8 savršenih saveta za žene koje nose naočare | BA.centerar.org

8 savršenih saveta za žene koje nose naočare

8 savršenih saveta za žene koje nose naočare

Bilo je vremena kada nosite naočare bio glupe nego šik. U stvari, mi se živo sjećam čisto ushićenje smo smatrali kad smo prešli na kontaktne leće. Ali, kao što smo dobili stariji (i, iskreno, zaposleniji), nalazimo se češće poseže za naše okvire. Evo, neke korisne savjete o tome što ide najbolje sa pouzdanom specifikacije.

Warby Parker

Držite naušnice male (ali ih ne preskočiti ukupno)

Ništa dugo, viseće ili izjava odluka će se takmičiti sa svojim okvirima i - EEP - preplavi lice. Umjesto toga, držite se daintier komade koji će dodati samo dodir nokte bez previše odvlači pažnju. Hoćeš da ti čaše da se vidi kao svrsishodna pribor - a ne samo valjane-out-of-krevet greška. I svjetlucave malo vijaka će pomoći da se sve to zajedno, delikatno.

Bobbi Brown Eyewear

Koordinira nakit metala na boju naočala

Obično smo svi za malo zabave mode neusklađenost, ali kada je u pitanju čaše, treba imati na umu koordinacije boja. (Od, znaš, tvoje lice je uključen). Na primjer, ako imate smeđe ili kornjače okvirima, držati sa zlatnog nakita. Ako imate srebra, jasno ili cool-tonirana čaše, držite se srebro ili kamenje. Ali! Ako imate crne naočale, sve prolazi.

Mogu li dobiti to?

Smanji bilo koji drugi pribor

Kao tvoj floppy šešir, koji već pokriva dobar deo tvoje lice, ili jeftin za kosu, koji možete pogledati malo previše zauzet. Umjesto da se držimo manjih oboda kape koje sjede sa lica (recimo, Fedora) i elegantniji kosa pribor (možda samo jednostavan barrette) da zadrži brave s puta. To je istina i za naočale i sunčane naočale.

Getty Images

Prerušiti se još malo

Dok mi volimo ogroman džemper i udoban tajice koliko narednih godina, ima nešto o njima nosi sa naočarima koji nas čini kao da smo proučavali naše Ispiti... Nasuprot radi veliki sastanak u uredu. Zadržati barem jedan element svog ansambla na dressier strane (kao ugrađena jakne ili par šiljasti stanova) ostati polirana.

Makeup & Beauty Blog

Preskočite crni tuš za oči i teške sjene

I odlučiti za svjetlo sjena mornarice linerand umjesto. Black Wings može čitati pomalo grub kada uvećana naočare. Ali tamno plavi će definirati oči isto, dok posvetljivanjem uz belih. Uparivanje sa zamah ruže-zlato oko shadowon svoj poklopci, a ti si dobro ide.

Male stvari

Prikriti strateški

Ljepota sa svrhom

Nanesite maskaru od korijena samo

I polako vrhove. Prevucite na prvi sloj, kao i obično. Zatim, za svoj drugi sloj, mrdaj štap u podnožju trepavice i izvući - ne kroz trepavice. Na taj način ćete dobiti više pigmenta od korijena, tako kadriranje oči. (Takođe ćete biti manje vjerojatno da vam trepavice poke unutrašnjost vašeg okvira cijeli dan.)

Bobbi Brown Eyewear

Idi bold s usana

Crvena, roza, koral - bez obzira na prednost - sloj ga slobodno. A pop svijetle boje na usnama pomaže da se izbalansiraju težak okvir i, ponovo, drži cjelokupni izgled iz osjećaj "lijeni." Čak i ako niste baš neki ruž nosi, jednostavna gol sjaj će učiniti.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Ljepota

Trenutno 14 najboljih novih proizvoda za ljepotu kupuje u drogerijama

Post Ljepota

Plavokosa, kovrdžava ili zglob: Najbolji saloni Los Angelesa za svaku vrstu kose

Post Ljepota

8 načina da vam se kosa može starati (i velike popravke)

Post Ljepota

Kako koristiti neobične, neverovatne bojice umesto svih šminka

Post Ljepota

Evo šta da radite sa tvrdoglavim pimpleom ispod kože

Post Ljepota

Najbolji 5 mesta za glamovanje za ljetna vjenčanja i događaje

Post Ljepota

7 stvari u vašoj vrećici za šminku možete odmah iskoristiti

Post Ljepota

9 najprodavanijih kozmetičkih proizvoda na Amazonu (što možda i nije na vašem radaru)

Post Ljepota

7 neobičnih trendova lepote koju jednostavno morate pokušati

Post Ljepota

5 sredstva za uklanjanje šminke koja obrišu čak i najintenzivnije dimljene oči

Post Ljepota

6 grešaka u samoterivanju koje možete napraviti (i kako ih u potpunosti spriječiti)

Post Ljepota

6 savjeta kako držati ruke u izgledu dugo zimi