Najbolji manikir i pedikir u Njujorku (koji su etički) | BA.centerar.org

Najbolji manikir i pedikir u Njujorku (koji su etički)

Najbolji manikir i pedikir u Njujorku (koji su etički)

Do sada ste vjerojatno čuli za šokantan New York Timesexposé o užasnim uvjetima rada u nekim NYC noktiju saloni. U osnovi, istražni izvještaj je utvrdio da su radnici često slabo plaćena, napravljen da radi nevjerojatno duge sate u nesigurnim uvjetima rada i čak izloženi fizičkim i verbalnim zlostavljanjem.

Srećom, veliki broj salona oko grada su posvećene dobrobiti svojih zaposlenih. Evo, sedam mjesta da se etički manikir u gradu.

Fix Beauty Bar

Na ovom UES salon, suvlasnik Karol Markowicz rekao nam je sigurnost klijenata i zaposlenih je najvažnija. Članovi osoblja su u potpunosti licencirani od strane države i dobiti počevši stopa iznad minimalne zarade. (Manikura kreću od $ 20.)

847 Lexington Ave. U 65. St.

Paul Labrecque Salon and Spa

Ovaj salon i spa, sa tri lokacije po gradu, kaže: "Svi naši servisni tim su jednako tretirani na siguran i pouzdan radno okruženje. Nudimo deset noktiju tehničari velike stope provizije i pristup svim prednostima. Imamo neke noktiju tehničari zarađivati ​​$ 50,000 godišnje. "(Manikura kreću se od $ 35.)

171 E. 65. St. Na Third Ave.; 66 E. 55. St. U Madison Ave.; 20th St. Hudson River Park

Tenoverten

Osim plaćanja to je manikira iznad minimalne plaće (i smatrajući ih njihov "šire porodice"), suvlasnici Adair Ilynsky i Nadin Abramcyk naglasio da nam svoj fokus na sigurnost zaposlenika, rekavši: "Mi ne radimo umjetni, akril ili gel nokti tako da naši zaposleni nisu izloženi izuzetno jake kemikalije potrebne za te procese. " (Manikura kreću od 15 $.)

112 Reade St. At W. Broadway; 132 W. Houston St. At Sullivan St.; 119 W. 56. St. Na Sixth Ave.

Kutija sa slikarskim bojama

Nekoliko dana nakon NYTarticle je objavljena, ova popularna Soho mjesto postavili opsežan postu na svom blogu, ističući korake koje je poduzela da se brine za svoje zaposlene - uključujući i činjenicu da je "značajan dio naših zaposlenika zapravo vlastitih dionica u našoj kompaniji. "(Manikura kreću se od $ 35.)

17 Crosby St. At Grand St.

Paint Radionica Nails Inc.

Nalazi se na petom katu Saks Fifth Avenue, na manikir bar Nails Inc. Prikazano više od 100 aplikanata da formira tim od osam noktiju tehničara. Oni su nam rekli, "Mi nudimo sve zaposlene plaćenog odmora i stalno zaposlenih u zdravstvu. Plaćamo iznad industrijski standard satnice sa velikim dodatne bonuse." (Manikura kreću od $ 25.)

611 Fifth Ave. U 50. St.

Valley Nails

Ovaj nail-art čvorište je suosnivač Nina Werman nam je nedavno rekao: "Od 2006. Godine Valley je posvećen pošten i pravedan praksi zapošljavanja, kao i održavanju visoke standarde sigurnosti i kanalizacije za naše zaposlene i klijente." (Manikura kreću od $ 30.)

198 Elizabeth St. Spring St.; 237 W. 15. St. Na Eighth Ave.

Krevet Nails

Ovo Harlem salon dijelio Timesarticlewith svojoj Facebook sljedbenika, dodajući da "ponosno ne učestvuje u praksi spomenuo" u članku i da je dijeljenje "kako bi naši prijatelji i entuzijaste noktiju obaviješteni." (Manikura kreću od 15 $.)

2272 Adam Clayton Powell Blvd. Na W. 133. St.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Ljepota

7 načina da ojačate nokte za 30 dana

Post Ljepota

7 tajni žena sa savršenim eyelinerom

Post Ljepota

10 Predivnih sudbina koje nam pružaju svu ljepotu ljepote

Post Ljepota

7 trikova za postizanje većih usana (bez strašnih injekcija)

Post Ljepota

7 načina da ubrzate kosu i rutinu šminke

Post Ljepota

5 Da li se i sami suočavate sa maskama koje možete napraviti sa stvarima u svojoj ostavi

Post Ljepota

Kako hidrirati vaše lice bez stvaranja potpune mastne jame

Post Ljepota

Najbolji proizvodi za rozacea i crvenilo

Post Ljepota

7 najsnažnijih lakova za lakove za ljeto

Post Ljepota

9 grešaka za sušenje duvanjem koje možete napraviti

Post Ljepota

7 kozmetičkih proizvoda na umu Kaling se kune

Post Ljepota

6 trendova šminke koje ne možemo čekati da probamo