6 lepotnih trendova na kojima će se raspasti u 2018 | BA.centerar.org

6 lepotnih trendova na kojima će se raspasti u 2018

6 lepotnih trendova na kojima će se raspasti u 2018

Slušaj, mi smo sve o isprobavanju novih stvari barem jednom. (Zdravo, jednoroga ruž za usne.) I dok su neke od tih trendova su apsolutno očaravajuća gledati na YouTube tutorijalima, oni imaju tendenciju da se suvise vremena (i previše upadljivo) za svakodnevni život. Dakle, kolege ljubitelji ljepote, to su šest stvari koje smo završili sa u 2017. Godine.

Otvorene Contouring

Bilo je zabavno neko vrijeme, ali vi znate da stvari su se Wee iz ruku kada ljudi početi koristiti slučajnih kućanskih predmeta kao vodič da biste dobili posao. Isto tako, nismo svi Juts i uglovi, ljudi, i to je u redu. Malo blushcan biti iznenađujuće mršavljenje (i mnogo suptilnije).

Agresivni Strobing

Neki prelijeva sjaj na našem jagodice ili iskrom u našim očima? Da molim. Traka metalik ste mogli vidjeti na kilometar? Ne hvala.

Instagram Brow

Znaš to. Video si to. Možda ste čak pokušali. Ekstra-velike, super-mrak i previše lučni obrve došao kao overcorrection svim tweezing smo još u 90-ih godina, ali oni zavaravaš nikoga. Ove godine smo držeći se ono što imamo. (Pa, možda ćemo samo ispunite u tom ćelav patch koji su Vam neće da raste.)

Pečenje (šminku That Is)

Također poznat kao natapajući vaše lice u prahu postavljanju, puštajući da potone u i nada li se to uklapa skroz u prije odlaska kući. I iako je sigurno daje šminke veću kilometražu na svojoj koži, to je i fotografija opasnost čeka da se dogodi. Od sada, mi smo pečenje samo kolače.

Minusu Lips

Dvije riječi: Duck lice. Tu je tanka linija (ili prilično debeo jedan) između čineći vaš usne izgledaju punije i izgleda kao da imaš alergijsku reakciju. Neka nas sve polako na brod i možda samo dodati dodir sjaja na sredinu usana za suptilniji poboljšanje.

Simetričan Barrel Curls

Spusti kosu. Preskočite svoj položaj termin za eksplozija. Spavati više. To je sve o grli vašu prirodnu teksturu ove godine (uz malu pomoć iz dobre stajling proizvod, obvi).

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Ljepota

Iznenađujuća boja šminke koja radi na svakom tonu kože

Post Ljepota

7 načina za kožu od 25 godina

Post Ljepota

Vodič za retinoide: tretman protiv akni koji takođe ima i anti-aging moći

Post Ljepota

9 dječjih kozmetičkih proizvoda koje profesionalci uvek koriste

Post Ljepota

6 sigurni načini održavanja kože ovog leta

Post Ljepota

Ne možete sve to uraditi, ali ovih 9 proizvoda može vam pomoći da je prevarite

Post Ljepota

Najbolje i najgore pice za zube

Post Ljepota

Javlja se u javnosti (ali evo kako to izbjeći)

Post Ljepota

7 najboljih tekućih ruževa (koje ne čine usne poput grožđica)

Post Ljepota

7 načina sakrivanja sive kose u šljaci

Post Ljepota

Pomoć! Imao sam bebu i sad mi je kosa glupa

Post Ljepota

5 jednostavnih načina za određivanje prave podloge vaše kože