Postoji bolji način da operete lice | BA.centerar.org

Postoji bolji način da operete lice

Postoji bolji način da operete lice

To je uobičajena ljepota mit koji vam je potreban 20 proizvoda dobiti kreštav-čisto lice, ali kada je u pitanju čišćenje, manje je više. (Postoji razlog vaše baka radi sa samo teglu hladne kreme.)

New York City kozmetičar Diane Higginshas utvrdili da je broj proizvoda na policama danas su usmjerena prema super-masnu kožu. A ako nisi 13 i snap-razgovor ovu priču, ona predlaže usvajanje više back-to-osnove pristupa i korištenja prirodnih, umirujuće sastojke. Evo, ona otkriva svoje jednostavne strategije za pranje.

Razmislite o balzam za čišćenje

Sapuni i gelovi imaju tendenciju da se osuši kožu bez uklanjanja prljavštine (npr, i dalje ćete biti dostizanje za skidanje oka šminka nakon što ste sudsed gore). "Sapun je oštra, trake kožu vrlo važnih prirodnih ulja i može povećati pojavu sitnih linija", kaže Higgins. Balzami, s druge strane, imaju višenamjenski sastojke koji piling kože, ukloniti šminku anddecongest pore. Odabrati jedan s hranjivim biljnoj bazi ulja poput Clinique balzam za čišćenje ($ 28). Ako ste posebno skloni začepljenja, potražite verziju koja ima salicilna kiselina, kao što je Neutrogena Deep Clean krema za čišćenje ($ 6).

Koristite tkanina za pranje

"Washcloths nude blagi piling i rad čišćenja sastojaka duboko u pore", objašnjava Higgins. Oni također pomažu ukloniti šminku i nečistoće više temeljito. Noću, naglo ručnikom (smo parcijalne Calvin Klein kolekcije) u toplu vodu, iscedite ga i primijeniti ga na lice, vrat i grudi da se otvori pore. Raditi sredstvo za čišćenje u tim područjima, i ne zaboravite na čelo i vratu. ( "Ta mesta su često previđa i skloni su duboke linije i bore", upozorava Higgins.) Obrišite sredstvo za čišćenje dalje sa krpa u silaznoj otvorenim pokreta.

Krema za oči Is Your Best Friend

Razmišljajte o pilinzi kao magija gumice koje donose sjajne kože na surface.?I ohrabriti svakoga da piling jednom ili dva puta tjedno ,? kaže Higgins.?Exfoliators čuda u održavanju kožu čistom, svježe i bolje mogućnosti da primi hidratantne sastojke.? Pro tip: piling pre nego ljto oprati lice, tako da koža može pravilno upijte dobre stvari u sredstvo za čišćenje i hidratantnu kremu. Mi? Re budale za Higgins? Grejpfrut Facial Polish ($ 34), koji ima glikolne kiseline da svalis daleko mrtve kože i miriše na ljeto.

U Gloss

Zaštita od sunca. Uvijek.

Do sada znate važnost kreme za sunčanje, ali mi ćemo ponoviti: Treba ga nositi, svaki dan, kiša ili sunce. Danju, nanesite proizvod cink-based kao Coola organske lice za zaštitu od sunca ($ 36) u odnosu na svoje redovne hidratantne kreme (yep, čak i ako ima SPF). "Uvijek govorim ljudima da se prijave više kreme za sunčanje nego oni misle da bi trebalo", kaže Higgins. "Zbog toga vam je potreban kreme za sunčanje koje ćete staviti na bez ustezanja. To je važno." Početi sa strane vašeg lica i raditi svoj put prema centru, bez scrimping na nos ili vrat.

Povezane vijesti


Post Ljepota

7 načina skidanja šminke bez uklanjanja šminke

Post Ljepota

6 stvari koje svaka dlakava dama treba da zna

Post Ljepota

Zanimao se o maskama? Evo najboljih za svaki tip kože

Post Ljepota

Najbolja četkica za svaku vrstu kose

Post Ljepota

Probala sam Deciemu pristupačnu običnu liniju i potpuno mi je promenila kožu

Post Ljepota

9 ljetne ideje za umjetničke nokte koje su svijetle i zabavne i spremne za instagram

Post Ljepota

5 frizura sa niskim održavanjem koje zahtevaju nulte veštine krušenja

Post Ljepota

Na 5 načina, Njujork se špijunira sa kosom (i kako se nositi sa njim)

Post Ljepota

6 butika koji tajno prodaju kozmetičke proizvode

Post Ljepota

7 frizera i frizura za mršavljenje koje su u osnovi lepotska magija

Post Ljepota

10 najsnažnijih nokatnih boja koje će nositi ovaj decembar

Post Ljepota

10 lepih načina za čuvanje vaših proizvoda za ljepotu