Javlja se u javnosti (ali evo kako to izbjeći) | BA.centerar.org

Javlja se u javnosti (ali evo kako to izbjeći)

Javlja se u javnosti (ali evo kako to izbjeći)

Dešava se i najboljima. Ti zurio vaš šef tokom iznenađujuće oštre pregled. Ili snimanja bodeži na svojim partnerom, dok je konobar pogodio sa specijalaca. Bilo da je iz frustracije, stresa ili ravno-up emocionalne preopterećenja, suze dogoditi. I kada počnete, dobro ga je Bog izgleda kao da nikada neće prestati. Srećom, pronašli smo neke savete da zaustave plima.

Držite se činjenica

Najbolji način da izbjegnete jecajući u neprikladnim situacijama "je da se ne prepustite se do tog trenutka na prvom mjestu", navodi se stručnjak za stres upravljanje Paula Davis-Laack. Kada se osjećate paušalni u grlu putuje oko-Ward, koristite konkretnom smislu da izraze svoju zabrinutost i ostati objektivan. ( "Razumijem da ste nezadovoljni o onome što mi je majka rekla.") Kloni pretjerivanja i krivice. ( "Kako se usuđuješ kritizirati moju majku? Yours postoji nagrada ili, usput!")

Odvratiti Yourself

Stavite vodovod na pauzu. Nekoliko trikova za to: razmišlja o boji zidova u kancelariji šefa. (Možda zapravo žele da tiho ponoviti na sebe "bijeli zidovi" iznova i iznova.) Ili ići preko matematički problem u svojoj glavi. Ili čitati časopis ili gledati smiješno mačka video. Samo odvratiti sebe dovoljno dugo dok ste u stanju da vuče dupe u toalet i pravilno plaču ga.

Get Physical

Jedan bloger, Joanna Goddard, kune tako što ćete stisnuti plovnom kožicom kožu između palca i pokazivač prstima (jer blagi fizički bol privremeno nadigrava emocionalne). Još jedan, Melissa Dahl, jednostavno naginje glavu do izbjeći ostavljajući slane lokve procuri. Zakoračivši backfrom osobu koju suočavanje zadržavajući neutralan lice može pomoći. A ako ne možete pobjeći od stresne situacije, prošetati. To može vam osnažiti s osjećajem svrhe, od osjećaja bespomoćnosti su u korijenu najviše plače Jags.

Poseduju

Ponekad je najbrži način da se oporavi je da pusti i pustimo ih da teče. Nekoliko stručnjaci čak predlažu upozorava da druga osoba potencijalni tearfulness tako da su skloniji da bude simpatičan - za razliku od, recimo, gledanje svoj ispad kao slaba ili manipulativno. Najbolje od svega? neko da možete izgubiti (to se zove "pred-cuing") često sprečava suze padnu na prvom mjestu upozorenja.

Povezane vijesti


Post Ljepota

Pravi ruž za ton kože

Post Ljepota

Evo šta da radite sa tvrdoglavim pimpleom ispod kože

Post Ljepota

6 stvari koje možda grešite prilikom primjene fondacije

Post Ljepota

Um, selfie sculpting je poslednja ljepota ljepote - evo ono što trebate znati

Post Ljepota

8 ideja za odmor kose za svaku priliku

Post Ljepota

7 najzdravijih lakova za nokte možete nositi

Post Ljepota

7 najboljih tekućih ruževa (koje ne čine usne poput grožđica)

Post Ljepota

7 novih duela koji će probati ovog meseca

Post Ljepota

Najbolji oblik obrva za vaše lice

Post Ljepota

7 šik načina za oblikovanje dlake dužine

Post Ljepota

8 tajni žena koje nikad nemaju kosu kosu

Post Ljepota

7 boja boje koje ne zahtevaju konstantno dodir