Najcenjenije biciklističke staze u Čikagu | BA.centerar.org

Najcenjenije biciklističke staze u Čikagu

Najcenjenije biciklističke staze u Čikagu

Spin klasa je odličan za čišćenje vaše savjesti. (Adios, slani-karamel cupcakes.), Ali to može biti bilo tamnije ili glasnije? Ovog vikenda, izbiti tvoj pravi bicikl - onaj koji se kreće - i prijavite nekoliko milja na ovim lisnato, scenski staze koje ti se na otvorenom, sa gradskih ulica i nazad u pedaliranja svoj način.

Lakefront Trail (South)

Puna 18 kilometra Trailis gem, ali je zaljubljena ljudskosti na sjevernoj sekcija put mogu da pokreću bicikl bes ti ozbiljno ne treba. Južno od Muzeja Campus, međutim, stvari otvori sve do Hyde Park i šire. Ne propustite apsolutno najbolji skyline pogled iz Promontory Point.

Green Bay Road Trail

Ovaj devet kilometara staza vas vodi kroz neke od toniest poštanskog na North Shore. Stop shop u centru Winnetka, Lake Bluff ili Highland Park, a onda cak preko jezera za plažu piknik.

North Branch Trail

Na ovoj jaunttoward sjevernom 'burbs ćete zagrliti sjeveru ogranak rijeke Chicago, koji počinju na sjeverozapadnoj strani u blizini Devon i Milwaukee avenije i likvidaciju kroz Skokie Lagune i Erikson Woods na putu do Chicago Botanički vrt u Glencoe.

Kal-Haven Trail

Putovanje! Većina Čikaga provesti barem dio svojih ljeta na jugozapadu Michigan ionako, pa zašto to ne na dva točka sa 34 kilometara ridethrough malih gradova, voćnjake i farme između Kalamazoo i South Haven?

Illinois Prairie Path

Spakovati veliki ručak ako planirate da pokrije cijelom dužinom ovog 61 kilometara šina-to-staza staza, koja se proteže preko porcije Cook, Kane i DuPage županija i kotrlja kroz otvorene livade, guste šume i nekoliko zapadnih prigradskim naseljima.

Palos Forest Preserve

Izbiti masti gume i glava jugozapadno da uživaju u više od 50 milja od hrapav stazama, uključujući i jedini legitimni brdski biciklizam rute u gradskom području.

Morton Arboretum

Glavu u zapadnom predgrađu sa ili bez vašeg bicikla u cruiseamong visokim hrastova, javora i pepeo. Iznajmljivanje su dostupni, a staze su bez automobila cijelo ljeto petkom od 17:30 do zalaska sunca i subotom i nedjeljom 07:00-09:00 (punjenje prijem odnosi).

Des Plaines River Trail

Izaći iz grada na 31 milja od lomljenog gravelthat će vas voditi kroz ekosistema (mislim divljine i močvara) više šuma čuva na putu iz Chicaga sve do Wisconsin, ako se osećate ambiciozan.

The 606

Otvaranje 6. Juna u Bloomingdale Trailwill biti bicikl / pješačke ekvivalent "L", a gotovo tri milje kanal rekreativnih pristupa i parkom izgrađena na dugom napuštena željeznička pruga koja se proteže iznad urbanog okršaj u Bucktown, Wicker Park, Logan trg i Humboldt Park.

Povezane vijesti


Post Telo

Poznate koje ste zaboravili imali su video snimke sa treninga

Post Telo

7 načina za poboljšanje vaše memorije

Post Telo

Uzmi svoje jutro

Post Telo

6 načina za rad na vašem stolu

Post Telo

7 prečica za uštedu vremena ujutro

Post Telo

Kako se masirati sa kućnim predmetima

Post Telo

Kakav si ti pijan?

Post Telo

Dobre vesti: Svako može da razmišlja

Post Telo

Vežbe treninga koje možete strimovati kod kuće

Post Telo

5 vodenih sportova da probaju u Dalasu

Post Telo

Dajte mami da se uklapa u majčin dan

Post Telo

7 načina za sprečavanje nadimanja stomaka