Kako hidrirati vaše lice bez stvaranja potpune mastne jame | BA.centerar.org

Kako hidrirati vaše lice bez stvaranja potpune mastne jame

Kako hidrirati vaše lice bez stvaranja potpune mastne jame

Mi smo samo nekoliko nedelja u jesen i već smo osjeća posljedice sušenja na vrijeme ima na našoj koži. I dok teže kreme mogu pomoći umiriti lisnatom zakrpe na našim obrazima, to radi nikakve usluge za naše sjajne čelo. Evo, najpametnija načina za hidratizaciju, tako da sve izgleda (i osjeća) samo pravo sve zime.

Twenty20

Check Your sredstvo za čišćenje

Pravilo broj jedan: Neka bude jednostavno i smanji. To znači da pranje lice sa blagim deterdžentom za samo noću. No fancy formule koje pjene i peckanje, i nema potrebe da udvostruči se na stvari u jutarnjim satima. Želite da uklonite šminku i površinske prljavštine iz dana-a ne prirodna ulja vašoj koži treba da ostane meka i zdrava.

Twenty20

Ljuštiti Redovno

Nikakva količina losiona će ispravno raditi ako se nanosi na vrhu mrtvih ćelija kože (što objašnjava naftna mrlja na licu). Da biste dobili najviše iz vašeg hidratantne kreme, pokušajte kombinirajući fizičke i kemijske piling. Svaka dva ili tri dana, sloj je glikolna kiselina u serumu ispod noćne kreme. To će pomoći da raspusti keratin proteina ili "ljepilo" koje povezuje mrtve ćelije zajedno. Jednom nedeljno, koristite blagi piling lica da bi se oslobodila i podignite te ćelije iz gornjeg sloja kože. Sada je vaš ovlaživač zapravo može potonuti u.

Twenty20

Nadogradite svoj ovlaživač

To nije tako jednostavno kao zamjene iz upaljača losion za teža krema. Morate pogledati na etiketi. Sastojci kao što su vazelin, pa čak i naš voljeni kokosovo ulje može biti previše masne na kožu i klompe pore. S druge strane, kreme sa ovlaživači kao što su glicerin i hijaluronska kiselina zahvati vode u kožu i držite ga mekom bez gušeći ga.

Twenty20

Koriste manje proizvoda

Iako verovatno želite da pospem na koliko kremu možete, više proizvod ne znači više hidratacije. U stvari, ako koristite previše stvari, vaša koža neće biti u stanju da ga apsorbuje, ostavljajući višak sednici na licu. Počnite sa iznos dime-veličine hidratantne kreme i dodati još po potrebi.

Twenty20

Reverse vaše aplikacije

Većina ljudi početi u središtu njihova lica i raditi svoj put do samih ivica. To zapravo depoziti većinu kreme na T-zonu, područje koje je najviše skloni podneva sjaj. Da biste dobili glatko (ne gladak) kožu, nanesite hidratantnu kremu duž perimetra lice prvi i raditi svoj put u.

@ HouseofBrinson / Instagram

Povrh svega

Tokom zimskih mjeseci kada je vaša koža je ekstra suho, treba uzeti u obzir dodajući nekoliko kapi ulja lica na vrhu vašeg hidratantne kreme. Ovo ne samo da pruža dodatni poticaj hidratacije već pomaže pečat u svemu što samo staviti na. Pritisnite ulje na kožu koristeći dohvat ruke i drže najsuvlji mjesta, kao što su vaše obraze i oko nosa.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Ljepota

Suviše je lepo biti prava ljepota koja se bavi prodajom nordstrom godišnjice

Post Ljepota

7 stvari šminke umetnika nikada ne bi učinilo

Post Ljepota

8 najboljih proizvoda za ljepotu za kupovinu na meti

Post Ljepota

8 tajnih fotogenih žena

Post Ljepota

7 kreativnih trendova možete samo letjeti

Post Ljepota

6 savjeta za odgajanje preplavljenih obrva

Post Ljepota

Kako koristiti neobične, neverovatne bojice umesto svih šminka

Post Ljepota

11 briljantnih trikova iz lepote koje smo naučili 2018. godine (i koristiće zauvek)

Post Ljepota

5 načina da se pokrene kišni dan

Post Ljepota

6 najboljih lakova za nokte za manikir u kući

Post Ljepota

Najbrži piling i lica u Njujorku

Post Ljepota

Kako stajati ukrasne šiljke