Najkvalitetnije nontoksične suncobrane | BA.centerar.org

Najkvalitetnije nontoksične suncobrane

Najkvalitetnije nontoksične suncobrane

Prešli smo dug put od dana kada ulje dominirale sunce zaštite. Sada smo dobili naš ten iz bočice, zaliha se na prevelike kape i pospem na zaštitu od sunca na sam pomen sunčeve svjetlosti (na sreću). Ali još uvijek možete ići i korak dalje-zamjena kemijskih punjene SPF za svoje netoksičan i sve prirodne kolegama. Ako je, kao i mi, ne znam odakle da počnem, neka ovo listu top-skali prirodne kreme za sunčanje biti vaš vodič.

Dermstore

ColoreScience Brush-on SPF 50

Visoko komentar: na svakom sajtu od Ulta Amazon, ovaj proizvod je ljubitelj favorit za ljude koji su se i oko na suncu. Samo savijaju se i ponovo nanesite puder SPF pravo preko šminke. Mnogi recenzenata ozbiljno pohvale za ovaj proizvod za pomažući im da ne bi bilo bubuljice ili masnu kožu koja losion ponekad može izazvati.

ColoreScience ($ 64)

Pijan Elephant Umbra Sheer SPF 30

Iako novi na tržištu, ovaj proizvod je zaradila više od 3.000 "ljubavi" na web stranici Sephora je zbog nemasna formula. Mnogi ukazuju na to nije baš tako lagan kao i ostali; dobije posao za zaštitu od sunca učiniti kao profesionalac.

Pijan Elephant ($ 34)

EltaMD UV Clear širokog spektra SPF 46

Ovo je thepick kada je u pitanju hidratantnu kremu sa SPF, i preko 2.500 recenzenata na Amazonu slažu. Trebalo da pomogne u borbi protiv akni, crvenila i bilo hiperpigmentacija, ova formula zapravo čisti i umiruje kožu i štiti od sunca.

ELTA MD ($ 33)

Nordstrom

Supergoop! Svakodnevni SPF 50

Ako provodite dobar komad vašeg vremena na direktnom suncu, ovaj kremasti losion je najbolji izbor. Recenzenti mi se da je to lagan i brzo se suši, ali su lovethat je praktično bez mirisa. (Odličan za primjenu uz vaš dnevni ovlaživač.)

Supergoop ($ 32)

Nordstrom

Coola bez mirisa Sport SPF 50

Kada je u pitanju plaže odmor, ovo je rukama niz pobjednik. Otporan na vodu, jasno formula i brzo vrijeme sušenja, samo su neki od razloga zašto korisnici vole ovaj sprej.

Coola ($ 36)

Thinkbaby SPF 50+

Ako imate malo prste na rukama i nogama da se zaštiti, ovaj extra-siguran baby formula je kartu. Sa samo pod 2.000 pozitivne kritike na Amazonu, navijači vole da je njegova lista sastojak je ispunjen sa svim prirodnim i dobro-za-vas imena-od aloe do ulja jojobe. To je i dovoljno nježan za osjetljivu kožu i oči, i potpuno vodootporan do 80 minuta.

ThinkBaby ($ 20)

Nordstrom

Coola Mineral Liplux SPF 30

Iako često zanemarena, tvoje usne su neverovatno mogu oštetiti suncu. Za najbolje, sve-prirodni opciju koja nudi zaštitu i nagovještaj boje, ljepota poklonici okrenuti na ovu cijev iz Coola. Nudi u šest pukom nijansi, na balzam za usne je dobrodošla doza sunca sigurne hrane.

Coola ($ 18)

PureWow može zaraditi naknadu kroz affiliate linkova u ovoj priči.

Povezane vijesti


Post Ljepota

5 veština za kosu koje svaka žena treba da savlada

Post Ljepota

10 lepih načina za čuvanje vaših proizvoda za ljepotu

Post Ljepota

Apoteke za drogu sa savestom

Post Ljepota

6 stvari koje bi mogle da se dogode ako prestate da bojite kosu

Post Ljepota

Zašto bi trebalo da dodate buzzy Moringa ulje u vašu lepotu rutinu ovog meseca

Post Ljepota

6 bonkera nove maske koje još niste videli

Post Ljepota

Te stvari rade žene sa dobrom kožom

Post Ljepota

5 najboljih osnova za kožu sklonu akni

Post Ljepota

Psa: Dobri dani kose zavise od toga koju četku koristite

Post Ljepota

4 epske načine za nadogradnju vaše rutine lepote

Post Ljepota

Najbolji proizvodi za ljepotu možete postići u antropologiji

Post Ljepota

Najbolje tonirana hidratantna sredstva za svaku kožnu brigu (i budžet)