7 prečica za uštedu vremena ujutro | BA.centerar.org

7 prečica za uštedu vremena ujutro

7 prečica za uštedu vremena ujutro

Nećemo ulepšavaš to: Jutra su teško. Između kafu, primjenjujući šminke i na umu da spakuju ručak, ima mnogo događa (i iskreno, mi obično samo dobiti oko na jednu od tih stvari). Ali, šta ako bismo rekli da je blagi prekomponovanje od svoje navike da se transformiše tih prvih par sati? Čitajte za sedam jednostavne prečice.

Make Your Bed (dok si još u It)

Kao prvo, ne gubite energiju pokušavajući usavršiti one bolnicu uglovima. Umjesto toga, baciti svoj jorgan (uz malo kapric, naravno) i završi s tim. Pogledajte ovaj videoto vidite kako se to radi.

Stvoriti Playlist Timer

Znaš da ne bi trebalo da pogodio dugmetu. Ali, kad si tako iscrpljena, ništa ne može ustati iz kreveta... Osim možda neke dobre muzike. Stvoriti jutro playlist (držite ga ugodno i optimistični) i koristiti ga kao timer. Tuš za dvije pjesme, obuci se u toku jedne pjesme i tako dalje.

Spremi pet minuta Smoothie

Zadnja stvar koju imate vremena za ujutro je bjelanjak zapadne omlet. Umjesto toga, dobiti solidnu protein pojačanje iz ove ukusne (i bez glutena) čokolada, banana i kokosa smoothie. Samo baciti u nekim Silk coconutmilk, čokolada protein moć, bananu i kuglu badema maslac, a zatim stapaju. Mi Kladim se da bi mogao čak učiniti u manje od pet minuta.

I Master trik za čišćenje Up Nakon

Govoreći o smoothies, tu je i pet sekundi trik za pranje blenderwhen završite. Samo dodajte malo vode i dodir sapuna i uklopiti (opet).

Investirajte u Multitasking šminke

Kada RE crunched vremena, ima nekih dva-u-jednom proizvoda može biti spasilac. Umjesto da prolazi kroz cijeli hidratantne kreme, temelj, korektor rutina, odlučite se za BB i CC kreme, kao BareMinerals Ten spašavanje (pokriva kao temelj, ali izgleda kao hidratantnu kremu). Zatim pokušajte eyeliner olovku koja također radi kao obrva punilo. Završite s obraza mrlja, kao Benefit Benetint, koji može udvostručiti kao ruž za usne.

Držati Arsenal kesa

Nema ništa gore nego da otvorite samo torbicu shvatiti da nemate svoj metro dodavanje, čaše ili tipke. Stock vrećice sa svojim osnove i napraviti naviku switchingthosefrom torbicu u torbicu.

Use Your Keys to pamtim stvari

Noć prije, postavite ključeve na vrhu nešto što ne želim da zaboravim. Nikada više će vas napišite ručak kod kuće.

Povezane vijesti


Post Telo

7 načina za sprečavanje nadimanja stomaka

Post Telo

Najbolji bazeni u Njujorku za letnje vežbe

Post Telo

Uzmi svoje jutro

Post Telo

Tajna imena za šećer treba da znate

Post Telo

Na 6 načina joga više nije dosadna

Post Telo

5 vodenih sportova da probaju u Dalasu

Post Telo

11 načina brže zaspati

Post Telo

7 najboljih bazena u Los Anđelesu

Post Telo

7 iznenađujuće zdrave hrane

Post Telo

Koji je čist za tebe?

Post Telo

Kakav si ti pijan?

Post Telo

Najveće teniske drame u istoriji