9 najboljih salona u svakoj Dallas komšiluku | BA.centerar.org

9 najboljih salona u svakoj Dallas komšiluku

9 najboljih salona u svakoj Dallas komšiluku

Noktiju salon u blizini rad je jeftin i nikada nije gužva. Da, verovatno postoji razlog za to. Otvori oči (i ruke i noge) ovim vrhunskim noktiju saloni u svakom kvartu koji će vas ostaviti opušteno, puniti i polirani.

Spa Adolphus

Spa Adolphus (Centar)

Tek renoviran, spa ovdje je sljedeći nivo. Dakle, rezervirajte termin za Red Flower francuski Lavanda Klasični manikir + pedikir ($ 75), koji mogu da vam prevesti do polja Provanse. Najbolje od svega? Spa gosti imaju pristup krovu bazena i kafić za jedan sat ili dva opuštanja. Nije loša razmetanje.

1321 Commerce St.; 214-651-3670 ili adolphus.com

Bliss Spa (Uptown)

Iako je ovo salon unutar W hotel nudi prokleto dobra mani, oni se ponose što je pedikir profesionalci. Tretmani poput Head Over "piling" ($ 65) i "Heel" -lelujah! ($ 70) pedikura uključuju upotrebu Bliss proizvoda, naravno, i kalus-eliminacije stopala maske i ljekovite balzama.

2440 Victory Park Lane; 214-397-4168 ili wdallasvictory.com

Pink Pedi / Facebook

Pink Pedi (Oak Cliff)

Ovo toxic- i dima bez objekt ekološki nudi svoje Essential manikura ($ 28), koji uključuje eteričnih ulja, anti-aging kolagen uređaj i masaža pritisak-point (ummmm... Da, molim vas?). U ovom trenutku, poljski je samo šlag na torti. Riječ na ulici je da je njihov VIP pedikir (98 $) uključuje pjenušavo vino. Priuštite sebi, djevojka.

1888 Sylvan Ave. # F-140; 214-760-9744 ili pinkpedisalon.com

Bellacures / Facebook

Bellacures (Preston Hollow)

Četiri riječi: Wake Up! Coffee Mani ($ 45). To uključuje Epsom soli upije, eukaliptusa hlađenje gel, Awake kava piling, topla peškir folijom i još mnogo toga. Stvarni šalicu kave prodaje zasebno. Sigh. Ali ozbiljno, ovo salon je savršen post-SoulCycle mjesto za opuštanje i napunite ruke i noge.

6108 Luther Lane; 214-385-4050 ili bellacures.com

MiniLuxe Highland Park / Facebook

MiniLuxe (Park Cities)

Naravno, nekolicina ovih salona nedavno iznikla u Dallas, ali Highland Park lokaciji samo curi sofisticiranost i klase. Volimo potpis MiniLuxe nokte brenda. Naša go-na servis bi morao da bude Gel Mani / Potpis Pedi ($ 79), jer su ove ruke su napravljene za kucanje. (Dakle, gel je naš najbolji prijatelj.)

4248 Oak Lawn Ave.; 972-674-5953 ili miniluxe.com

Pauze Spa

Pauze Spa + Retreat (Devonshire)

Pravo smack u sredini uvek dahom Inwood Selo je ovo slavna utočište za malo R & R. Volimo se stalno mijenja, jedinstvena lista tretmana noktiju. Slučaj u točki: Epic manikir ($ 140), koji uključuje sezonskih namirnica, piling, dubinsku hidrataciju i vruće kamenje. Plus, šampanjac (ali naravno).

5560 W. Lovers Lane # 250; 214-352-4111 ili hiatusspa.com

Four Seasons Resort Dallas / Facebook

Four Seasons Resort & Club (Las Colinas)

Može li ovo biti Dallas je najbolje čuvanih mani / pedi tajna? Mislimo da je tako. Sada do 31. Avgusta upuštati u Coconut Watermelon Colada Manikir i pedikir ($ 120). Ova tropska poslastica uključuje lubenice i bosiljka ulja i šećera i riže piling. Završiti tretman sa Blushing Agave masaža mirisnim notama trešnje i kokosovog mlijeka. Upozorenje: Post-liječenje, možda trenutak zaboraviti niste u banji na Tahitiju, a to može biti prilično traumatično.

4150 N. MacArthur Blvd., Irving; 972-717-0700 ili fourseasons.com/dallas/spa

Posh Nail Spa - Lakewood / Facebook

Posh Nails (Lakewood)

UREDU UREDU. Ovo je totalno tipična noktiju salon, međutim, oni su stvarno dobri u onome što rade. Ne samo da oni nude vino i čaj, ali bismo veoma Predlažem vam da ne preskočite opcioni rame za masažu. To je previše legalno. Oni također imaju Uptown salon, ali odlučili smo ovom ležernom lokacija. Savjet: Pitajte za Mariju.

1914 Skillman St. # 100; 469-334-0646 ili poshnail.com

Heather Hawkins

Vivian je Boutique Spa (Donja Greenville)

Ovo East Dallas dragulj je upravo ono što je potrebno u susjedstvu. Koristeći McKinney na bazi seoska kuća svježe proizvode, svaki servis je poslastica koja podržava lokalne firme. Vlasnik Kristin Barton, bivši analitičar Goldman Sachs od Ennis, zna iz prve ruke koliko je važno malo TLC za tootsies može biti za dobrobit šefa babe.

5420 Ross Ave.; 214-484-4714 ili viviansdallas.com

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Ljepota

10 EUR poklona možete dobiti na ulti

Post Ljepota

5 najčešćih grešaka u osnivanju (i kako ih popraviti)

Post Ljepota

7 lepotnih usluga možete dobiti bez napuštanja kuće

Post Ljepota

19 novih, kozmetičkih proizvoda koji menjaju igru pokušaće u januaru

Post Ljepota

Ono što svaka šminka treba da ima u svom setu

Post Ljepota

8 savršenih saveta za žene koje nose naočare

Post Ljepota

Kako izgledati kao da imaš punog noćnog spavanja u 6 koraka

Post Ljepota

Previše smo uzbuđeni oko 4

Post Ljepota

5 najboljih proizvoda za kovrčavu kosu za sušenje duvanjem

Post Ljepota

5 lepotnih tretmana koje nikada ne bi trebalo uraditi pre prvog datuma

Post Ljepota

10 stvari koje svakom New Yorkeru treba ovog leta

Post Ljepota

6 jednostavnih temeljnih trikova koje smo ukrali od profesionalaca