7 najboljih šminki za šminkanje koje će vas učiniti boljim budnim | BA.centerar.org

7 najboljih šminki za šminkanje koje će vas učiniti boljim budnim

7 najboljih šminki za šminkanje koje će vas učiniti boljim budnim

Bilo je u našim životima vrijeme kada šminke je sve o eksperimentisanja (a povremeno i dalje je). Ali za tipične ponedjeljka do petka grind, služi jednu svrhu i jednom svrhom samo: da nas izgledaju malo više povukao zajedno i mnogo manje, kao što smo pravilno nisam spavao u sedmica. Ovdje, sedam trikova koje koristimo da izgledaju budan.

Za više savjeta i trikova otići u ourbeauty odbora.

Twenty20

Mix Vaš Njega kože sa Vaše FoundationWe're u dobi kada imamo nekoliko dodatnih emolijenasa plutaju okolo. I to je odličan jer ne mogu napraviti svoj temelj ići na besprijekorno. Mix jedna pumpa od hidratantne serumwith pumpe tečnosti temelja i spoj od sredine vašeg lica kako bi se svjež, čak skinwith nula frke.

Koristite korektor u Unexpected SpotsAfter borbi protiv bilo kakve sjene ili mrlje, ne zaboravite da dodate malo korektora oko nosa i Mouthto riješi crvenilo ili gubitak boje tamo. To je najmanja stvar koja čini najveća razlika.

Cecile Arcurs / Getty Images

I Use Your Highlighter u Unexpected SpotsYou već znaju šta DAB od highlightercan učiniti za svoju jagodice, ali pravi magija se događa kada dodate mali tačku stvari pod donjih trepavica linija. Svjetlo-reflektirajuće čestice bi privukli pažnju centra oči (i daleko od senke ispod njih), što je čitavo područje izgleda jasnije.

Promisliti plasman Vaše BlushThough smo učili da se prijave rumenilo na jabuke naših obraza od početka vremena, ispada da prvo stavljajući ga direktno na hollowsof njih (i onda potapšao preostala boja na jabuke) daje vam više podigao (i izvajane) izgled. Savjet: Koristite kremu blushfor to kao da je lakše kontrolirati i ne zahtijeva kista.

Zyabich / Getty Images

Preskočite Smoky EyesOr ih spase za noćni izlazak. Za dan, jednostavna sweep neutralnih sjena (kao što su bež ili tupe) i pokretom obloge je mnogo više otvara oči (kao što je tamnije nijanse možete napraviti svoj poglede izgledati manja). Da ne spominjem, to je daleko manje vremena da rade. Možda je to zato što je trenutno trendingin Hollywood?

Ali nikada Preskočite MascaraFact: Lush, uvijen trepavice su ključ za tražim više razrogačenih očiju i budan. Dobili najviše iz vašeg maskara pokretanjem štapić preko vrhova IT lashesbeforeapplying na donjoj strani, kao i obično. Tako da se čak i tamniji i puniji izgled rese.

Twenty20

Dodajte prevlačenjem LipstickAnd ako maskare je ključ tražim više razrogačenih očiju i budan, ruž za usne je najbrži način da se povuče cijelu stvar zajedno. Svakog dana, meku pinkwill dodajte dovoljno boju u lice uljepšati stvari (dok hrabar crvene ili korala je dobro imati pri ruci za one posebno grubo jutra kada je potrebno malo dodatne pomoći).

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Ljepota

5 stvari koje se mogu desiti ako dobijete botox

Post Ljepota

10 grešaka koje ste mogli napraviti sa svojom Bridal šminkom

Post Ljepota

5 maske za kosu da biste pokušali da imate kovertirane brave

Post Ljepota

Casual je kralj, kaže ove 5 lepotnih trendova iz Njujorške modne sedmice

Post Ljepota

6 bonkera nove maske koje još niste videli

Post Ljepota

Slušajte: Ovo su 5 lepotske tajne Los Angeles žena

Post Ljepota

Kako razgovarati sa frizerom

Post Ljepota

7 najboljih boja za tvoju šminku

Post Ljepota

Najbolji pasti za šminkanje u svakoj jedinstvenoj ceni (počev od 9) EUR

Post Ljepota

San Francisko vodič za ljetnu lepotu

Post Ljepota

Ljetni rezovi za svaku vrstu Dallas djevojke

Post Ljepota

10 najboljih ideja o noktiju koje smo pokušali ove godine