13 iznenađujuće stvari koje se mogu desiti ako dobijete nadogradnje trepavica | BA.centerar.org

13 iznenađujuće stvari koje se mogu desiti ako dobijete nadogradnje trepavica

13 iznenađujuće stvari koje se mogu desiti ako dobijete nadogradnje trepavica

"Da li da se trepavica ekstenzije?", Pita žena koja je u znanju o aktuelnim trendovima ljepote, ali i blago skeptičan o bilo čemu što je polu-trajna i uključuje stavljanje ljepilo u njenoj blizini očne jabučice.

Zapitali smo se isto pitanje, a onda smo ih pokušali. Evo sve što smo naučili i što bi trebali znati prije skakanja na falsie voz.

Da bi mogao svratiti NOSE MASCARA

Kiss da nesnosan štapić zbogom za neko vrijeme. Ekstenzije trepavica su odlični za lenje. (! I požurili) Professional seta izgledaju ništa kao pozorišne Falsies, tako da poglede će se samo pojaviti prirodno definisan - i mekša.

Ali budi spreman za sve vrste novih alata

Buh-bye, maskara. Zdravo, trepavica uređaj, ljepila strengthener, specijalitet "četka" i grijani uvijanje. Ovi štenci mogu biti visoka održavanje - ako se previše uzbuđen.

Možda ćete morati da plati ni PRETTY PENNY

Iz get-ići, očekuju da će pad nešto novca. Ovisno o tome gdje živite i koji salon ste odabrali, skup možeš trčati bilo gdje od $ 100 do 500 $.

BISTE MOŽDA NERD OUT na tehničke aspekte

Kao što Falsies su napravljeni od (poliester, svile ili kune). A luda Detaljan način na koji se primjenjuje (pojedinačno na trepavice sebe, a ne u jednom dugom traku). I kako ste uvrnuti i ne osjećam ništa...

Možete dobiti AN EYE INFEKCIJE

Ili imaju alergijsku reakciju. Oni su rijetki, ali se događaju. Budite marljivi o izboru uglednog salon, poznat za održavanje odgovarajuće zdravstvene standarde. I pitajte svog stilista da ide polako i testirati svoju kožu za eventualne reakcije.

Možda ćete morati da tuš sa GOGGLES

Direktni tekućom vodom je ne-ne. Dakle, ako želite da vaše investicije prošle, stavi ponos na stranu i don drugi set oči.

I možda umij DRUGAČIJE

Baci sve na bazi ulja (kao što će uzrokovati trepavice da baci) i odlučiti za blagi sredstvo za čišćenje. Onda, ako morate nositi šminku za oči, izvadite ga nanoseči Q-tip u skidanje šminke i pažljivo listanju off brod i sjene oko trepavica korijene.

Možda će vam biti uplašen da DO.LITERALLY ništa drugo

Kao što su plivanje. Ili plače. Ili spava. Ali svaki od tih stvari je potpuno u redu da se nastavi kao i obično. Naš jedini savjet za vodu i suze: Blot; ne trljajte.

YOU može dovesti do saobraćajne nesreće

Sve to rekao. Oni su predivna. Mi smo samo malo šalite kada kažemo: Vaš novi poglede gotovo garantovano odvratiti druge vozače. Ili - za sve što retrovizor gledala na putu. (Vi ćete biti šokirana da otkrijete neizbježan novi nivo narcizma.)

BISTE MOŽDA tužna (I "ćelavom") kada počnu ispasti

Čak i uz održavanje i najvećom pažnjom, u Falsies će početi da baci oko dvije do tri sedmice nakon nanošenja. (FYI:. Vaše trepavice imaju svoje prolivanja ciklus, previše) To je normalno. I blago depresivno. I stvarnom životu.

Bella Lash

ALI Ne boj se: uvek možete dobiti REFILLS

Vaš trepavica tehničar će rado ispuniti ćelav spotova tokom touchup imenovanja. I to će biti malo jeftinije nego puni set, previše. Da li ste trepavica narkoman još?

Povezane vijesti


Post Ljepota

11 najboljih korejskih proizvoda za lice od breskve i ljiljana

Post Ljepota

8 mitova za kosu koje već treba zaboraviti

Post Ljepota

Evo šta je tačno sa rukama na fotografijama

Post Ljepota

6 super-sveže boje ljetnih usana koje izgledaju dobro za sve

Post Ljepota

7 frizura sa niskim održavanjem koja neće jesti vašu jutarnju rutinu

Post Ljepota

8 vrećica za plažu mora da spreči oštećenje od sunca

Post Ljepota

Vrhunski proizvodi za kosu za suve skalpe

Post Ljepota

Kako izgledati kao da imaš punog noćnog spavanja u 6 koraka

Post Ljepota

7 kombinacija boje lakova koje ćete videti ovog leta

Post Ljepota

9 najboljih trikova za maskare u celom svetu

Post Ljepota

6 lepotnih trendova na kojima će se raspasti u 2018

Post Ljepota

5 načina za pojačavanje tupe boje kose između posjeta salonu