5 frizura sa niskim održavanjem koje zahtevaju nulte veštine krušenja | BA.centerar.org

5 frizura sa niskim održavanjem koje zahtevaju nulte veštine krušenja

5 frizura sa niskim održavanjem koje zahtevaju nulte veštine krušenja

Korak dalje od ispravljanje željeza i curling štapić. Kome treba vremena 'dos ​​koje bi potencijalno mogle obiti o glavu kada postoji mnogo frizura low-održavanje koje izgledaju jednako dobar? Pogledajte pet naših omiljenih ispod. Od super-trendi banana Bun u najljepša ponija, oni su svi u našoj redovnoj rotaciji.

Bananu BUN

Dame, imamo rješenje za prljave kose: Odgovor super-trendi banana punđu. Podelite kosu na tri dijela i učvrstite srednji dio sa elastičnom. Odatle, zamotajte pravo sekciji preko srednje i okrenite dva zajedno. Zatim uvuci lijevoj sekciji ispod i zakačite sve gore-ili ne. Ovo je jedna situacija u kojoj neuredna je dobra. (Pogledajte kako to učiniti ovdje.)

No-BLOW BEACHY LOOK

Spritz Bumble and Bumble Surf infuziju na vlažnu kosu, SCRUNCH izgraditi teksture i pustiti klima osuši. Ili koristite Oribe Dry teksturu u spreju kao alternativa suhi šampon. Onda reći da se upravo vratio iz ranim jutarnjim surf na Ocean Beach. Ćete zaraditi instant cool cred.

The Half-UP TWIST

Devedesetih stilovi su puzanje natrag u naše živote posljednjih nekoliko godina, i na kraju, oni su pronašli svoj put do naše kose. Da biste napravili ovaj izgled, uzmi tri inča širok pramen kose iz jednog hrama i malo zadirkivali za teksturu i volumen. Podijeliti sekcija na pola i okrenite dva dijela jedno oko drugog. Ponovite sa pramen kose iz drugog hrama i osigurati dvije strane zajedno u leđa sa gumicom. Smatraj to savršeno prilično dopuna off-the-ramena vrhova ove sezone.

Neuredni PULL-KROZ rep

Izgleda komplikovano? Obećavamo-no Upravnik gadgeta su oštećeni u izradi ovog stila. Jednostavno povucite kosu u labavu mali poni i zatim ga povucite preko vrha (iznad kosi kravatu). Tease to malo i spremni ste za rad.

MINI PLETENICA

Ključ za ljuljanje mini pletenice da ne izgledam kao da ste se vratili u osnovnoj školi je da se drži jedan pletenica (ili možda dva) i zadrži ostatak kose jednostavno. Pomislite na pletenice kao akcent na svoj stil, a ne sam stil.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Ljepota

9 grešaka za sušenje duvanjem koje možete napraviti

Post Ljepota

5 ljetnih trendova kose

Post Ljepota

7 savjeta o lepoti koje smo naučili od izdavanja

Post Ljepota

Svi putevi grada uništavaju kožu i kako to popraviti

Post Ljepota

10 kozmetičkih proizvoda za pomirenje zimske kože

Post Ljepota

9 trendova za nokte za sport ove jeseni

Post Ljepota

Najbolji manikir i pedikir u Njujorku (koji su etički)

Post Ljepota

11 stvari koje uništavaju vaš manikir

Post Ljepota

Kako poboljsati zube (bez skupih gela)

Post Ljepota

Najbolji oblik obrva za vaše lice

Post Ljepota

10 stvari koje svaka žena u Dalasu treba u svom arsenalu ovog leta

Post Ljepota

Ako ste očajni zbog boljeg spavanja, ova svilenkasta maska može biti lek