9 najboljih gradova za vašu kožu, kosu i telo | BA.centerar.org

9 najboljih gradova za vašu kožu, kosu i telo

9 najboljih gradova za vašu kožu, kosu i telo

To je ludo da pokupi gdje živite zasnovan na kožu ili kosu tipa, zar ne? "Nije tako", kaže svaka žena koja je ikada otišao u Denver i gledao gnijezdo njene neposlušnu pacova pretvori u elegantan i polirani "uradi.

Evo, devet gradova gdje samo mogli osjećati ugodnije u svom tijelu čudno-ass.

Ako ste skloni Sunburn Seattle

UV indeks, koji radi na skali od 1 do 11 za mjerenje sunčevog zračenja, u prosjeku mizernih 2 u ovom oblačno West Coast ispostava. Tminu možda zvuči depresivno - sve dok se uzme u obzir koliko mlađi ćete izgledati bez suncem oštećene kože.

Ako si Masna sa čaura: Phoenix

Vlažnost popodne kreće oko 23 posto u ovoj super-suva pustinja klime (uporedi sa 54 posto u New Yorku i 64 posto u Los Angelesu). Nakon tri dana ovdje, primjetit ćete manje breakouts i manje od toga uporni sjaja ti uvijek upijanje.

Ako ste zabrinuti zbog bora: Honolulu

Havajskog kapital ima ludi niske stope zagađenja zraka čestica, koja sadrži "slobodne radikale" koji mogu izazvati osip i oštećenja zdravog kolagena, što dovodi do ono što se pristojno naziva "gubitak elastičnosti." Plus, neće sve to vrijeme plaže i samo ananas vas feelyounger?

Ako si sajmu (i ponosim se time): San Francisco

Nema pritiska da se tan u tech-geek kapitala. San Francisco ima najmanji broj solarijume po glavi stanovnika od bilo kojeg američkog grada.

Ako imate suhu kožu: New Orleans

Ćeš se probuditi u prosjeku vlažnost 84 posto u ovoj sparno južnom gradu, koji će nahraniti kožu vlagu treba da ostane gipko i zdravo. Samo ne zaboravite da hidratizira (prosječna ljetna godina su u 90-ih godina) i otpustiti prekomjernog uragan-piće.

Ako imate delikatnu kosu: Denver

U osnovi, sušta suprotnost od New Orleans: Cooler godina, plus mala vjetrova i vlažnost zadržati kovrče na minimum u milje visoke grada.

Ako si proklet Astma: Boise

Dobra kvaliteta zraka i niske polena računa da ovo odlično mjesto za osobe koje pate od astme nazvati kući. Pogledajte gde svoj grad svrstava na godišnjem listproduced Fondacije astmu i Allergy Amerike.

Ako imate artritis: Yuma

Obilje sunčanih sati u ovom Arizona gradu - više od 90 posto svaki dan - daje vitamin D koji artritisa pate potrebno da spriječi gubitak gustoće kostiju.

Ako si Into Botox: Miami

Samo želim da se kapke učinjeno u miru? Glava u Miami, koji se može pohvaliti najvećim brojem plastičnih kirurga (18) na 100.000 odraslih osoba.

Povezane vijesti


Post Telo

7 načina za poboljšanje vaše memorije

Post Telo

7 prečica za uštedu vremena ujutro

Post Telo

7 iznenađujuće zdrave hrane

Post Telo

Radite sa najboljim trenerima u Njujorku besplatno

Post Telo

9 koraka na bolji noćni san

Post Telo

8 pametnih, smešnih dama koje ne mogu vjerovati da još uvek pričate o svojim telima

Post Telo

Na 6 načina joga više nije dosadna

Post Telo

Šumsko kupanje je najlakši novi wellness trend

Post Telo

Vežbe treninga koje možete strimovati kod kuće

Post Telo

5 vodenih sportova da probaju u Dalasu

Post Telo

7 načina za sprečavanje nadimanja stomaka

Post Telo

Poznate koje ste zaboravili imali su video snimke sa treninga