5 Da li se i sami suočavate sa maskama koje možete napraviti sa stvarima u svojoj ostavi | BA.centerar.org

5 Da li se i sami suočavate sa maskama koje možete napraviti sa stvarima u svojoj ostavi

5 Da li se i sami suočavate sa maskama koje možete napraviti sa stvarima u svojoj ostavi

Naravno, mi volimo impuls-rasipanjem novca na Sephora koliko narednih l, ali naši novčanici su, hm, tanke ovih dana oseća malo. Ne morate da žrtvujete svoju rutinu za negu kože u potrazi za uštedjeti nekoliko dolara, iako. Evo pet jednostavnih DIY maske za lice možete napraviti sa sastojcima naokolo vašoj kuhinji.

Kurkuma maska: Ovaj ostava klamerica ima sve vrste dobre za-vas propertiesand je veliki anti-upalni agens. Ako ste u potrazi za raščistiti odrasle akne (pravi bane našeg postojanja) ili samo razbudi kožu malo, mix neke kurkuma, meda i aloe vere za umirujuće i zaglađivanje masku. (Volimo te receptima.)

Banana maska: Svi znamo banane su bogate kalijumom, ali da li ste znali da ih možete primijeniti tematski da dobiju neke njihove prednosti?

I ne samo to, banane su dobar izvor vitamina C, biotin i mangan-sve hranjive tvari vaša koža će upiti. Pomiješajte pire bananawith meda i sok od limuna (dodati neke piling kiselosti na masku), nanesite na lice i imati koristi.

Coffee maska: Svi smo za pronalaženje više načina da se uključe naš život forcemorning kup u naše živote. Isto kofeina da Perks se zapravo ima koristi kožu kao borba upalu i smanjuje crvenilo. Da biste ga koristili površinski, mix tlo beanswith mlijeko i sok od limuna, formirajući gustu pastu koja se onda pospem na lice.

Avokado maska: sve vitamine i masti koje čine avokado tako dobro da jedu i da im ljekovita svojstva kada je u pitanju maske kože. Odlučite se za avo ako tražite dodati neke elastičnost i sjaj na lice. Jednostavno kombinuje pola avocadowith tople vode i meda u jednostavan, umirujući paste. Držati na za deset minuta, oprati i sunčati u svoj sjaj.

Jaje bele maske: Šta ne može beli skromni jaje učiniti? High-protein tečnost, kada ugrađena u masku za lice, može pomoći zategnuti kožu i smanjiti pore. Dokle god možete rukovati eggy miris, možete popravi i uljepšati sa ovim ultra-efikasne maske. Volimo lako kao-da-se belanca i zobena kaša izlaganje. Samo mix dovoljno zob u svoj bjelanjke dok ne držati, lupi na lice i pričekajte 20 minuta prije nego što sprati.

Povezane vijesti


Post Ljepota

Čekaj, zašto su svi zamrznuli svoje lice? (i druga kriofacijalna pitanja)

Post Ljepota

Kako savršiti svoju rutinu za negu kože

Post Ljepota

9 najboljih proizvoda za ljepotu kod trgovca Joea

Post Ljepota

Slučaj za izbacivanje vaših proizvoda lepote u punoj veličini

Post Ljepota

Marulino ulje je najbolja stvar koja se desi vašoj rutini lepote

Post Ljepota

Komplet letnjeg preživljavanja iz Čikaga

Post Ljepota

5 usluga za negu kože svaka Čikanka treba da zna

Post Ljepota

8 načina da slučajno oštetite kosu

Post Ljepota

Sve stvari koje svaki novi Jorker treba da uradi za njenu kožu (prema dermatologu)

Post Ljepota

19 novih, kozmetičkih proizvoda koji menjaju igru pokušaće u januaru

Post Ljepota

8 najboljih proizvoda za njegu kože za žene u svojim 50-im godinama

Post Ljepota

Najbolji kremovi za oči za vranu stopala, otpuštenost i sva druga pitanja