7 načina sakrivanja sive kose u šljaci | BA.centerar.org

7 načina sakrivanja sive kose u šljaci

7 načina sakrivanja sive kose u šljaci

Negdje između šest i osam tjedana u svoj najnoviji tretman u boji (tako u pravu kada ste zbog za sljedeći sastanak), te žilavi sive vlasi počnu da poke prostor. Srećom, uz malo stajling know-how i prave proizvode, možete lako prikriju onih dosadnih korijene dok možete napraviti ga u salon.

Mark Cuthbert / Getty Images

Promijeni PartIf si rastanak kosu na isti način svaki dan, na području prirodno poravnava i čini bilo sive na toj strani više istaknuti. Jednostavnim okretanjem svoju ulogu na suprotnu stranu, ponovni rast će biti manje upadljive andyou'll dobili pojačanje volumena na vrhu.

Alberto E. Rodriguez / Getty Images

Dodaj Neki Tekstura Dok super elegantan niti naglasiti zarasle korijene (i neposlušne lutalice), razbarušeni talasi nude savršenu maska. Dodajte malo bend vašoj kosi sa srednjim figaro (ili pegla, ako je to još brzinu) i liberalni zamagljivanja plaže prskati tokom.

Koristite Dry ShampooSpeaking teksture, možete dobiti sličan efekt sa suhim šamponom. Dok bilo koju vrstu suhe šampon (da li je to sprej, puder, jasno ili tonirana) će toniranje izgled korijena dodavanjem volumena, možete dodatno zamagljuju linije sa formulathat najviše odgovara vašem prirodnu boju kose.

Paul visoravni / Getty Images

Probajte Braid ili Twista kruna pletenicu duž kose (kao Aja ovdje) povući će bilo srebrenih niti daleko od lica i uklopiti ih u sa ostatkom kose. Francuski obrtima (i prilično mnogo bilo koji drugi Updo) su također dobra opcija, jer oni pomažu da se stvori dimenzija (čitaj: distrakcija) tokom.

Dodajte AccessoryA elegantan beretku ili ukrašene pin može ponuditi dobrodošao diverzija na sve što se dešava sa svojim korijenima. Da ne spominjem, oni dodaju nokte na osnovnu punđu ili konjski rep. Ako ste u potrazi za potpunu pokrivenost, pokušajte šik marama ili traka za glavu umjesto.

Jon Kopaloff / Getty Images

Pump Up the VolumeFact: Malo volumena na kruni može učiniti čuda za kamuflira lutalice (posebno kada je uparen s podignutom kosom kao što je Ali ovdje). Da biste dobili dodatne lift kod kuće, nanesite pjenu na vlažnu korijenima i koristiti češalj ili četku za zadirkivati ​​korijene gore i dolje, dok ih sušenje vrućim zrakom.

Boja Them iNAND ako ste samo ne za ekstra stil, zgrabi privremeni root zataškavanje i doći do boje. (Ozbiljno, Bumble and Bumble najnovije formula dolazi u bucmast bojicu.) Oni su super jednostavan za korištenje i trajat će do sljedeći put kada šampon.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Ljepota

7 najboljih kozmetičkih proizvoda Made-in-New York

Post Ljepota

4 epske načine za nadogradnju vaše rutine lepote

Post Ljepota

Apoteke za drogu sa savestom

Post Ljepota

Kako poboljsati zube (bez skupih gela)

Post Ljepota

7 novih maski za lice koje ćemo nositi tokom cele zime dugo

Post Ljepota

5 najboljih saveta za šminku za zimu

Post Ljepota

Naš vodič za jeftine proizvode za kozmetiku

Post Ljepota

8 ideja za odmor kose za svaku priliku

Post Ljepota

Ne samo za čaj: Matcha je takođe i trendi sastojak lepote

Post Ljepota

Jednu boju koju trebate uključiti u svoju šminku ove sezone

Post Ljepota

Najbolji kozmetički proizvodi za osetljivu kožu

Post Ljepota

Iznenađujuća boja šminke koja radi na svakom tonu kože