9 grešaka za sušenje duvanjem koje možete napraviti | BA.centerar.org

9 grešaka za sušenje duvanjem koje možete napraviti

9 grešaka za sušenje duvanjem koje možete napraviti

Eksplozija su izveštačenom. Previše volumena i vaša kosa izgleda inscenacija-y i preko stilu. Previše uglađen i vaša kosa pada stan. Evo, devet česte greške da se izbjegne sljedeći put podignete kosu.

Twenty20

Ti koji počinju sa potpuno mokra kosu i da može dovesti do oštećenja topline. Neka niti klima suho dok su oko 60 posto putu do tamo prije početka vaše pucanja. Na ovaj način se minimizira količina toplote vaša kosa je izložena-a da manje vremena provodite mahao teške za kosu. Ako to znači prebacivanje svoj rutinu da noću ili pokretanja ranije, neka bude tako. Vaš Tresses će ti se zahvalim.

Ne koristite prave proizvode beforehandA malo moussewill dati tanka vlakna stuba na korijene i teksture u cijeloj. A grumen stajlinga creamwill dati gusta ili kovrčava kosa je uspio kovrče bez na krajevima. Bez obzira na vaš tip kose, i budite sigurni da koristite topline-protectant sprayto štit protiv oštećenja.

@dreamdry

Ne koristite pravo brushSkip metalne četke, koji imaju tendenciju da se pregrijati i ukrasti kosu. Potražite vepra-Četka (ili vepra i najlon mix), koji će vam dati bolje držanje i glatko završno bez opekotina topline.

Ne koristite pravo temperatureAlways koristiti najnižu postavku topline moguće dobiti posao bez prženja svojim krajevima. A pošto ti koji počinju sa uglavnom suhu kosu, nećete morati previše topline (ili vremena) da biste završili. Da ne spominjemo viši topline čini se znojite-i znoja izaziva kovrdžanje.

@thedrybar

Ti ne sekcionisanje kosu off firstGet nekoliko Duckbill klipove i osigurati niti u još sekcije. Svaki dio treba udobno stati na četku (ne pada sa ivice). Ih sušenja jednu po jednu ćete dobiti dosljedno glatke teksture u cijeloj. Dakle, nema više nakrivljen, pola ispravio komada u leđa.

@pretebeauty

Ne koristite mlaznice attachmentIt dobili sa kosu s razlogom. Radije nego prskanje zrak svuda, ona usmjerava toplotu na kutikule kose tako da ste dobili elegantan finiš.

Ti si feniranje u pogrešnom smjeru na kruni glave, suho prema gore i natrag prijedlog za stvaranje zvuka. Na srednje dužine i krajevima, koristite pomjeranjem.

@anhcotran

Ti ne suši kosu completelyYes, rekli smo da klima suvo to na početku. Ali budite sigurni da je 100 posto suhe i završio pred stepping van. U suprotnom, vi ćete završiti sa glavom punom frizz. Jednostavan način da provjerite? To treba da se oseća nešto toplo (ne vruće, nije hladno) na dodir.

Ne daješ ga properlyWhen vaša kosa je oko 90 posto suha, prekidač na dugme hladno-shot da zaključate u svoj izgled, tako da traje duže. To je najmanji korak koji čini najveća razlika. Povjerenje.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Ljepota

5 stvari koje možete učiniti kako bi vratili staranje

Post Ljepota

Nove dobrote naši urednici lepote već su uzbuđeni na poklon

Post Ljepota

6 načina da odvojite svoje lice nakon previše šampanjca

Post Ljepota

5 Da li se i sami suočavate sa maskama koje možete napraviti sa stvarima u svojoj ostavi

Post Ljepota

Probao sam bez sulfata šampona mesec dana i ovde se dogodilo

Post Ljepota

Postoji lice za svaki tip kože - šta je tvoje?

Post Ljepota

11 ljetni suštini za zaštitu kože, kose i očiju

Post Ljepota

12 prolećnih trendova noktiju pokušati sada

Post Ljepota

5 lepotnih tretmana koje bi možda mogle da vam olakšaju održavanje (ne, zaista)

Post Ljepota

Super-luxe kozmetičke proizvode koji ćete dodati na svoju listu želja

Post Ljepota

7 kombinacija boje lakova koje ćete videti ovog leta

Post Ljepota

Najbolji način za sušenje kose (i ne izgledaju kao pudlica)