7 zabavite nove stvari za kupovinu u sefori trenutno | BA.centerar.org

7 zabavite nove stvari za kupovinu u sefori trenutno

7 zabavite nove stvari za kupovinu u sefori trenutno

To je (jako) dobar mjesec za ljubitelje Sephora. Sa novim lansiranja iz mnogih naših omiljenih brendova, teško je izabrati samo jedan (ili pet) pokušati. Avaj, zbog naših novčanika, da li smo jako potruditi da whittle ga na ovoj listi od sedam.

Fresh Sugar usne Caramel hidratantni balzam

S obzirom da je njegova zatamnjena usne balzamima su ljepote legenda, ne bi trebalo da nije iznenađenje da je brenda najnovije lansiranje-a lak lonac karamel ukusom balzam-živi na isti visokim standardima. Nedavno smo pokušali ovo na našim suhe, piling pout (zahvaljujući dva leta cross-country i opekotine od sunca) i odmah je izgladio stvari.

Fresh ($ 18)

Mlijeko Šminka Blur Liquid Matte Foundation

Prvo, tu je Blur Stick. Zatim, tu je bio Blur sprej. E sad, tu je Blur Foundation-i čini vašu kožu izgledati još bolje od svojih prethodnika. Uprkos svojoj teška pigment opterećenje, to u potpunosti pokrivaju formula oseća izuzetno lagan i nosi kao da nemaju ništa dalje.

Mlijeko Makeup ($ 40)

NSRS PowerMatte usne Pigment

Prepusti to NSRS da savlada često sušenje (i često neuredan) tečni ruž za usne. Sa svojim kremasta formula koja se širi kao maslac i šiljatim vrhom, što ga čini lako ostati unutar linije, konačno smo pronašli savršen crveni. I ružičasta. I nude.

NSRS ($ 26)

Ouai Memorija Mist

Misli o ovome kao razlikuje od prethodnog modela-up lak za kosu. Samo umjesto samo postavljanje bilo flyaways na mjestu, to također djeluje kao zaštitu od toplote, a sjaj u serumu i stil extender, zahvaljujući specijalnoj polimera u formuli. Izmaglica ga na vlažnu ili suhu pramenove prije korištenja fen ili figaro za zaključavanje u vašem stilu do naredne šampon.

Ouai ($ 28)

Lancome Monsieur Big maskara

Teško je zagledati se daleko od omiljenih maskaru-znamo-ali ovaj kolosalni veličine štapić vredi probati. Uz bogatu, mastiljavi formula koja pokriva svaku trepavicu i gusto čekinje da do svakog prošle kosu, već je od svog lansiranja prikupio preko 500 fanatik mišljenja... Pre nekoliko nedelja.

Lancome ($ 25)

Beautyblender Swirl

Od svog lansiranja 2002. Godine, ovaj kultni omiljena spužva je osvojio preko skoro svako ko je ikada koristio. Za pobožni fanove, ovo ograničeno izdanje mramornom blender je obavezno. Za neupućene, to je odličan način da se konačno vidi šta sve hype oko.

Beautyblender ($ 20)

Shiseido Waso Soft + Godišnja zarada za poliranje

Ovo šlag piling je za razliku od bilo koje druge smo pokušali. Dok mnoge formule imaju tendenciju da budu za nijansu grebanje, i ovaj koristi sićušne soje granule nježno podignite mrtve ćelije i razjasnimo višak masnoće, što ga čini savršenim piling za, dobro, svi, čak i tipove osjetljive kože.

Shiseido ($ 32)

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Ljepota

5 usluga za negu kože svaka Čikanka treba da zna

Post Ljepota

12 namirnica koje možete staviti u kosu

Post Ljepota

11 novih odraslih umetničkih ideja za pokušaj ovog proleća

Post Ljepota

6 saveti za stilove za žene sa šišmama

Post Ljepota

Razlog zašto bi večeras trebalo da koristite masku za listove (nagoveštaj: Oni rade čuda)

Post Ljepota

13 iznenađujuće stvari koje se mogu desiti ako dobijete nadogradnje trepavica

Post Ljepota

Zanimao se o maskama? Evo najboljih za svaki tip kože

Post Ljepota

5 stvari koje treba da uradite za vašu kožu kada ste trudni

Post Ljepota

Može li ovaj 500 EUR obraz Zapper zapravo spasiti hiljade?

Post Ljepota

Burgundsko dimljeno oko je savršena ispravka oka

Post Ljepota

Najbolji oblik obrva za vaše lice

Post Ljepota

6 proizvoda za podizanje rutine lepote