7 najboljih bazena u Los Anđelesu | BA.centerar.org

7 najboljih bazena u Los Anđelesu

7 najboljih bazena u Los Anđelesu

Ti si tako, tako vruće. I plaža je tako, tako daleko (ili možda jednostavno ne osećam kao bave sa svim tim pijeskom i parking muke). Dakle, ono što je alternativa?

Napravite najkraći put u Los Angeles ovi bazeni, poredane što ste raspoloženi za. Druženje, kupanje krugova, pa čak i samo mirno sunčati - sve je tu. Zato što više u životu nego leži na prepunom patch pijeska.

Najbolje Quiet Sunčanje

Mondrian je dana kao 24-7 lupanje hot spot su gotovi. Sada je pozitivno mirno, posebno u radnim danima 11:00-15:00, kad nema naknade za loll od strane bazen na krovu s prekrasnim pogledom na West Hollywood. (Imajte u vidu da je usluga parkiranja košta $ 14 za tri sata.)

Mondrian Los Angeles, 8440 Sunset Blvd.; 323-650-8999 ili morganshotelgroup.com/mondrian

Najbolji Under-the-radar Tryst

Ima mnogo retro šarm u ovom 50-ih u stilu motel tek nešto više od Mulholland, koja ima širok bazen palubi s Tiki Bar proffering smrznute margarite. Hotela se renovira da uključi glam mini-molu, tako da se u na slobodnom bazena zabava pred ovim postane malo odredište. Ulaz je $ 20.

Sportista Lodge, 12833 Ventura Blvd., Studio City; 818-769-4700 ili sportsmenslodge.com

Najbolje Aquatic Workout

Napravljen za 1932. Olimpijadu, a zatim u osnovi prepušteni propadanju, John C. Argue Swim Stadion je renoviran u ranim aughts i sada ima veliki bazen sa pokretnim pregradu koja udvostručuje broj traka za dužine 25- i 50 metara. Osim toga, tu je susjedna ogroman klinci 'Wade bazen. Ulaz je samo $ 3.50.

John C. Argue, 3980 Bill Robertson Lane; 213-763-0125 ili laparks.org

Najbolje Moonlit Soak

The oceanfront Anenberg Zajednica Beach House ima povijest (mjestu William Randolph Hearst je stambenu zgradu za njegova ljubavnica Marion Davies), pogled (to je prasak na plaži) i podneva gužve. Dakle, umjesto toga odlučili za opuštanje zalazak sunca kupanje, jer je otvoren do 21:00 Rezervirajte bazen proći tri dana prije. Ulaz je 10 $.

Anenberg zajednice Beach House, 415 Palisades Beach Rd, Santa Monica.; 310-458-4904 ili annenbergbeachhouse.com

Best Family Time

Zamislite ogroman - i ogroman, mislimo kapaciteta 3.000 osoba - plitko jezero u sred San Fernando Valley; to je Hansen brane Aquatic Center. Sviđa nam se da ima dovoljno prostora za djecu da igraju na toboganima, dok se dogovorimo nazad tiho na pijesku. Ulaz je samo 2.50 $, ali ćete želite da iznajmite hladu nadstrešnica za $ 18.

Hansen Dam Aquatic Centre, 11798 Foothill Blvd., pogled na jezero Terasa; 818-899-3779 ili laparks.org

Best "Entourage" izvede

SLS Beverly Hills bazen na krovu ima gigant urne i obložena ogledalima, bolje da odražava i na Beverly Hills stavove i tijela koja se okupljaju tamo Wade u nula-ulazak kosim bazen. Bazen je, strogo govoreći, samo za goste hotela, ili možete iznajmiti Cabana za $ 300 vikendom i pozvati svoje najbliže drugari. Radnim danom, mi smo poznati sunce tiho bez prekida.

SLS Beverly Hills, 465 S. La Cienega Blvd.; 310-247-0400 ili slshotels.com

Najbolje prirodno okruženje

Je ovo veliki grad ili šta? Milju sa Staza u Malibu Creek State Park, dođete na mirnom vulkanskih stijena bazen hrani glavni vodotok Santa Monica Mountains. Izradim znoj prije uzimanja dip planinarskim nekoliko kilometara u brda da vidi gdje sniman original Planet Apesand M * A * S * Hwere.

Malibu Creek State Park 1925 Las Virgenes Rd, Calabasas.; 800-444-7275 ili parks.ca.gov

Povezane vijesti


Post Telo

Dajte mami da se uklapa u majčin dan

Post Telo

5 ženskih fudbalera koji vladaju

Post Telo

5 vodenih sportova da probaju u Dalasu

Post Telo

7 prečica za uštedu vremena ujutro

Post Telo

8 pametnih, smešnih dama koje ne mogu vjerovati da još uvek pričate o svojim telima

Post Telo

Najcenjenije biciklističke staze u Čikagu

Post Telo

Uzmi svoje jutro

Post Telo

Šumsko kupanje je najlakši novi wellness trend

Post Telo

Kakav si ti pijan?

Post Telo

11 načina brže zaspati

Post Telo

Poznate koje ste zaboravili imali su video snimke sa treninga

Post Telo

Dobre vesti: Svako može da razmišlja