Vrhunske kružne pegle koje prave savršene plitke talase | BA.centerar.org

Vrhunske kružne pegle koje prave savršene plitke talase

Vrhunske kružne pegle koje prave savršene plitke talase

Na listi "napora" izgleda da su, u stvari, teško je krivično dugo. (Gledam te, bez šminke šminke.) Onaj koji je na vrhu tabele? Beachy valova. Za stil koji bi trebalo da se prirodno javljaju nakon kupanja u moru, svakako da je potrebno puno vještine i teksturu proizvoda izvedem. Da pomogne UN-zakomplicirati proces, mi anketiranih našim izvorima i čitanje gore na kritika na internetu pronaći figara da ljepota zaljubljenike Kunem se. Ovdje su najbolje one za svaki tip kose.

Nordstrom

Najbolje za tvrdoglavo ravnu kosu

Curling svoju kosu do savršenstva samo da ga pronaći savršeno ravno ne manje od jednog sata kasnije? Najgori. Za ravnu kosu koja jednostavno neće odustati, ovaj super-vruće alat je kartu. Recenzenti Kunem se drži svoje unbendable brave netaknuta punih 12 sati jedan je čak rekao da je trajala od subote do srijede.

Drybar ($ 165)

Nordstrom

Najbolje za tanku kosu

Za one koji imaju tanke kose, to može biti teško dobiti taj uvijanje bez prelaska u punu teritoriju Ringlet. Na gotovo pet zvjezdica, većina recenzenata prokomentarisao da deblji bure na ovaj alat isporučio meka talasa su žudnja.

GHD ($ 199)

Nordstrom

Najbolje za ispravljanje * i * Curling

Ima samo za jednog alat? Ovaj gadget dva-u-jednom radi jednako dobro i za ispravljanje i curling, zahvaljujući mekanom vibracije koje pomažu da klizi kroz kosu bez hvatanje. Ne grudice, ne udaraca, bez muke.

Bio Jonski ($ 230)

Nordstrom

Najbolje za No-Fail Curls

Nisu autorsko pravo ime "Beachwaver" za ništa. Ovaj štapić nagrađivani polako rotira tako da čak i ekstremnih početnici mogu dobiti te covetable valova.

U Beachwaver Co. ($ 199)

Nordstrom

Najbolje za različite tipove Curls

To je odlično za barel uvijanje. Ali za one dane kada želite da probate promašaj pucanja ili uske uvojke, ovaj sve-u-jednom alat će vam pomoći da uhvatimo te isto.

T3 ($ 270)

Dermstore

Najbolje za valovitu kosu

Sa svoje višestruke postavke topline i širok bure, recenzenata svih vrsta kunem u gvožđe. Međutim, zbog načina nevjerojatno vruće postaje, one sa debljim kosa posebno naglasiti njegovu djelotvornost. (Može predlažemo zaštitnu rukavicu?)

Hot alati ($ 50)

Dermstore

Najbolje za Volume

Ako željeni verzija plaže valova je Victoria Secret Angel od post-okean vibracije, ovaj ovalni štapić-za razliku od tradicionalnog kruga je savršen za davanje veće od života bomba talasa.

SULTRA ($ 130)

Bed Bath & Beyond

Najbolja za budžet

A u skladu dobitnik pet zvjezdica za one koji su u fazonu na proračun. Recenzenti vole pouzdanost i auto-skretanja mogućnosti.

Conair ($ 20)

Bed Bath & Beyond

Najbolje za zaštitu od topline

Dvije stotine dvadeset i dva recenzenta na Bed Bath & Beyond kunu u ovom kul ispravljanje-curling hibrid. Ali pravi kicker je inovativni tkane keramičke pločice koje blokiraju vašu kosu od zapravo dodiruje željeza. To je dokazano da se spriječi do 92 posto oštećenja topline. Što više znate.

Instyler ($ 115)

Best For Busy Ujutro

Recenzenti su opsjednuti ovaj alat koji može osušiti i frizuru u jednim brzim pokretu, rezanje jutro rutina značajno opale.

Amika ($ 100)

Najbolje za početnike

Velike su šanse da ćeš vjerojatno nikada ovo da se na svoju ruku. Ali uz sjajne recenzije pet zvjezdica, kod kuće stilisti su opsjednuti kako je ovo lako, što ga čini ne-brainer za početnike (pogotovo jer je to ispod 20 $). Jednostavno clamp ga na kosu, držite za deset sekundi i pustite za uniforme talasa.

Bed Head ($ 16)

PureWow može zaraditi naknadu kroz affiliate linkova u ovoj priči.

Povezane vijesti


Post Ljepota

9 najboljih salona u svakoj Dallas komšiluku

Post Ljepota

7 kozmetičkih proizvoda za koje se sječe kašika s lignjem

Post Ljepota

Kako rehab oštetiti curls

Post Ljepota

Najbolji kozmetički proizvodi za osetljivu kožu

Post Ljepota

11 briljantnih trikova iz lepote koje smo naučili 2018. godine (i koristiće zauvek)

Post Ljepota

6 lepotnih trendova na kojima će se raspasti u 2018

Post Ljepota

Najbolji korektor po svaku cenu

Post Ljepota

Najbolja vrsta temelj za svaki tip kože

Post Ljepota

6 tajni žena sa besprekornom šminkom

Post Ljepota

8 tajni žena koje nikad nemaju kosu kosu

Post Ljepota

Najbolji pasti za šminkanje u svakoj jedinstvenoj ceni (počev od 9) EUR

Post Ljepota

7 stvari koje mogu da se dogode ako prestanete da dobijate manikir