Koji je čist za tebe? | BA.centerar.org

Koji je čist za tebe?

Koji je čist za tebe?

Čišćenje je svuda ovih dana. Ali, kako se odlučiti koja je najbolja za vas kada je na tržištu takva gužva? Mi smo napravili istraživanje i pronašao najbolji način za svaku vrstu sredstvo za čišćenje.

Ako ste tradicionalista: Iskop Blueprint je

OG sok čišćenja, najnapredniji program Blueprint se sastoji od šest sokova za tri ili pet dana. Sokovi su potpuno prihvatljivo, ali sama količina tekućine ćete konzumirati je malo ogromna.

Ako vam treba nešto više punjenja: Soupure

Ako je ideja da guta hladno piće za svaki obrok zvuči užasno, pokušajte Soupure čorba čišćenje. Juhe imaju više vlakana i manje šećera nego sokovi još su uvijek lako za vaše tijelo da razlaže. Oni su također jako ukusno.

Ako idete na odmor: Bikini Cleanse

Tražim vitkom pre nego što klizi u kupaći kostim? Pokušajte ovaj sedmodnevni program koji vam pomaže da izgubite težinu bez preskakanja večere. Jesti dva obroka dnevno uz proteinski šejk, dva limunada poput pića i šolju detoksikaciju čaja.

Ako ste u to na duge staze: Clean

Ovo čišćenje, koji može trajati sedam ili 21 dana, uključuje dodataka prehrani, probiotici, podrhtavanje pakete i recepte za potpunu obroka. Njegova svrha nije da vam pomoći da brzo izgubite težinu, ali za resetiranje i pomladiti proces varenja vašeg tela.

Ako želiš biti Bey (oko "Dreamgirls"): The Master Cleanse

Sok od limuna, javorovog sirupa, cayenne papar, voda. To je sve što je potrebno za Master Cleanse, a go-u od omiljenih ikone svima. Nije za one sa slabim srcem, ovaj plan potpuno nedostaje raznolikost i može biti teško da se guši dole. Na plus strani, to je super jeftino.

Ako želiš biti Bey (oko "Flawless"): 22 Dani Nutrition

Ne zaboravite, kada Beyoncé i Jay-Z postali vegani za vruće drugi? Sada možete dobiti u akciju sa ovim 22-dan sistem obrok isporuke, razvijen od strane joj nutricionista.

povezan

Povezane vijesti


Post Telo

Kako se masirati sa kućnim predmetima

Post Telo

Na 6 načina joga više nije dosadna

Post Telo

7 grickalica koje su tajno nezdrave

Post Telo

7 najboljih bazena u Los Anđelesu

Post Telo

9 koraka na bolji noćni san

Post Telo

9 najboljih gradova za vašu kožu, kosu i telo

Post Telo

Najbolji bazeni u Njujorku za letnje vežbe

Post Telo

7 prečica za uštedu vremena ujutro

Post Telo

Najlepše biciklističke staze u zalivu

Post Telo

7 mita za trening da prestane da veruju

Post Telo

Vežbe treninga koje možete strimovati kod kuće

Post Telo

11 načina brže zaspati