7 načina na koji biste možda bili naduti svoj manikir | BA.centerar.org

7 načina na koji biste možda bili naduti svoj manikir

7 načina na koji biste možda bili naduti svoj manikir

Dobivanje manikir je poslastica. Ali teško je imati na umu da kad se žure u vrijeme pauze za ručak ili koristeći tu cijelo vrijeme da odgovori na stotine e-mailova. Iako možda mislite da si samo efikasan, to može usporiti (i ozbiljno iritirati) svoj manikirkom. Evo, neke stvari budu na umu, tako da svako ostavlja salon malo opušteniji i sretniji.

Twenty20

Prikazano Up Late za Vaše AppointmentIt Dešava se i najboljima od nas. Samo se pobrini da pozove salon i dati im (realno) ETA kada ćete doći tako da mogu planirati svoje vrijeme u skladu s tim. A ako ste hronično kasno da svoje redovne obaveze, ne očekujte svoj manikir da "stisnem vas u" za last-minute hitne slučajeve. To je sve o pokazujući poštovanje jedni drugima rasporeda.

Potrošili Eternity branje ColorChoosing između te ružičasto gol i da malo Pinker gol je bolno. Shvatili smo. Ali, umjesto da zjapi u zid boja za 15 minuta, uzmite dvije nijanse vi odlučivanja o i razmišljam o tome dok ona rezanje i oblikovanje noktiju.

Dolazi u SickFor Radi vaše manikir (i kolege salon kupaca): Ostani kod kuće ako ste pod vremenskim. Da li želite da se drže za ruke s kašalj, kihanje osoba za pola sata? Nije tako mislio.

Antonio Diaz / Getty Images

Ne precizirajući da vam je potreban za uklanjanje Kada ste zakazali su AppointmentAnyone koji solidno gel manikure zna da je proces uklanjanja zauzima značajnu količinu vremena koja je razlog zašto većina salona budžet ga u svoje imenovanje od samog početka. Prikazano sa punim set gelova i bez upozorenja je stresno za njih... Pogotovo ako se onda tražiti najsitnije dizajna.

Odlučio da mrziš Color.Halfway kroz manikir. I dalje neodlučan na boju kada sednete? Pitajte svog manikir da ih Swatch na noktima, tako da možete donijeti konačnu odluku beforeshe dođe do njih slikanje. A ako je to gel manikir, molim te, za ime Boga, nikakve promjene prije nego što leči pod lampu.

Diego Cervo / Getty Images

Govoreći na telefonu Cijela TimeDitto za listanje i ispaljivali e-pošte u cijeloj svoj termin. Ne samo da povećavaju mogućnost od vas zbunjuju svoje nokte, ali isto tako smeta i svi drugi u salonu.

Ne dopustite da Nails Dry FullyAnd onda vratiti pet minuta kasnije jer si ukrao čavao na izlasku. Opet, manikura bi trebalo da bude poslastica, pa pokušajte da se zaustavi jure kroz njih. Opustite se i uživajte u vremenu sa vašim omiljenim salon dame (i gospodo).

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Ljepota

12 namirnica koje možete staviti u kosu

Post Ljepota

8 suštinskih saveti za ljepotu za žene preko 40 godina

Post Ljepota

20 najboljih proizvoda za kozmetiku za 20 EUR (ili manje)

Post Ljepota

Postoji lice za svaki tip kože - šta je tvoje?

Post Ljepota

6 holivudskih šminki koji možete učiniti kod kuće

Post Ljepota

Ako ste očajni zbog boljeg spavanja, ova svilenkasta maska može biti lek

Post Ljepota

6 načina da odvojite svoje lice nakon previše šampanjca

Post Ljepota

8 kućnih lijekova koji će ove zime spasiti vašu kožu

Post Ljepota

Ova neočekivana boja očiju izgleda dobro na bukvalno svima

Post Ljepota

Slatko olakšanje! Najbolji šamponi za prhanje za kosu obrađenu kosom

Post Ljepota

Jedinstveni (i jedini) lepotani proizvod na koji nikad ne biste mogli živjeti

Post Ljepota

8 jednostavnih savjeta za više fotogenih slika