7 tajni žena sa savršenim eyelinerom | BA.centerar.org

7 tajni žena sa savršenim eyelinerom

7 tajni žena sa savršenim eyelinerom

Postoje određene vještine u životu da bi mogao vjerojatno proći bez (kao što je učenje kako poširati jaje ili zna kako to učiniti vodopad pletenicu). Ali dobiješ eyeliner pravo, pa čak i prilično je od suštinske važnosti za svakodnevni život ako nam-i pitati i prokleto lukav. Tako da smo anketiranih žena znamo ko uvijek su besprijekorno postrojeni oči za svoje najbolje tipova.

@ UrbanDecayCosmetics / Instagram

Oni koriste PrimerIf ubrljan ili curi liner je stalni problem za vas, pokušajte polaska sa malo premazom. Ne samo da će to stvoriti glatka površina za aplikaciju, ali će zadržati stvari na mjestu kao što je nosi.

Oni znaju Koji Formule rad najbolji za ThemGenerally govoreći, olovke i gel linersare lakše primjenjivati ​​od tekućine. Dakle, ako se osećate malo nesiguran u vezi svoje sposobnosti, posežu za više prašta olovku, a zatim možete raditi svoj put do Eyelineri.

Fotografije Power / Getty Images

Oni smirili ElbowsBefore li sa svojim liner, naći ravnu površinu da umirite laktove protiv, a zatim nacrtati. Stabilna ruke jednako stabilan linije.

Oni se oslanjaju na više od jednog Shade Koristite tamniju nijansu (kao što su crne ili smeđe) duž gornje linije trepavica i ne brini što ga čini savršenim. Zatim, uzeti nešto svetlija nijansa (kao što su siva ili bronza) i uklopiti to uz gornji rub linije samo privuklo sakriti svaku nepravilnost. Napomena: Možete učiniti i sa sjenilom.

Ljudi Images / Getty Images

Oni rade BackwardInstead obloga vaše oči od unutrašnjeg ugla se, početi s kraja točku i raditi svoj put u bolju simetriju. Ovo je posebno ključ ako ljuljanje pogledajte mačke očiju.

Oni koriste korektor Clean UpThough smo instinktivno posežu za skidanje popraviti greške, ima tendenciju da iskrvari u okolni šminka (što ponekad znači imati sve ispočetka). Koristite svoj concealerto obaviti posao umjesto.

Oni Zamijenite Njihova Liners RegularlyMost profesionalci preporučujemo zamjene tvoju linersevery dva mjeseca (ako je to gel lonac, jer oni imaju tendenciju da primi vlagu i bakterije najlakše) ili četiri do šest mjeseci (ako je to tečnost, jer oni imaju tendenciju da se osuši brže), a svaki godine (ako je olovka). Opet, možda bismo svi trebali biti samo pomoću olovke.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Ljepota

Najbolji najbolji proizvod za svaki tip kose

Post Ljepota

Definitivno ispravno naređenje za stavljanje šminke

Post Ljepota

7 neobičnih trendova lepote koju jednostavno morate pokušati

Post Ljepota

9 najboljih trikova za maskare u celom svetu

Post Ljepota

Kako hidrirati vaše lice bez stvaranja potpune mastne jame

Post Ljepota

Kako zaustaviti grickanje noktiju (dobro za ovaj put)

Post Ljepota

Komplet letnjeg preživljavanja iz Čikaga

Post Ljepota

15 brendova za lepotu možete biti pogrešno izgovorili

Post Ljepota

6 kultnih brendova za lepotu koje su potpuno vredne hype

Post Ljepota

5 mesta nikada ne bi trebalo da skladištite vaše proizvode za ljepotu

Post Ljepota

8 crvenih trendova tepiha u tepihu, koje možete započeti

Post Ljepota

Koliko često treba odbaciti vaše proizvode za ljepotu