7 jednostavnih saveta za produženje trajanja pedikura | BA.centerar.org

7 jednostavnih saveta za produženje trajanja pedikura

7 jednostavnih saveta za produženje trajanja pedikura

Pijesak! Sunce! Slatke sandale! Postoji toliko stvari koje volim ljeto, ali sigurno ne broj na nogama. Što je razlog zašto volimo dobiti svježe pedikir. Evo, sedam načina da bi ga tražim savršen između imenovanja.

1. Bring your own nokte. Jer nikad se ne zna koliko dugo tu bocu Esi balet Papuče je sjedila u vašem salonu. A stariji formulu, veće su šanse da je na čipu. Osim toga, sada imate iste nijanse kod kuće, tako da možete lako popraviti čipove kad se dogodi.

2. Gore Vaš završni premaz. Svakih par dana, prebacite na dodatni sloj topcoatto držati prste sjajna i zaštićena boje. Pobrinite se za pokretanje četkom uz rubove da ih zapečatiti u, jer je na tom čipovi imaju tendenciju da se pokrene.

3. Prebacite se tvoje cipele. Konkretnije, izbjegavajte zatvorene cipele s prstima u sati, odmah nakon vašeg pedikir tako laka ima dovoljno vremena da se osuši i otvrdne. Nakon toga, alternativni između otvorenog i zatvorenog pete cipele, tako da? Ponovo ne nosi samo sandale Allthe vremena. (Možda predlažemo stalno trendi čipke-up stana ili bijele patike?) Konstantno izlaganje noge elemenata može dovesti do čipova i izazvati boju da bledi brže.

4. Budite oprezni vode. Posebno odmah nakon pedikir. Dok je poljski mogu osjećati suho nakon izlaska iz salona, ​​zapravo traje do 12 sati za to da očvrsne. Izlaganje vlage u tom periodu može uzrokovati nokte Za podizanje i, na taj način, skraćuje život vašeg pedi.

5. Piling često. Nabavite plavac stoneor datoteku stopala i pokrenite ga kroz tabane na kraju svog tuš nekoliko puta tjedno. To će zadržati svoje noge mekom i spriječiti ih da previše grub ili formiranje callouses.

6. Ostanite hidrirani. Nanesite nekoliko kapi kutikule oilto prste svakodnevno zadržati noktiju i kože oko njih hidratizirana. To će spriječiti hangnails i suvo zanoktice - od kojih oba mogu uzrokovati nokte da se ljušti.

7. Ali preskočite mirisne losione. Trebalo bi često vlaže (jer nijedan iznos od jarko crvene nokte može odvratiti od ljuskave, scraggly đonovi), ali podalje od jako mirisni formule kao sintetički mirisi mogu iskrivi laka i izazvati ga da puca. Tražiti bez mirisa ili bez mirisa moisturizersinstead.

Povezane vijesti


Post Ljepota

Ne mo¾e se bojati da se koriste proizvodi za njegu kože sa masnom kožom

Post Ljepota

Evo šta je tačno sa rukama na fotografijama

Post Ljepota

8 lepotnih trendova koji će biti ogromni u 2018

Post Ljepota

8 ideja o kose koje smo dobili od gledanja mlađeg

Post Ljepota

Evo najboljih načina pilinga za svaku problematiku kože

Post Ljepota

Definitivno ispravno naređenje za stavljanje šminke

Post Ljepota

5 stvari koje možete učiniti kako bi vratili staranje

Post Ljepota

5 brzih stvari koje su vam potrebne pred ljetom

Post Ljepota

6 stvari koje treba znati prije nego što idu prirodno

Post Ljepota

18 zimskih proizvoda za njegu kože koji će vam promijeniti život

Post Ljepota

Apoteke za drogu sa savestom

Post Ljepota

6 butika koji tajno prodaju kozmetičke proizvode