Na 6 načina joga više nije dosadna | BA.centerar.org

Na 6 načina joga više nije dosadna

Na 6 načina joga više nije dosadna

Umorni od iste stare Pozdrav Suncu? Su četiri zida uobičajenog studio približavaju na vas? Srećom, postoji mnoštvo joge inovacija koje živnuti iskustvo. Ove svježe pokušaji - od video-u pratnji da se protežu uz pomoć sa auto - mogla da vaša praksa na drugom nivou, ili barem bi ga više zabave.

Zemljina Power Yoga

WATCH NATURE VIDEOSHippie-glupo ispunjava kratko pažnju u Yogascapeclass, gdje video prirodnih elemenata (pun mjesec, zlatne planine, svetlucanje zvezda - ti na slici) su projektovani na zidovima dok vežbate. Volimo 94 stepeni klase temp, koji pomaže te opustiti odmah.

Zemljina Power Yoga, 7901 Melrose Ave., # 208; 323-655-9642 ili earthspoweryoga.com

GET A POMOĆ HANDAt StretchLab, legnete na stol za masažu i "flexologists" certificiran u fascijalnog Stretch Terapija potez udove tamo-amo, ciljajući vezivno tkivo između zglobova i mišića zove fascije. Čak i kratak sjednica (20 minuta, $ 25) čini čuda, a vi ćete naučiti DIY poteze koji mogu pomoći u ublažavanju boli i poboljšati raspon pokreta.

StretchLab, 512 Rose Ave.; 310-450-2510 ili stretchlabvenice.com

Air Los Angeles

PREKID UPSIDE DOWNWe're ljubitelje letenja joge: Gotovo je sa širokim svilenim trakama možete naizmjenično koristiti da se protežu, visi sa i (naš favorit) Cocoon u dok je učitelj strpljivo vodi od jedne predstavljaju u drugu. U Air Los Angeles, osjetili smo zabavu u našem teče kao nismo imali godinama.

Air Los Angeles, 8474 W. Third St., West Hollywood; 203-305-8447 ili airfitnow.com

STRETCH NA SOUNDTRACKGood sreća drži balans predstavlja kada Notorious BIG dolazi na zvučnicima u YogaHop. Ti ćeš da se znoji na gužve u vlasnika Matthew Reyes brzom hip-hop klase u svom Santa Monica studio. Nemojte zaboraviti ručnik i elektrolita vode, ali napišite Adidas shell prste na vratima.

YogaHop Santa Monica 1612 Montana Ave., drugi sprat; 310-829-5000 ili yogahop.com/sm

Uđu i OUTFor brzo popraviti, YASoffers sve razine 30-ak minuta Vinyasa klase četiri puta dnevno. Uzmite klasu 11:45 ručka i dalje ćete imati vremena da se presvuku i zgrabi zalogaj natrag na vašem stolu.

YAS Silverlake 1932 Hyperion Ave.; 323-665-6011 ili go2yas.com

BE SOCIJALNI sada: joga-studio-as-Hangout. Otvaranje ovog mjeseca, Wanderlust Hollywood nudi časove i meditacije sjednica, koncerte, predavanja i meni cafe kuvar-izvedeni, sve da stvori mesto to je toliko o tome da prijateljima kao da se radi o vrana predstavljaju učenje.

Wanderlust Joga 1357 N. Highland Ave.; wanderlusthollywood.com

Povezane vijesti


Post Telo

Poznate koje ste zaboravili imali su video snimke sa treninga

Post Telo

7 načina za poboljšanje vaše memorije

Post Telo

8 stvari koje svaki jogi treba

Post Telo

Dobre vesti: Svako može da razmišlja

Post Telo

7 mita za trening da prestane da veruju

Post Telo

Radite sa najboljim trenerima u Njujorku besplatno

Post Telo

7 grickalica koje su tajno nezdrave

Post Telo

6 načina za rad na vašem stolu

Post Telo

11 načina brže zaspati

Post Telo

9 najboljih gradova za vašu kožu, kosu i telo

Post Telo

9 koraka na bolji noćni san

Post Telo

Dajte mami da se uklapa u majčin dan