5 vodenih sportova da probaju u Dalasu | BA.centerar.org

5 vodenih sportova da probaju u Dalasu

5 vodenih sportova da probaju u Dalasu

Nemojte nas pogrešno shvatiti: Malo je stvari koje su ugodnije nego odmaraju pored bazena sa zamrznutim koktel u ruci. Ali ponekad vam treba vodenu aktivnost koja uključuje malo više akcije nego dizanje čašu. Evo pet koji će vam dobiti na ili u vodi - i učiniti vaše tijelo nešto dobro.

Wakeboarding u Allen

Na Hydrous Wake Park u Allen, sve što je potrebno je vremena i otvorenog uma da nauči kako da wakeboard. Park, koji se nalazi na velikom čovjek napravio jezero, ima višestruke kablove radi iznad vode koje možete koristiti kako bi sebe uravnotežen kao što savladate sporta. No vještine su potrebne, tako da nema opravdanja da se ne tamo. Samo budite spremni za ruke i noge da se bol sutradan.

Hidratiziranog Wake Park, 580 N. Cedar Dr., Alen; 214-390-3088 ili hydrouswakeparks.com

Stand-Up Paddleboard u Lewisville

Celebs da izgleda lako, ali stand-up Paddleboarding je ukupno-body workout od osnovnog do udova - pogotovo kada inkorporirati neke joga pozama. DFW Surf nudi privatni i grupne časove počevši mlad kao 5 godina. (Prijevod: možete dovesti djecu.), A nakon što savladate Paddleboard, idemo dalje do klase surf koje se nude tokom cijelog ljeta iu jesen.

DFW Surf 1481 E. Hill Park Rd, Lewisville.; 972-427-4082 ili dfwsurf.com

Dallas Trinity Staze

Kajak Trojstvo

Neki dijelovi Muddy T bismo radije zaboraviti (znate da je grozno mirisa dio koji ide paralelno sa Downtown?). Ali ne možemo čekati da istraži netaknute dijelove u Coppell i Fort Worth. Trinity River Kajak Company nudi četiri različite vrste izleta, od početnika izlaske na više ekstremnih šest sati avantura na 22 milja od rijeke.

Ako buđenje rano je tvoja stvar, onda čestitam, vi go-getter. Provjerite Dallas Veslački klub na jezera Bachman, samo na sjevernoj strani Love Field. Veslanje na otvorenim vodama u cik zore je bolji od kave i nudi veliki nogu, jezgra i gornji tijelo vježba da jednostavno ne mogu dobiti na kopnu.

Dallas Veslački klub, 2827 Shorecrest dr.; 214-350-5183 ili dallasrowingclub.org

Update Dallas

Plovi White Rock Lake

Iskoriste svoj unutarnji Thurston Howell, III, kao što podignete jedro na White Rock Lake u East Dallas. Jedrenje možda ne izgleda kao trening, ali morate moćne ruke i noge da se podigne jedra, potez grane i kravatu off užad. Ali to nije sve, težak posao, pogotovo kada se usidriti u Dallas Arboretum i opustiti u Cool četvrtkom serije koncerata.

White Rock Boat Club, 340 E. Lawther Dr.; 214-327-9667 ili whiterockboatclub.com

Povezane vijesti


Post Telo

Najveće teniske drame u istoriji

Post Telo

7 iznenađujuće zdrave hrane

Post Telo

Opustite se kao gisele bundchen

Post Telo

Poznate koje ste zaboravili imali su video snimke sa treninga

Post Telo

Kako se masirati sa kućnim predmetima

Post Telo

9 najboljih gradova za vašu kožu, kosu i telo

Post Telo

7 načina za sprečavanje nadimanja stomaka

Post Telo

Najlepše biciklističke staze u zalivu

Post Telo

8 stvari koje svaki jogi treba

Post Telo

Šumsko kupanje je najlakši novi wellness trend

Post Telo

7 prečica za uštedu vremena ujutro

Post Telo

Radite sa najboljim trenerima u Njujorku besplatno