5 stvari koje možete učiniti kako bi vratili staranje | BA.centerar.org

5 stvari koje možete učiniti kako bi vratili staranje

5 stvari koje možete učiniti kako bi vratili staranje

Većina nas ne mislim dvaput o kožu ispod naša lica, ali pokazuje samo littlebit dodatnih ljubavi sa svojim vrat sada mogu držati stvari tražim glatka i zategnuta u godinama koje dolaze. Evo pet jednostavnih načina za odbranu od turkey vrat.

Nicolas McComber / Getty Images

Nosite (Dosta) za zaštitu od sunca

Najvažnija stvar koju možete učiniti kako bi vaš vrat od ulaska krep-y je (bez iznenađenja) nosio za zaštitu od sunca. I ti ćeš morati koristiti više od onoga sto je ostatak iz tvoje lice. A opšte pravilo je da se koristi nikal-veličine iznos za lice aloneand drugi nikla veličine grumen za vrat i grudi. Srećom, najnoviji formulaslook i osjetiti mnogo lakši nego što smo koristili kao klinci.

Twenty20

Pokrijte It Up Izvan

Nosi veliki floppy šešir ili lepršave kaftan ne samo garancije koje od opekotina (i čini vas najviše stila osoba na bazenu), ali i ograničava direktno UV izloženosti vrata i dekoltea (koji održava je glatkom i bez sunca mesta u na duge staze).

Twenty20

Use Your krema za lice

Da, možeš kupiti poseban krema za vrat (a ako želite počastiti, samo napred), ali generalno gledano, sve što koristite na lice je u redu za ostatak tijela, previše. Potražite sastojke kao što su peptidi ili retinols (kako pomoći da se stimulirati rast kolagena u koži).

Twenty20

Spavati na leđima

To je najbolje za spavanje positionfor mnogo razloga jedan od kojih je da to pomaže da zadrži svoj vrat blago povišena tokom cijele noći. Kada spavate na trbuhu ili sa strane, na kraju te pritiskom na lice i vrat na jastuk. Tokom vremena, to može nositi niz osjetljivu kožu ovdje i izazvati fine linije.

Twenty20

Look At Your Phone Manje

Zahvaljujući našem Instagram ovisnosti, dermatolozi su skovali termin za preranog starenja: pregiba tech-vrat. Znaš one horizontalne bendova koji su lagano urezano u kožu? Oni mogu produbiti tokom vremena ako i dalje zurio u telefon. Najočigledniji način da se spriječi to je da se smanji svoje vrijeme ekran, ali ne želimo da vam uskratiti zadovoljstvo mačka mema, tako da bi savjetujemo da barem držite telefon se bliže visini očiju.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Ljepota

7 lepotnih trendova koje želite da znate ove jeseni

Post Ljepota

10 grešaka koje ste mogli napraviti sa svojom Bridal šminkom

Post Ljepota

Najbolja kratka šišanja za pokušaj sada

Post Ljepota

Najbolji korektor po svaku cenu

Post Ljepota

Ne samo za čaj: Matcha je takođe i trendi sastojak lepote

Post Ljepota

5 načina da se pokrene kišni dan

Post Ljepota

7 kombinacija boje lakova koje ćete videti ovog leta

Post Ljepota

5 najčešćih grešaka u osnivanju (i kako ih popraviti)

Post Ljepota

Kako zaustaviti grickanje noktiju (dobro za ovaj put)

Post Ljepota

10 najboljih brendova šminke bez surovosti

Post Ljepota

8 Divne ideje za lepotu kako bi sjajile sezonu

Post Ljepota

7 stavki za držanje u torbi za nesmetani pad