7 mita za trening da prestane da veruju | BA.centerar.org

7 mita za trening da prestane da veruju

7 mita za trening da prestane da veruju

Dobivanje dupe u teretanu je dovoljno teško bez gubite vrijeme i energiju vjerujući bapske priče. Slučaj u točki: dizanje tegova neće vas pretvoriti u Hulk Hogan, baš kao i nekoliko dodatnih čučnjeva neće vam napraviti Kardashian. Te i još trening mitova trebali prestati vjerovati, ovuda.

@amandabisk

Mit: Da bi hard rock-ABS, učiniti milijardu trbušnjaka

Istina: Dok trbušnjaka neće povrijediti (sve dok ti ih pravilnog oblika), oni su zapravo prilično neefikasni u plamenu stomaku. Umjesto toga, zar daske, koje aktiviraju oko 20 mišića u odnosu na šest ili sedam vam koristiti u toku krize.

@jawbone

Mit: Pokretne trake precizno mjerenje kalorija

Istina: Stopa po kojoj ste spali kalorija zavisi od niza faktora (težina, spol, dob), od kojih nijedna se smatraju dobrim starim kardio spravama. Za precizno mjerenje, misle o tome da fitness tracker kao Jawbone Up, koji izračunava svoj BMR (bazalni metabolizam), da ti kažem koliko CALs ste zapalili.

@crossfitbabes

Mit: Trening snage će vas pretvoriti u bodibilder

Istina: dizanje tegova neće momentalno pretvoriti vaš ženstveni figuru u glomazni masu mišića. (Naš prirodni hormonski instalacije ne baš radi na taj način.) Trening snage zapravo će Vam pomoći da spali efikasnije masti i kalorija. Dodajte ga na vrhu vašeg kardio rutinu pojačava rezultate.

@nikewomen

Mit: Što više vremena, to bolje

Istina: Ne. Ulazak u boljoj formi svog života nema u uzeti sata po sati dosadan treninga. Sve se svodi na koncentriranu napor. Hodanje na ležerno tempom Doesn? T držati svijeću za brzo i prljavo HIIT (intervalni trening visokog intenziteta) krug, koji može uzeti kao malo kao četiri minuta.

@khloekardashian

Mit: Možete promijeniti prirodni oblik

Istina: Žao mi je, Kardashian Wannabes. Ne možete uočiti-meta masti (tj whittle svuda dole butyour stražnjica). Umjesto toga, raditi vježbe cijelog tijela kao što su burpees i skakanje užeta da se spali opšte masti. Zatim možete ton određenim područjima, ali (uzdah) vam neće magično pretvoriti u drugu osobu. (Čak i bez Khloe je plijen, i dalje si prilično super.)

@novi balans

Mit: Ne možete raditi nešto dok si bolestan

Istina: Kao naizgled savršen izgovor kao hladno je, ovo je (uglavnom) lažna. Osim ako imate temperaturu ili su simptomi u grudima, to je više nego u redu za rad na fitness. U stvari, brzo trčanje (i naknadno toksin-ispiranje znoja) mogu samo da se osjećate bolje.

@ alexmorgan13

Mit: No pain, no gain

Istina: To je u redu da progura prehladu ili alergije, ali ako imate oštar, izolirana bol bilo gdje, to ne ignorirati. To neće učiniti jačim; U stvari, možda će vam biti stavljajući sebe u opasnost od ozbiljne povrede. Nelagoda je jedna stvar, ravno-up bol je još jedan. Ne zaboravite da i dalje budu dobri prema sebi.

Povezane vijesti


Post Telo

Dobre vesti: Svako može da razmišlja

Post Telo

Kako se masirati sa kućnim predmetima

Post Telo

5 ženskih fudbalera koji vladaju

Post Telo

7 najboljih bazena u Los Anđelesu

Post Telo

Najbolji bazeni u Njujorku za letnje vežbe

Post Telo

9 koraka na bolji noćni san

Post Telo

Koji je čist za tebe?

Post Telo

Najveće teniske drame u istoriji

Post Telo

6 načina za rad na vašem stolu

Post Telo

Poznate koje ste zaboravili imali su video snimke sa treninga

Post Telo

7 načina za poboljšanje vaše memorije

Post Telo

8 stvari koje svaki jogi treba