Dajte mami da se uklapa u majčin dan | BA.centerar.org

Dajte mami da se uklapa u majčin dan

Dajte mami da se uklapa u majčin dan

Nisu sve mame su stvoreni jednaki. Pa zašto si i dalje pribjegavaju cvijeće i rezervacije užina za Majčin dan? Ovo okolo, pomicati stvari sa dar koji je iznenađujuće anduseful. Bacite pogled na našu listu za pronalaženje Fitbit tracker to najbolje odgovara potrebama vaše mame, da li ona šetnju oko bloka ili obuke za 10-K.

The Ambitionista

Fashion Forward

Fitness tragača ne moraju da vrište "teretanu buff." U stvari, Flex band Fitbit nudi istu bežičnu praćenje (koraka, udaljenost, potrošene kalorije) i praćenje sna kao tipičan uređaj, ali dolazi u elegantan, minimalistički dizajn koji izgleda kao komad nakita. Da ne spominjem, to je također kompatibilan sa prikupljanjem Tory Burch. O la la.

Flex ($ 100)

Seasoned Professional

Mama je prilično sadržaj s njom od devet do pet. Ali možda joj treba malo gurnuti da se stepenicama s vremena na vrijeme. One je napravljena za nju. Ova mala i diskretan Fitbitgoes pravo u džepu (umjesto na ručnom zglobu) i prati korake, podovi popeo i svakodnevno udaljenosti. Pritiskom na dugme mama može vidjeti sve svoje aktivnosti tijekom cijelog dana - dajući joj ohrabrenje joj je potrebna za nadogradnju joj rutinu. Ona nikada nije dopao lift banter ionako

($ 100) jedan

U pokretu

Jedan korak iznad Flex je FitbitCharge je za žene koje žele više informacija na prstima. To je još uvijek elegantan i udoban, ali bend ima tanak sat displej koji pokazuje vreme i njena dnevna statistika da zadrži motivirani (9.000 koraka i brojanje). Automatsko praćenje san joj pomaže da ostane na njoj Z, i sa ID pozivatelja na zaslonu može vidjeti ko zove, bez potrebe da kopaju na telefon iz tog torbici. (Ono što ona čak ni u tome?)

Punjenja ($ 130)

Atletski

Rekvizite za mamu i dalje lupa po pločniku. Dati joj poklon ona zaslužuje, moraćete da se stvari malo sa Charge HR. Sadrži sportski bend, punjenja HR prati treninge i cijeli dan aktivnosti, prikazuje u realnom vremenu statistike, monitori spavati i (evo novi) prati rad srca. Čak uči svoj HR zone i daje vam odmara otkucaja srca, tako da ona može mjerilo da li ili ne da se na još jedan niz brda.

Charge HR ($ 150)

Putnik

A sat koji ima GPS, čak i kada nemate prijem mobilnih telefona? Upoznaj Surge - imperativ za česte letak. Ugrađeni GPS omogućava mama praćenje joj trčanje duž plaže u Tulum ili njen skok u Grand Canyon, a sve to bez toliko kao pogledavši njen telefon. A kad su joj ruke pune prtljage, ona se lako gledaju dolazne tekstualne poruke i pozive pravo na sat display.Look od: Tvoja majka je na putu da postane puno hladniji od tebe. Surge ($ 250)

Povezane vijesti


Post Telo

Uzmi svoje jutro

Post Telo

5 vodenih sportova da probaju u Dalasu

Post Telo

8 stvari koje svaki jogi treba

Post Telo

9 najboljih gradova za vašu kožu, kosu i telo

Post Telo

Opustite se kao gisele bundchen

Post Telo

Radite sa najboljim trenerima u Njujorku besplatno

Post Telo

6 načina za rad na vašem stolu

Post Telo

Poznate koje ste zaboravili imali su video snimke sa treninga

Post Telo

Najlepše biciklističke staze u zalivu

Post Telo

Najcenjenije biciklističke staze u Čikagu

Post Telo

7 mita za trening da prestane da veruju

Post Telo

7 prečica za uštedu vremena ujutro