9 filmova koji će vas odvesti Los Anđelima

Post Umetnost

5 jednostavnih načina da se dočekate prijatelji ovog leta

Post Umetnost

Sastanak misli

Post Umetnost

Najbolja zvezda kopa iz zlatnih globusa

Post Umetnost

Koktel kultura

Post Umetnost

Ljetni prikaz televizije: 12 mora gledati nove emisije

Post Umetnost

Velike nekretnine

Post Umetnost

10 knjiga za čitanje i ponovno čitanje

Post Umetnost

Celebi ovog leta vide na Brodveju

Post Umetnost

8 načina da pokvariš mamu

Post Umetnost

Šokantna slava Bridal stil

Post Umetnost

5 varanje skandala iz nedavne sportske istorije