Kako se masirati sa kućnim predmetima | BA.centerar.org

Kako se masirati sa kućnim predmetima

Kako se masirati sa kućnim predmetima

Nije bilo vremena da ga profesionalni masaža? Koristiti neke zajedničkom domaćinstvu objekata za brzo otpuštanje kod kuće.

Hulahopke

Razmislite o ovim štenci svoj kod kuće otpor bend, odlično za oslobađanje uske grudi i ramena mišića. Obmotajte tajice oko dupe i držite jedan kraj u svakoj ruci, oko pola metra od vašeg tijela. Podignite ruke prema gore i držite za brojanje deset.

Golf / tenis Loptice

Imate bol stopala? Izbiti golf ili tenisku lopticu i spremno ga oko ispod nogu dok stojite, ili masirajte se na DL ispod stola (koristite drugu nogu da se prijave dodatni pritisak).

Tube Čarape

Oni ne samo za deda! Opustite boli sredine leđa popunjavanjem kolena čarapa sa nekoliko teniskih loptica i vezivanje krajevima. Rade svoj domaći pjene valjak i nazad preko bolna područja. Ovo je posebno efikasan nakon topla kupka ili tuš, kada su mišići na njihovim loosest.

Boca za vodu

Stavite bocu 12 unci vode u vašem zamrzivaču, a zatim uvaljati ispod nogu. Mala veličina je savršena oblika da stane u luk i hladan temperaturu ublažava upale.

Frozen grašak

Povući mišić? Omotajte kesu smrznutog graška u kuhinjskom krpom i primijeniti ga kao hladne obloge unutar prvih 48 sati kako bi se smanjila oteklina.

Oklagija

Ako vaš četvorki se bol iz koje znanost kamp klase (Proklet bio, guma makaze), pokušajte oklagijom tehniku. Jednostavno roll i nazad preko produženog nogu premesiti i otpustite mišiće prekršaj.

Marshmallows

Čuj nas na ovom jednom: Ako je sve to loptice za golf kotrljanja ne radi na svom tootsies, pokušajte stavljajući gigant puslice između prstiju za pet minuta. To će se protežu mišiće i povećati cirkulaciju. Ili, u najmanju ruku, to je izgovor da kupi puslice.

Povezane vijesti


Post Telo

Uzmi svoje jutro

Post Telo

Najbolji bazeni u Njujorku za letnje vežbe

Post Telo

Radite sa najboljim trenerima u Njujorku besplatno

Post Telo

7 načina za poboljšanje vaše memorije

Post Telo

Opustite se kao gisele bundchen

Post Telo

9 koraka na bolji noćni san

Post Telo

Šumsko kupanje je najlakši novi wellness trend

Post Telo

5 ženskih fudbalera koji vladaju

Post Telo

11 načina brže zaspati

Post Telo

Vežbe treninga koje možete strimovati kod kuće

Post Telo

9 najboljih gradova za vašu kožu, kosu i telo

Post Telo

Najlepše biciklističke staze u zalivu