6 načina da odvojite svoje lice nakon previše šampanjca | BA.centerar.org

6 načina da odvojite svoje lice nakon previše šampanjca

6 načina da odvojite svoje lice nakon previše šampanjca

Ikada probuditi, pogledati u ogledalo i jedva prepoznaju otečeni blob da se bulji u tebe? Blame ga na Božić kolačiće. Ili treći flauta Champagne vi to ne znači da piju. Nažalost, ono što je učinjeno, učinjeno (i nikad ne žalim kolačić). Evo kako se brzo ispumpali situaciju.

Dražen / Getty Images

Splash Your Face sa Cold WaterAs hladan kao možete ga stajati. Više puta. Ne samo da će vas probudio odmah, ali i sužava kapilare u lice kako bi se smanjila oteklina brzo i dodajte lijep ružičast sjaj.

Dajte sebi Quick Limfna MassageIt zvuči tehničke (i zato ih je teško), ali to je stvarno tako jednostavno kao uzimanje pokazivač i srednjeg prsta i trljao ih kružnim pokretima na obje strane vašeg lica, sa početkom u vaše vilice i rade svoj put do vašeg čelo. To će pomoći drenažu sinusa i potez bilo tečnosti dalje od lica.

Amazon; Pozadina: JPKirakun / Getty Images

Pokušajte Jade RollingGet slične prednosti na limfne masaža sa žada valjkom, stoljetne tehnika koja je također navodno ima ljekovita svojstva koja štite od stresa i anksioznosti. Možemo potvrditi: Odgovor opuštajući ritam trčanja hladan kamen nad našim lice nam u više navrata uspavljuje u stanje transa kao i svaki put, posebno kada je uparen sa svilenkastom serumu ili aromatično ulje za lice.

Globalni Stock / Getty Images

Nabacao Neki ispod očiju PatchesYou've vjerojatno vidjeti slike celebs nošenje ovih glupo izgleda zakrpe za hlađenje, a to je zato što si božji dar za ispod očiju torbe. Posebno smo love one iz Honest Hazelthat koriste prirodne sastojke kao što su kaktus kolagena tamp dole nadutost brzo.

I zatezanja lica MaskOn dodatni nadut dan, zovemo u velikim pištoljima. Specijalne maske kao Clarins V-lica intenzivna Wrapare prepun sastojke kao što su kofein i ekstrakt divljeg kestena da se brzo razbiti zadržavanje tekućine dok umirujuće bilo iritacije i crvenila.

Twenty20

Get Some pomoć od Vaše MakeupA zamah bronzera duž čela, ispod jagodica i ispod vilica će stvoriti dimenziju i stoga, tanak dole bilo naduveno funkcije. Završite s pop rumenila malo iznad gdje obično primijeniti (tako iznad jabuke) dati više podiže izgled.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Ljepota

10 grešaka koje ste mogli napraviti sa svojom Bridal šminkom

Post Ljepota

5 trenutnih ažuriranja kose koje ne zahtevaju putovanje u salon

Post Ljepota

Pomoć! Imam okruglo lice

Post Ljepota

Smile linije: Šta su stvarno i šta možete učiniti o njima

Post Ljepota

Najbolji vrhunski kozmetički proizvodi koji dolaze u veličinama putovanja

Post Ljepota

7 kozmetičkih proizvoda za istinito lenj

Post Ljepota

Objasnili su svaku vrstu čarape Mascara

Post Ljepota

7 načina za kožu od 25 godina

Post Ljepota

Kako riješiti svaki problem sa ružama koji ste ikada imali

Post Ljepota

Postoji bolji način da operete lice

Post Ljepota

Najbolji najbolji proizvod za svaki tip kose

Post Ljepota

Kim Kardashianova krvna lice