7 načina za sprečavanje nadimanja stomaka | BA.centerar.org

7 načina za sprečavanje nadimanja stomaka

7 načina za sprečavanje nadimanja stomaka

Ljeto, vi slavna stvar, ti. Li nam dati lijen popodne i beskrajne BBQs. A opet, ima i onih pruge vlažnost, slane grickalice... I kobasice prstima kao rezultat.

Čitajte za sedam načina da se bori protiv sezonske nadutosti.

Jedite više lubenica

Lako. Noshing na voće poput lubenica, ananas i dinja može spriječiti nadutost, zahvaljujući svojim visokim sadržajem vode i kalijuma natrij-ispiranje.

Sip - nemoj ispi - voda

Mala, konstantne količine H20 tokom dana može da održava normalnu razinu vode. Zadržavanje vode satima onda guta gomila odjednom će šokirati vaš sistem i izazvati suprotan efekat - otok.

Garance Dor

Izbjegavajte zahvalnosti trbuh

Isto važi i za hranu. Jedu manje, češće obroke kontrolira šećer u krvi i, zauzvrat, smanjuje taj tapaciranoj osjećaj. Plus, zdrava grickanje može upravljati svojim glad tako da ste više vjerojatno da biraju pametnije opcije poput navedenih dinje.

Suck, ne žvakati

Da bi pomoći u kontroli želju za šećerom, žvakaće gume je uvijek bio naš go-do vrha. Međutim, bezumne žvakanje zapravo stvara džepove zraka u stomaku - što je dovelo do nadimati. Umjesto guma, odlučite se za pepermint bez šećera, što se ispostavilo da je prirodno stomak Relaxer.

Dobiti na brodu sa crnom kafom

Kofein u šolju Joe ugovora debelog crijeva i pomaže ispiranje otpada. Samo pazi na dodataka. Vrhnje, mlijeko i skoro sve u porodici mliječne doprinose natečenost, tako crno je.

Naručite "prskanja cran"

Sok od brusnice je jedan od najboljih diuretika tamo. Znate priču da bapske 'o lečenju infekcija urinarnog trakta? To je zapravo istina. (Neka beskrajne pišanje početi.) I to je super-lako smjestiti kada ste na happy hour sa djevojkama.

Polazi

Žao mi je, dame. Odmaraju pored bazena je glavni krivac u izrade se osjećate kao balon vode. Da li cirkulaciju uslugu i stimulirati ga. Čak i male količine kretanja (kao hodanje do flertuje s 25-godišnji spasilac) može pomoći.

Povezane vijesti


Post Telo

8 stvari koje svaki jogi treba

Post Telo

9 koraka na bolji noćni san

Post Telo

7 načina za poboljšanje vaše memorije

Post Telo

Kako se masirati sa kućnim predmetima

Post Telo

Vežbe treninga koje možete strimovati kod kuće

Post Telo

Na 6 načina joga više nije dosadna

Post Telo

7 mita za trening da prestane da veruju

Post Telo

5 ženskih fudbalera koji vladaju

Post Telo

Tajna imena za šećer treba da znate

Post Telo

Opustite se kao gisele bundchen

Post Telo

Najbolji bazeni u Njujorku za letnje vežbe

Post Telo

Dajte mami da se uklapa u majčin dan